Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 87 183
  • 603
  •   1
Отговори
# 525
leni Честито мила  Hug

Момичета помагайте...Мога ли да си променя вълшебната минутка, на ритуала за 7те лунни дни, днес ще го направя точно в 21.0,5 но утре ще излизам немога да отида в тоалетната на заведението и да запаля листа  Joy Joy , кажете някаква алтернатива, друг час или нещо от сорта  Rolling Eyes Praynig

# 526
  • Universe
♥VIKI♥ , да пийнеш едно за мое здраве  Laughing

Отговори на допълнителни въпроси:[/b]
1. Не е задължително листовете да са цветни
2. Може да се пише с цветен флумастер или молив
3. Може да се пише с обикновен химикал
4. Листчето за деня може да се изгаря по различно време, т.е. не е задължително целия ритуал да се извършва в 7:00 вечерта на пример.
5. Желанията се пишат във вид на утвърждения или като благодарност, че имате онова, което всъщност искате да получите
6. Докато се изгарят листчетата, може да се произнасят утвърждения (дори в рими)
7. Никакви утвърждения в минало време, никакви "не"-та

И помнете -  ние сме вълшебници!!!!!

zari_a, Heart Eyes благодари, че те извикаха на второ интервю /все пак това е положителна оценка за теб/ и за това, че Вселената със сигурност те е предпазила от нетвоята работа /все пак, самата ти пишеш, че искаш да работиш като счетоводител/ - смени вибрациите и обърни всичко в позитив  Hug

Не всеки, претърпял тежка загуби или стресова промяна в живота, се разболява. Изглежда решаващият фактор е как той се справя с проблема. (Според Джеръм Франк, психиатър от университета "Джонс Хопкинс", "стресът се дължи главно на субективната интерпретация на събитията".) Хората, които открито изразява чувствата си и все пак продължават напред, по принцип остават здрави.
Веднъж ми се обади съпругът на една пациентка и ме попита: "Какво казахте на съпругата ми?" Разправи ми как тя се прибрала у дома и часове наред му крещяла за 20-годишния им брачен живот, който според него бил съвсем добър. Отвърнах му: "Нищо не съм казал на съпругата ви. Та обаче научи, че е болна от рак и дава израз на натрупалото се години наред негодувание."
Гневът е нормална реакция, ако човек го изрази на момента. Ако бъде потиснат, той се превръща в негодувание или просто в омраза и може да бъде разрушителен.
Ако човек се справя с гнева или с отчаянието си още при появата им, няма защо да възниква болест. Когато пренебрегваме емоционалните си потребности, ние сами подготвяме физическия си срив. Нашата цивилизация ни е научила, че да е редно да сподели, ако ни предстои операция или се разболяваме, но е едва ли не срамно да признаем, че нервите ни не издържат и трябва да отидем на психиатър.
Простата истина е, че щастливите хора рядко се разболяват.
 - http://zashto-kak.hit.bg/lubov_medicina_cudesa.htm#lic

Това беше по повод на рева  Hug

Момичета, Благо-Даря за пожеланията       bouquet

# 527
Лени благодаря ти миличка, винаги си все така всеотдайна и готова да помогне.

# 528
лени - Благодаря, въобще не съм го  видяла  Laughing Много ме улесни  Hug Ще пийна даже 2 за твое здраве  Laughing

# 529
Благодаря за отговорите. Simple Smile

# 530

- да "поръчвате" онова, от което наистина имате нужда'

Как да определим от какво имаме нужда? Не говоря за дрънкулки и видимо ненужни, задръстващи неща. Но ми е интересно кое е мерилото за "нуждата".

# 531
  • Universe
От мен -  видеосеминари на Луиз Хей  Hug /руски дублаж Ангелина Могилевска/

Луиза Хей, Разговор по душам - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2127238

Луиза Хей - "Исцели свою жизнь" - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1533754

Луиза Хей - "Преодолеваем Барьеры и Блоки" - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1533668

Ангелина Могилевская, ученица Луизы Хей - Золотая дверь. Путь к успеху. Я легко справляюсь...с бедностью, с нищетой своего сознания - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1679462

# 532
  • на брега на морето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МОЯ ДОБРА ЛЕНИ! ОСТАНИ ТАКАВА,  КАКВАТО СИ СЕГА!

