До колко допускате да повлияе на отношенията ви...

• 7 335
  • 80
  •   1
Отговори
# 15
Поканете с мъжа ти заедно младежа някъде да пиете тримцата на  видно за малката ви градска общност  място по кафе/бира - тогава поне ще ви заподозрат,че сте в тройка и ще ти отпаднат индивидуалните терзания.
П.С. Каквото сама си напълниш в главицата, друг няма как да ти го избие оттам.

# 16
Явно си много младичка и чувствителна.
Мъжът ти е по-зрял и както го описваш - широко скроен. Имаш късмет.

Не позволявай на чужди хора да ти диктуват живота.
Още повече - да те вкарват в терзания.
Все едно не си чула - продължавай да се държиш както преди. Излизайте си семейно с компанията и се радвайте на живота!
Ако те усетят, че се вързваш на клюки, утре ще ти изфабрикуват следващата - за свое забавление.

# 17
Имаш един голям урок да научиш niama_me - че "опетнените хора" не са лоши хора

# 18
Хубаво е да се напуска малкото градче от време на време. Иначе рискуваш това да се превърне в твоя свят и да започне да влияе на мирогледа ти........и да започнеш да си задаваш подобни въпроси  Peace

Ето това е и моето мнение...  Crazy

Но и "О, Мон Дьо!" ми върши работа  Mr. Green

# 19
Не позволявай на чужди хора да ти диктуват живота.........

Ако те усетят, че се вързваш на клюки, утре ще ти изфабрикуват следващата - за свое забавление.
Peace
Защото хората масово са :
"Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле!"
Човешка психика май, кво да я правиш.....Види ли нещо хубаво, вместо да се зарадва, гледа да го стъпче, да го унищожи.
Гледай си мъжа, детето, и върви с вдигната глава, усмихвай се на всички ....само така ще им запушиш устите.Като видят , че не ти пука за простотията им, ще те зарежат и ще "захапят" следващата си жертва.

# 20
Мисля, че драматизираш. И аз живея в малък град-слухове разни, ама пък нито един не е толкова жив, както го описваш ти. Или си се взела много насериозно и си мислиш , че си интересна на целия град, или странични фактори те изнервят и сама се слагаш героиня на филм. Успокой се, щом съвестта ти е чиста, и щом това не е проблем за съпруга ти. Грижи се за здравето си, другото са глупости и празни приказки на хора, които не са фактор за теб  bouquet.

# 21
  • София
Бе ти да не си тайно влюбена в тоз младеж, че чак такава вина и тръшкане и опетняване и оле-мале?

# 22
и аз смятам, че си влюбена в младежа. Затова изпитваш вина спрямо мъжа си!
Не намирам за редно да споделяш с него семейни проблеми. Ако моят мъж започне да "споделя" с някоя чужда жена, хич няма да ми е приятно.
Дръж младежа настрана, докато все още можеш. Слуховете са най-малкият ти проблем според мен

# 23
Според мен се вкарваш в някакви филми, които изобщо не съществуват. Не мога да разбера как можеш да изпадаш в някакви депресии заради хорското мнение, още повече за неща, които не са се случили.

Но не мога да не се съглася и с последното мнение на Пини.

# 24
  • Сопот, Пловдив
няма ме, и аз живея в малък град, и за мен се говори много, ама много се говори, ако се впрягах на хорските думи, трябваше досега да се гръмна. Хората ще говорят абсолютно винаги, дори да си най-белия сред белите, пак ще се намери някой да завиди или пък просто ей така, от скука, ще пусне някое измислено слухче. Не си вменявай чувство за вина, за нещо, което не си  извършила. Да живееш във вечно притеснение какво ще си кажат хората, означава вечно да се измъчваш и терзаеш. Фокусирай се над други неща, мисли за прекрасния съпруг, дете и приятел, които имаш, но не с вина, защото ти на никого нищо не си причинила.  Hug

# 25
Определено не съм влюбена...
все още умея да разпознавам това чувство. Мога да кажа че съм влюбена в съпруга си и то от ден на ден все повече. И го казвам с чиста и искрена съвест.
И именно заради това бях готова на секундата да прекратя всякакви контакти с който и да е, за да не нараня него, или близките си, ако тези приказки се повторят.

И съм съгласна че много от вас също живеят в малак град, съзнавам че това което разказах едва ли е само мой проблем, но нали именно заради това писах тук. Напротив - не смятам че съм център на внимание. по-скоро бих се радвала да не съм. Така и хубавото и лошото няма да се забелязва....но уви....

# 26
Честно казано и аз си мисля, че те е страх някои да не ти е прочел мислите за младежа.
И ще побързам да те успокоя - не е.
В това не си сама, много влюбени в съпрузите се са ги преживели тези страхове  Laughing
Не занимавай мъжа си с това, че току виж хване да се замисли и той по темата.

# 27
Добре де,
аз никога не съм казвала че не бих помислила за друг мъж. Никога не съм била против това,/мислите/ дори флирта. Но до там.
Не знам...дори не вярвам че някой може да каже че никога не би погледнал друг човек от противохоложния пол. някак неестествено е.
но в момента НЕ ми се случва това. И се чувствам наранена. Обидена. На хората....
които не се занимават с живота и с проблемите си.....а с хорските неща....
Може би има и друг проблем....
в момента две наши приятелски семейства се развеждат....след дълги години брак и с по две деца....
особено с едното съм много съпричастна и го приех и изживявам.....
започнах да си внушавам и аз разни неща  Cry

# 28
  • Сопот, Пловдив
Аз бих внимавала с извиненията и разплакванията пред съпруга, разбира се, вие си знаете най-добре какви са ви взаимоотношенията, но аз на негово място, след подобна реакция на хорски слухове, бих се замислила дали все пак няма капка истина и това не са сълзи от гузна съвест. Не казвам, че съвестта ти е такава, казвам как би могло да изглежда отстрани.

# 29
Знам, че сама мога да провукирам у него съмнения, но така ми идва от вътре....
защото никога не ми се е случвало подобно нещо. Да чуя нещо за себе си. От каквото и естество да е. Някак си, не знам как да се справя с това....

Общи условия

Активация на акаунт