До колко допускате да повлияе на отношенията ви...

• 7 334
  • 80
  •   1
Отговори
Слуховете....
Това ми е терзанието.
Случвало ли ви се е за вас или съпруга ви да се пусне слух. казвам слух защото е напълно невярно...
Обожавам съпруга си. никога не съм му изневерявала, никога не съм имала каквито и да е по-близки контакти с друг мъж откакто съм с него - вече 13 години. Почти ученическа любов ми е.
Но....ми "пуснаха приказка" с един младеж. Приятел. Запознахме се от наши общи познати, известно време бяхме в една компания, много приятно момче. Доста сме си говорили и дори споделяла с него. Дори от него съм искала съвет като от мъж, когато имам проблем със съпруга си...просто за странично мнение. Да готин е, радвам му се като се видим, спираме се, говорим си, смеем се. И.....изведнъж чух слуха !
Почувствах се отвратително. Плаках много. От тогава мина доста време. Споделих със съпруга си, питах го какво да правя, защото осъзнавам че ако това стане някакъв упорит слух в нашия малък град ще започнат него да гледат.....казах му че ще започна да отбягвам въпросния човек и да не го поздравявам дори, той каза че това са детски истории, и как можело да спра да поздравявам някого заради подобна глупост и още повече без да е виновен. Тогава се успокоих. Но на последък започнах пак да се терзая....
Ще ви кажа от къде дойде.....
снощи се почувствах много зле.....имам здравословен проблем....и.....съпруга ми се грижи толкова много за мен...с такава любов.....аз се разплаках и казах че не заслужавам. Чувствам се виновна. Заради това което съм му причинила. На практика нищо ! Но според хората явно да...... А той не го заслужава. Обожавам го. толкова много !
Като се прибирах към къщи и на пейките седят две-три възрастни двойки......толкова обичащи се все още ! И си казах че ние никога няма да бъдем...."неопетнено" семейство....
заради мен !
Срамувам се много и не искам да излизам никъде. А без мъжа ми така или иначе не съм излизала никога. Просто не ми е хубаво. Навсякъде сме заедно. Всичко му казвам. Даже се шегуваме че ако някой ден реша да му изневеря, първо ще го питам....
И на всичкото това, да се чувствам така. Кажете ми изпадали ли сте в такава ситуация. Как успявате да съхраните хармонията и вътрешния си баланс. Спокойствието си и т.н....
Благодаря предварително !

# 1
Реално проблеми нямаш, дори напротив имаш страхотен мъж и семейство.
Много се влияеш от хорското мнение, хората винаги ще говорят,ако не за теб, за някой друг,
ако не за този мъж, то тогава за някой друг. Ако ти пука за всеки, който каже нещо за теб,
доста ще страдаш. Хорските усти не можеш да затвориш. Радвай се, че говорят за теб,
означава че ти завиждат, а с такова семейство като твоето, наистина си има причина за завист.

# 2
Точно това си мислех снощи....
имам страхотен мъж, страхотно дете, обичам и уважавам адски много свекърва ми и свекър ми. живеем заедно, разбираме се страхотно, аз предпочитам да излизам със свекърва ми понякога, вместо сама с малкия. винаги я викам.
С какво заслужих подобно отношение и приказки?? За мен семейството е.....висша ценност ! Чувствам се....
опетнена. И АДСКИ виновна ! Защо? Защото имам хубаво отношение и чувства /приятелски/ към човек от другия пол. И какво от това мамка му Sad

# 3
  • Варна
Ъ? Простете ме, на колко сте години? Това е толкова детинско.
След като няма реална причина за слуха, какви са тези емоционално-полуистерични изблици? Че и с приятеля си няма да се виждаш, за да не приказвали бабите пред входа...  Tired

А да чувстваш вина, че обичаш мъжа си и му причиняваш "това"  Shocked О, Мон Дьо!

# 4
Хубаво е да се напуска малкото градче от време на време. Иначе рискуваш това да се превърне в твоя свят и да започне да влияе на мирогледа ти........и да започнеш да си задаваш подобни въпроси  Peace

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 09:55 от caffeine

# 5
Горе главата и не се поддавай на злобни манипулации.  Peace  На хората никога няма да успееш да угодиш. Защо си го поставяш за цел? В този така жесток свят и труден живот, най-важните неща ги имаш - обичта, уважението и разбирането от страна на семейството си. Не показвай, че си наранена, защото така само ще дадеш основание на коментиращите да си мислят, че са прави. Хорската злоба и завист граници нямат. А хубавите неща дразнят и стават лесна мишена... Не разваляй приятелството си с хубав човек и спокойните си взаимоотношения със съпруга си.  Hug

# 6
Разбирам това което ми казвате и се опитвам да си го внуша сама.
Просто се опитвам да си представя съпруга си как би се чувствал.....
и ми е гадно.... и мъчно , защото аз също бих се почувствала отвратително ако го чуя за него примерно...

# 7
  • Варна
Ако чуеш подобно нещо, нека ти влезе в едното и излезе през другото. Започни да живееш за себе си, не за съседите.

# 8
И според мен проблем нямаш, по-скоро сама се вкарваш в някакви филми. А пък на мен ми се е случвало разярена съпруга да налита да ме бие, защото ме беше припознала в любовницата на мъжа си  Crazy А ние хич не си приличаме, само в  цвета на косата. Че така де,  по твоята логика мъжът ми можеше тогава да ме заподозре в прелюбодейство.... Stop

# 9
  • Варна
niama_me Извини ме, но не си съвсем добре.
Как може да разиграваш такива драматични сценарии за подобна глупост!?!? Ума ми не го побира!
Гледай си семейството и детето и не се вкарвай в излишни емоционални въртележки!  Hug
На път си да спечелиш приза за "Драма Куин".  Laughing

# 10
Аз ако разкажа всичко, което ми мина през ума, ще го спечеля безапелационно....
Ми проблема е в това, че ни е много малък града !
Понеже аз съм от двама ни по-емоционалната....разговорлива...нетърпелива...избухлива и ревлива  Embarassed
а той един скромен и мълчалив...
и си представям кво си казват хората.....
той горкия...

# 11
  • Варна
Ама какво ти пука какво си мислят околните!? Rolling Eyes
Нима още не си разбрала, че угода на общественото мнение няма. Колкото повече се опитваш да се съобразяваш, толкова повече заягубваш себе си. Гледай си живота, радвай му се и благодари на съдбата, че те подминават истински сериозните проблеми.
Бял кахър е твоето, даже не е никакъв кахър, а някаква си измишльотина. Simple Smile

# 12
# 13
Боже мили! smile3544 Имаш повод за радост, а си огорчена.

# 14
  • Бургас
niama_me ..., в първия момент реших, че се шегуваш ... Ти луда ли си? Rolling Eyes Сериозно ли се тормозиш за такива простотии?  Shocked

Изборът си е твой - своя живот ли ще живееш или този на хората...

Общи условия

Активация на акаунт