Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 87 189
  • 603
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Честит празник на всички именници!     bouquet Пожелавам ви много здраве,  щастие и късмет! Нека се сбъднат всичките ви мечти!

# 511
  • Costa Rica
Честито на всички именници! Да се сбъдват всичките ви желания по най-добрия начин!

Аз пък да почерпя за първия си работен ден на ново място:

Усмихнат ден!

# 512
Делфина фон Ю., ПОЗДРАВЛЕНИЯ!  bouquet

# 513

Лени, най-сърдечни пожелания за много вълшебства!

Делфина фон Ю., късмет на новата работа!

# 514
  • Варна
Честит Имен ден на Лени!

Делфина,и от мен успех на новата работа!

Аз не пиша,нямам с какво да се похваля.Радвам се на промените в живота си.Това е Laughing

И ви следя,мили момичета Hug

# 515
Честит имен ден . newsm51

# 516
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ЛЕНИ

Heart Eyes   bouquet

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 16:08 от sweta

# 517
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!....... С пожелание за много щастливи мигове от сбъднати мечти!!!

Момичета чета всичко . но не съм писала отдавна. И сега подтикната от един пост отнасящ се до "ЛЮБОВТА КЪМ СЕБЕ СИ" (ПРЕДНАТА СТРАНИЦА МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ) . Искам да ви попитам някой правил ли е упражнението от книгата на Луйз Хей "Излекувай живота си " за любов към себе си. Самото упражнение е взимаш едно огледало и започваш да утвърждаваш "Обичам и приемам себе си " по много пъти на ден. Самата Луйз Хей твърди , че това е основата за по - добър живот - да се приемеш и обикнеш. ............ Та мисълта ми е някой който го е правил и е постигнал резултат да сподели колко време му е отнело , има ли полза от това упражнение и с какво му се е подобрил живота след това (ясно ми е че няма да се е променил като със магическа пръчка , но все пак ...)....
 Питам ви защото аз от няколко дни го правя и осъзнавам колко не се обичам , защото когато изричам думите не чувствам нищо, Изричам ги някак си механично и не чувствам абсолютно нищо . Да се надявам ли в процеса на утвърждаване ще почивствам наистина че започвам да се приемам .

Момичета вярвам че това е разковничето , тъй като на вси4ки ни е ясно, че когато човек живее в хармония със себе си всичко се нарежда от самосебе си . Както е описано във книгата и филма "Излекувай живота си" приемеш ли се и обикнеш ли се такъв какъв то си - започват да стават малки чудеса в живота

Моля Ви тези от вас които имат опит да споделят!!!

# 518
Да, за мен е работило, правила съм го преди ..  bouquet

# 519
Лени , честит имен ден Two Hearts newsm51 Two Hearts

Днес е изключителен ден, моя приятелка сбъдна мечтата си  Heart Eyes издаде списание с духовна насоченост. Днес вече го има по павилионите. Списанието се казва Оренда http://astrohoroscope.info/orenda.htm. Оренда е древна българска дума с високо енергийно съдържание. Може да видите в гугъл за Оренда подробности.

barbarona ,  приемането на себе си е най-важното условие за мирно и хармонично живее не. Аз като започнах да го правя преди години ми дойде едно вдъхновение да експериментирам със себе си Laughing

# 520
Dani Avramova, humanis   bouquet     в началото когато започнахте утвърждаването механично ли го правихте и в процеса на утвърждаване с времето си повярвахте или още в началото се настроихте че се обичате и приемате , защото както казах и в предния пост , аз утвърждавам , но не го 4увствам и това ме притеснява Sad .   

# 521
Вслушвай се във всяка дума, която изричаш, barbarona Думите вибрират, усещай ги, ще се получи.   bouquet
Важното е, че имаш желание и импулси.  Hug Успех !

# 522
barbarona , на мен също не ми се получаваше и сега не ми се получава на моменти Embarassed Не са ни учили нито в училище нито у дома, че трябва да се обичаме и затова е толкова трудно. Като се замислим още от малки ни учат какви трябва да бъдем ( добри, послушни, изпълнителни, отличници и т.н. ) и ако това не стане не са доволни от нас и ние също не сме доволни от себе си. Безусловната любов са я нямали нашите родители и после е било трудно да ни я предадат на нас. Корените са дълбоки , но сега имаме възможност да го направим. Всъщност това да се обичаме, да се приемаме и да мислим позитивно ни е оставил и Учителя Дънов и леля Ванга. Колко от нашите баби и дядовци обаче се обичат и са здрави , защото се обичат? Това, което сега е казала Луйз ние си го имаме от 80 години от нашите Дънов и Ванга Peace

# 523
humanis Както винаги си много права.За това и на мен ми бе толкова трудно да извървя този път,но съм  безкрайно щастлива,че поне на моя син успявам да му помогна,успявам да го уча да обича и приема себе си и резултатите са на лице! Hug Днес е моя ден!  Hug

# 524
Обещах да разкажа за интервюто. Извикаха ме на второ интервю днес в 14.00 часа и в 17.00  ми се обадиха, че за съжаление за избрали друг. Тотално се сринах, поплаках си прибирайки се, като едва изчках да вляза у дома и се разревах буквално като магарица. Думи нямам как си позволих така да се предам. Все още не се чувствам добре, НО повече няма да плача. Продължавам с вълшебствата за сбъдване на желанието, днес е вторият ден. Може би това не е моята работа. Искам да работя, като счетоводител, а интервюто  беше по скоро за технически сътрудник и помощник на счетоводителя. Благодаря отново, че ви има!

Общи условия

Активация на акаунт