# 533
  • на брега на морето
ДЕЛФ,  ДА ИЛЯДИШ НА НОВАТА РАБОТА!

# 534
  • София
ето и от мене нещо http://allnews.comxa.com/?p=260

# 535
ЛЕНИ,честит имен ден да си жива и здрава и още дълго време да ни напътстваш с твоите ценни съвети  bouquet

# 536
НА PУПИТЕ СТАВАТ МАЛКИ ЧУДЕСА – ИЛИ  SFG, както ги на наричаме.
Отиваме  днес  там към обяд- нищо особено, черешова задушница е, има доста хора.Минаваме през църквата, както винаги , после през гроба на калиманата Ванга , както я наричат по този край. /калимана от гръцки добра майка/ След което  се изнасяме на поляната до  езерата с горещата вода. Хубаво време, играят деца. И така сядаме на камъните и си топим краката в горещата вода. По едно време две възрастни жени ровят нещо във водата и от разговорът разбирам,че едната търси камъче, а другата я уверява, че във водата няма. И наистина няма- съжалих аз, като се досетих, че камъчето е за някакво вълшебство и някой й е казал да си вземе камъче оттук-личеше си колко много искаше да намери.  В този миг се сетих, че аз седя на камък вътре в езерото, ръката ми го погали и хванах едно малко камъче отломка от големия на който бях седнала.Жената вече беше отчаяна, когато аз й дадох камъчето , като и казах- „Разбрах защо Ви е това камъче- вземете го,  дано ви донесе щастието заради което го търсите.” Жената грейна. Тогава и другата ме помоли да й намеря- намярих и на нея. После  се оказа, че първата си е изпуснала камъчето- намерих й друго.Толкова пъти ходим там- не съм се сетила да си взема едно камъче от тая вълшебна земя. Жените седнаха на нашата пейка. Приближих ги и заговорихме.Първата жена ми каза- „Когато ми подадохте първото  камъче- видях че ми подавате кръст.”  И тогава другата жена, каза,че на нейното  камъче има кръст...разгледахме всички камъчета- на всички имаше кръстчета и от двете страни и всички ги видяхме.
Просто исках да споделя. Почти всеки път като отида там има по един SFG, а за мене - знак от Калиманата

Като отидох до колата се оказа,че съм загубила ключа за колата.Върнахме се до го търсим- цък. По едно време се сещам- църквата- оказа се ,че някой го е намерил и го е предал в църквата.Когато излизам от църквата чувам силни ръкопляскания- оглеждам се и виждам,че току пред мен се излезли младоженци и аплодират тях, но аз си помислих,че аплодисментите са за мен-сякаш някой ми казваше - БРАВО!-

# 537
darena БРАВО  smile3501 Намерила си не само знаците,но и вярната посока Hug

# 538
  • Universe
НА PУПИТЕ СТАВАТ МАЛКИ ЧУДЕСА – ИЛИ  SFG, както ги на наричаме.
Първата жена ми каза- „Когато ми подадохте първото  камъче- видях че ми подавате кръст.”  И тогава другата жена, каза,че на нейното  камъче има кръст...разгледахме всички камъчета- на всички имаше кръстчета и от двете страни и всички ги видяхме.

Камъчетата от Кръстова гора също са белязани с кръстове  Peace
darena Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Eдин хубав ангелски сайт - http://www.ofiel.ru/

Още веднъж, Благо-Даря за пожеланията Hug Hug Hug и аз отправям едно към Делфина 

# 539
  • Costa Rica
 rotfImbo rotfImbo
Лени и Котьо, мерси за пожеланията, момичета! Само че, като са ми дали тая работа, не са ми обещали, че ще ми плащат Sad
Нищо, нали започвам да се измъквам от дупката, от тук - само нагоре!

Дарена, наистина стават чудеса!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт