Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 87 193
  • 603
  •   1
Отговори
# 495
  • Tам през Атлантическия океан

За момент помислих,че сме четвъртък! Crazy Щастлив Петък на всички! newsm51
Joy

Обичам тая тема и всички в нея  Hug

определено ще е хував петък щом се усмихвам от сутринта  Wink

# 496
Здравейте на всички! До сега не съм писала във форума, но чета с удоволствие. Радвам се на успехите Ви и вярвам, че и аз ще постигна своите. Може би все още щях да си чета само, но открих нещо, което искам да споделя с Вас и съм сигурна, че ще Ви допадне:

• Когато започнах да обичам себе си, открих, че мъката и страданията са само предупредителни сигнали за това, че живея против своята собствена истинност. Днес аз знам, че това се нарича "да бъдеш самия себе си".

• Когато започнах да обичам себе си, разбрах колко силно може да обидиш някого, ако го принуждаваш да изпълнява собствените си желания, макар да знаеш, че не им е дошло времето и човекът още не е готов за това, въпреки че този човек бях аз самият. Днес наричам това "самоуважение".

• Когато започнах да обичам себе си, спрях да жадувам за друг живот и изведнъж видях, че всичко, който ме заобикаля сега, ме приканва да раста. Днес аз наричам това "зрялост".

• Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства аз се намирам в точното място и в точното време и всичко се случва точно когато трябва. Така че мога да бъда спокоен. Днес аз наричам това "увереност в себе си".

• Когато започнах да обичам себе си, престанах да крада от своето собствено време и спрях да правя грандиозни планове за бъдещето. Днес правя само онова, което ми доставя радост и ме прави щастлив, нещата, които обичам и които развеселяват сърцето ми. Правя това по свой собствен начин и в свой собствен ритъм. Днес аз наричам това "простота".

• Когато започнах да обичам себе си, аз се освободих от всичко, което вреди на моето здраве - храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме дърпаше надолу и ме отвеждаше далеч от мен самия. В началото наричах тази позиция здравословен егоизъм. Днес аз знам, че това е "любов към самия себе си".

• Когато започнах да обичам себе си, престанах да се опитвам да бъда винаги прав. И оттогава започнах все по-малко да греша. Днес разбирам, че това е "скромност".

• Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се тревожа за бъдещето. Днес живея само в настоящия момент, в който се случва всичко. Днес аз живея всеки ден, ден след ден, и наричам това "удовлетворение".

• Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моят ум може да ми пречи, че от него мога дори да се разболея. Когато обаче го свързах с моето сърце, той веднага ми стана ценен помощник. Тази връзка днес аз наричам "мъдростта на сърцето".

• Ние повече нямаме нужда от спорове, конфронтации, проблеми със самите нас и с другите хора. Дори звездите се сблъскват, а от сблъсъка се раждат нови светове. Днес аз знам, че това е Животът.

Това е част от речта на Ч.Чаплин по повод 70-тата му годишнина.

Прекрасен и усмихнат ден на всички!

# 497
Страхотно  Hug

# 498
# 499
  • Пловдив
Благодаря, че допринесохте за позитивното начало на деня. Изпращам на всички положителна енергия и бяла светлина. Нека за всеки от вас днес да е най-добрия ден! За мен е така!  Heart Eyes   bouquet 

# 500
toddler прекрасно е. Толкова много неща научавам тук, преди да попадна сред вас не бях чела нищо за силата на мисълта. Толкова много неща научих и много, много ви Благодаря! Имам още много да уча и се радвам, че сте до мен.

# 501
Ех, тая наша вълшебна мисъл  Heart Eyes

# 502
Лени, Hug Hug Hug спосибо болъшое!

Благодаря на всички , които са тук!
raliko - Hug много ми хареса притчата да душата и песента!

Днес е петък- планетата на която е подчинен денят е Венера- пълен е с любов! Усмивки от любов ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На наводошлите момичета -  Hug Hug Hug

# 503
  • Universe
Честит празник на всички именници !  Hug

Почерпете се  Heart Eyes

# 504
  • София, под Карлсон
Момичета, благодаря ви!!! Страхотно е денят ми да започва така уверено и усмихнато  Hug

Желая прекрасен ден на всички ви, благодаря ви че ви има   bouquet

# 505
ЛЕНИ, АКО ПРАЗНУВАШ НА ТОЗИ ДЕН ТИ ЖЕЛАЯ ПЪЛНИ ШЕПИ С  БЛАГОСТ, РАДОСТ  И ПЪЛНО СЪРЦЕ С ЛЮБОВ!

подведох се защото нали името ти не е точно Елена... и затова не те поздравих преди малко

raliko, няколко пъти я слушах тази песен- напълни ме с енергия- благодаря отново

# 506
Честит Имен Ден Лени!

Бъди здрава и продължавай да създаваш красота и вълшебства! Two Hearts
Обичам те! Heart Eyes

# 507
darena  Hug Много се радвам,че  и на теб ти е харесала   bouquet
Честит имен ден и от мен на именниците!Много здраве и щастие!

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 10:00 от raliko

# 508
  • морето, сините вълни...
Лени! Ти си вълшебница! Разкошна почерпка за деня си ми спретнала!
Желая ти много много сила и винаги да си обляна в бялата светлина!

На всички именници желая също да открият себе си, усмивката да не слиза от лицето им и да се живеят окриляни от Любовта!

Обичам Ви момичета! Всички вас!
Благодаря Ви за сутрешната Петъчна усмивка!

# 509
  • Варна
Поздрави на всички именници! Пожелавам Ви прекрасен ден и приказно щастие!Целувки!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт