Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 500
  • 816
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!
Нека св.ГЕОРГИ ви закриля и носи на вас и семействата ви здраве и късмет!

# 106
popangelova, раздвижването му е майката...
Да, тези упражнения...
Аз също раздвижих бързо... просто друга алтернатива нямах... колкото и да ми помагаха мъж и син... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега смея да трърдя, че е 99 % раздвижена.
Щадя я, но не прекалено... Whistling Mr. Green

И моята е изтръпнала.... нищо страшно... Mr. Green

# 107
Честит празник на всички! Нека Св.Георги бди над вас и семействата ви! Да сте живи и здрави!

Сега ще ви се похваля нещо... Имам си гости! Кана и прекрасното слънчице Дани са вкъщи !
Толкова им се радвам и още не мога да повярвам ,че наистина дойдоха!
А утре,утре очаквам и Миленка със семейството й...
Такава програма съм им подготвила,че дъъъъълго време ще помнят кога са идвали в Сандански... Mr. Green
Ако има и други желаещи -да заповядат!  bouquet
И моля,не ми завиждайте твърде много! Mr. Green
Весел празник!  bouquet

# 108
Спешно търся празни капсули 2-3 грама.  Болния не желае да пие лекарството на прах.

# 109
  • София
Ще направя опит да помогна, имам предвид капсулите.
Моята внучка пък отказва да пие лекарството с капсулите.
Така, че ще събираме и така...

# 110
  • Бургас
Преди време също търсех ,но не намерих празни капсули.Тогава купих пробиотик -Лактофор.Съдържанието изсипах и го приех.Използвах и капсули от антибиотик с изминала годност,но при него има вероятност да остане по-малко от съдържанието на лекарството.

# 111
Така, че ще събираме и така...
За 30 дни мога да събера 60 капсули,вие само кажете,Хули вече е предложила и аз започнах да събирам,но ако ви е спешно наистина,може би предложението на PEPABS е по -доброто Peace

# 112
И от мен честит празник на всички именници.
Сис направо ти завиждам,голям купон сте си спретнали.
Поздрави всичките си гости и ви пожелавам да си изкарате много весело през почивните си дни. Hug Hug Hug
И към всички от форума весели празници.  bouquet

# 113
  • София
Джес, само да попитам скъпа ?
Свършиха ли коктейлчетата, с които те черпеха  newsm78
Геройче си момиче   bouquet
Естествено, че си, щом си в нашия отбор  Peace

# 114
       Ч Е С Т И Т   П Р А З Н И К  на всички именици.Да сте живи и здрави до дълбоки старини.

Ееееееееее  СИСАНКЕ голяма си късметлика пак се уреди ...........

ВАНИЧКА къде си?

# 115
  • у нас - на брега на морето
Точно днес си мислех за Кана и другите, дето не пишат. Дано Дани се почувства по-добре от смяната на софийския замърсен с лековития сандански въздух! Сис, страхотна си и сигурно сте си изкарали чудесно! Виж я ти Миленка, каза ни чао до 9 май - ден на победата и накъде се е запътила, а аз си мислех, че ще ходи при мама!? Да си изкарате добре и ще разказвате. Направете малко снимки от забележителностите в Сандански, но не само от кулинарните на Сиско!
Триксиииииииииии, къде си, скъпа? Какво стана с ТЕЛК-а? Да не те пратиха на работа?! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
PEPABS, аз също бях събрала доста капсули от креон, но не можах да ги намеря сега на първо търсене. Напиши ми на лични адрес и ако ги намеря, най-рано в понеделник ще мога да ти изпратя.
Утре и ние заминаваме да навестим бабите и ще се приберем в неделя вечер.

# 116
Сис, поздрави на всички и приятно изкарване на почивните дни с прекрасната компания!  Hug Hug Hug

# 117
Сега ще ви се похваля нещо... Имам си гости! Кана и прекрасното слънчице Дани са вкъщи !
Толкова им се радвам и още не мога да повярвам ,че наистина дойдоха!
А утре,утре очаквам и Миленка със семейството й...

Ако има и други желаещи -да заповядат!  bouquet

smile3516 smile3516 smile3516 smile3516 smile3516 smile3516

ААААА, Силвано....искам и аз.... най-много да подбера мъж ми и малката и ние да ти се треснем за С/Н.... newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

# 118
         Ей, Силванке , браво на вас ,сигурна съм, че хвърчиш от щастие!!! Laughing

Момичета , в Гранд Хотел Варна има много хубава промоцийка http://www.grandhotelvarna.com/main/hotels.php?property=139&lang=bg , айде да отиваме?!Аз смятах ,пресмятах ,свободна съм от 9,06 до 13,06 ,хващам децата / без мъжо  Mr. Green/ и заминавам.

# 119
Зная, че подминах много от вас, но и много пишете.
Бабет не може да ви изчете  hahaha
Ако имате конкретни питания, моля, ще отговоря, ако е в рамките на моята компетентност.
Лукреция, едва ли има друга в темата, която да е описала в подробности цялата си история на заболяването, с всичките произтичащи след това лечения. Ако е нужно, още един, последен път ще го направя.
Чудя се дали да не плясна историята на Хули на първа страница ?
Здравей Хули,
Не съм чела историята ти, т.к. от скоро влязох в този форум. Не зная какво имаш предвид като използваш името ми в този текст. В по-горен текст просто изказах мнение как може да си помогне всеки с доказана остеопороза. Друго не съм имала предвид. Ако съм се повторила с някой, просто ме извинете! Ще Ви чета, но няма да вземам пряко участие. Желая на всички оздравяване.

Общи условия

Активация на акаунт