Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 497
  • 816
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Схваната или изтръпнала ? Има разлика.
А упражненията от първата страница са задължителни за всички и при всички ситуации.

# 91
хули, изтръпнала ми е
доктора казва , че така ще бъде 2-3 седмици

# 92
  • София
Моите ръце са изтръпнали от 18 години. Свиква се с това състояние.
Рехабилитациите трябва да се правят постоянно - точно тези, които са на първата страница.
Изтръпването не е проблем. Проблема идва, ако се събере лимфна течност в ръката, коята не може да оттече. Затова е и раздвижването.
Дерзай миличка, все едно фитнес  Grinning

# 93
Здравейте!
Лорън, много ми е приятно ,че има единомислие помежду ни.
Милми,историята ти е покъртителна.......Имам позната при която имаше нещо подобно.Беше с втори брак и много желана бременност и при първия преглед по повод бременността й казаха ,че е с рак на шийката на матката. #CrazyЗапочна се с един спор да оставят ли бебето - да и не между баба и баща....В края обаче имаше много щастлив изход - роди се чудесно бебе и рачето след конизацията изчезна.Детето вече и на 4г

# 94
  • В царството на игрите:)
Попангелова, и на мен ръката ми е изтръпнала под мишницата до днес. почти нямам усет там където са махнати лимфите. Даже като си слагам дезодорант не усещам нищо и все си мисля, че не съм улучила мишницата hahaha
Раздвижвах си много ръката - гледах бебе, простирах нарочно с дясната ръка, плувах, щото 1 месец след операцията ходих на море. Сега е напълно раздвижена и слава Богу не е отекла. не я пазя много щого съм десняк и с лявата нищо не мога да правя и се моля Богу да не отече, че е много неприятно Praynig
За Тина Киркова, по точно за д-л Младенов съм чувала много хубави неща, а и ходих при него за второ мнение. Доволна съм. При нас няма никой опериран там, но аз имам позната, която е и е доволна. После се лекува в ИСУЛ.

# 95
  • В царството на игрите:)
Желая ви весели празници и приятни почивни дни. На именниците предварително - ЧЕСТИТО  bouquet Аз ще пътувам. Ще се "чуем" след 9 май - день победьй Mr. Green

# 96
здравейте и честито на именниците ,пожелавам им да са здави най-вече
Вчера ходих но един магазин ,казва се лечител и от там взех саменто и една гъба под вид на хапченца Каваратаке,днес ще ходим на Бачковския манастир . Кажете ми знаете ли нещо за доц . Георги Калайджиев мисля ,че така се казва от София в онкоболницата работел .
приятен ден

# 97
Честит празник на всички именници!   bouquet
Да се свети името им и да са живи и здрави да му се радват дълги години! 

# 98
  bouquet  bouquet"Честит имен ден на всички именници!!!Здрвае и дълъг живот им желая от сърце!!
Ванилайс радвам се ,че вече си в редиците на форума!
  bouquet  bouquet

# 99
  • Пловдив
Честит празник на всички празнуващи! Много здраве, късмет и любов!  ura
Ванилайс,  hug  bouquet

# 100
  • у нас - на брега на морето
Честит празник и от мен на всички имащи и нямащи специален повод! Все пак е празник Гергьовден. Дано Св. Георги победоносец ни закриля и помага в нашата борба! Амин! Hug

# 101
Честит празник, приятели! Да сме живи и здрави!

# 102
Всички да са живи и здрави!

# 103
аз в понеделник съм на комсия ли е не знам какво:)
паднаха ми се 4 почивни дни:)
по принцип колко болнични ще ми дадат?

# 104
Честит празник и от мен на всички имащи и нямащи специален повод! Все пак е празник Гергьовден. Дано Св. Георги победоносец ни закриля и помага в нашата борба! Амин! Hug

Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт