Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 513
  • 816
  •   1
Отговори
# 120
Сега ще ви се похваля нещо... Имам си гости! Кана и прекрасното слънчице Дани са вкъщи !
Толкова им се радвам и още не мога да повярвам ,че наистина дойдоха!
А утре,утре очаквам и Миленка със семейството й...

Ако има и други желаещи -да заповядат!  bouquet

smile3516 smile3516 smile3516 smile3516 smile3516 smile3516

ААААА, Силвано....искам и аз.... най-много да подбера мъж ми и малката и ние да ти се треснем за С/Н.... newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

Веси, тук сме.../нищо ,че сме на село! Mr. Green/....  Живи сме.../нищо ,че изпихме 100 кила ракия... Mr. Green/... Чакаме те.../Само ако знаех аз номера на Весито ,щях да й звъннааааааа Wink.... Wink/...
Идваааааааааааитееееееее...

Пясъче, ако знаеш каква мощна група се събрахме ще ти се прииск и на теб пак да си в Сандански...  bouquet

Хули, обичам те! newsm51 newsm51 newsm51

# 121
Специален поздрав от мен за всички Вас. newsm51
http://www.youtube.com/user/NEWoceanflower2008#p/u/4/oCv7mbyoVUw

# 122
Миленка, потресена съм от постинга ти за откриването на диагнозата. Не че за да дойде рака има подходящо време, но това е нечовешко, вместо да се радваш и да се наслаждаваш на майчинството и на децата си,  ти си търчала  по болници, операции, химиотерапии и продължаваш да го правиш, просто нямам думи, идва ми  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и аз не знам по какво и кого! Дано това да е било последното голямо изпитание в живота ти! Ти си много силно момиче и ти се възхищавам!  bouquet 

Миленка, кой ли скъпа ще чете историята на Хули, пък и за какво ли му е ?
Да се стресира допълнително  hahaha
Аз като си мисля понякога, през какво съм минала, чак се чудя как още съм жива. Да ама, имала съм години напред, както викат старите хора.
Дай боже всекиму моя късмет, ама и моя хъс за живот. Щото отчаянието не води до никъде Grinning
Хули, зависи от гледната точка, някой, който не е бил докоснат от рака /но тук предполагам рядко влизат такива/  може и да се стресира, но тези, които вече са се сблъскали снего, само могат да се поучат от историята ти, да си дадат сметка, че не са обречени и че с тази диагноза е възможно  да се живее качествено и пълноценно.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 15:45 от nadia_0606

# 123
Сега ще ви се похваля нещо... Имам си гости! Кана и прекрасното слънчице Дани са вкъщи !
Толкова им се радвам и още не мога да повярвам ,че наистина дойдоха!
А утре,утре очаквам и Миленка със семейството й...

Ако има и други желаещи -да заповядат!  bouquet

smile3516 smile3516 smile3516 smile3516 smile3516 smile3516

ААААА, Силвано....искам и аз.... най-много да подбера мъж ми и малката и ние да ти се треснем за С/Н.... newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

Веси, тук сме.../нищо ,че сме на село! Mr. Green/....  Живи сме.../нищо ,че изпихме 100 кила ракия... Mr. Green/... Чакаме те.../Само ако знаех аз номера на Весито ,щях да й звъннааааааа Wink.... Wink/...
Идваааааааааааитееееееее...

Пясъче, ако знаеш каква мощна група се събрахме ще ти се прииск и на теб пак да си в Сандански...  bouquet

Хули, обичам те! newsm51 newsm51 newsm51

За съжаление няма да стане... колкото и да искам...случи се нещо непредвидено, битово... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

НО СИ ЗАПАЗВАМ ПРАВОТО ЗА ДРУГ ПЪТ... а на Еми и Миленка да им се скараш, че така без мен... bowuu bowuu bowuu bowuu

Изпийте по едно и за нас... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 124
  • София
Веси, срещата беше спонтанна, без предварително уговаряне!
Беше страхотно изживяване  Peace

# 125
[colorНаде, и аз така реагирах за историята на Милми и даже някак си не мога да го повярвам.....бременността е много защитено от природата състояние.
Милми ,по какъв начив си провери диагнозата .Къде писа ,че си ходила ?При какъв специалист?Не ти ли беше казал някой ,че всъщност си здрава?
Извини ме ,ако въпросите ми те вкарват "В някой филм"
]
[/size][/color]

# 126
  • Пловдив
Привет!
Лорън,  hugкомпа ми е развален, а на лаптопа трудно се допирам, че мъжа ми работи на него. Хубава среща ще организирали. Браво! Аз тия дни сън се посветила на малчо. Ходихме на Альоша, после на шопинг за бутонки и кори Wink.На мама футболиста.  football Вчера бяхме на пикник с приятели и сестра ми и си изкарахме супер. Днес времето май ще ни развали програмата. Дано да се покаже Райчо, че ще ходим на мач следобед. И така, сега запретвам ръкави,и като яхна метлата почвам с домакинството.   afwitch
Лек и усмихнат ден на всички. Hug Hug Hug

# 127
Така...седнах и не знам нито от къде да започна, нито с какви думи да изразя емоциите си... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мили дами, ще спамя, да четат само тези, които желаят!

Бяхме с Дани при Сиско за почивните дни. Изкарахме най-прекрасните дни от години насам, имах чувството, че времето спря...а аз се разстлах в него, в мириса на цветята, в природата, в толкова големите сърца на Сиско и семейството й. Това са най-невероятните, най-сърцатите, най-прекрасните, най-святите хора, с които съдбата ме срещна!
Всички - Сиско, мъжа й, децата й, са сякаш...излезли от най-добрия филм на света, с най-добрите герои!

Господи, бъди с тях и не им изпращай повече неприятности! Когато си ги създал и когато си ги събрал, си знаел колко са прекрасни, за това те моля - щади ги и ги пази!

Семейство, ОБИЧАМЕ ВИ!!! Благодаря ви, че направихте един от трудните ми в емоционален план периоди в един от най-вълшебните!  txtloves txtloves txtloves newsm20 newsm20

И понеже стана доста сълвзливо - Силванке, едва сега започваме, мила моя! Wink

# 128
Кана, знам за какво говориш! Имах щастието да се запозная с това мило семейство!  Господ здраве да им дава! Hug Hug Hug

# 129
извинявам се за въпроса ,но искам да попитам дали пиете имуностимуланти за повишаване на имунитета?

# 130
  • София
Опитвай всичко, което се сетиш и което ти кажат. Никога не се знае, какво ще се случи.
Не губи надежда нищо, че АЗ ти написах думи, които на никой не му се иска да чуе.

# 131
  • София
извинявам се за въпроса ,но искам да попитам дали пиете имуностимуланти за повишаване на имунитета?

Казаха ми за "Кора от мравчено дърво". Някой полва ли тези капсули?

# 132
  • София
Римар това, което съм написала не се отнася за мъжа ти.
Докато е на медикаментозно лечение, не бива да прилага нищо друго,  ако не е съобразено с мнението на лекуващия онколог.

# 133
  • София
Римар това, което съм написала не се отнася за мъжа ти.
Докато е на медикаментозно лечение, не бива да прилага нищо друго,  ако не е съобразено с мнението на лекуващия онколог.

Ок. Мерси за инфото.

# 134
  • В царството на игрите:)
Така...седнах и не знам нито от къде да започна, нито с какви думи да изразя емоциите си... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мили дами, ще спамя, да четат само тези, които желаят!

Бяхме с Дани при Сиско за почивните дни. Изкарахме най-прекрасните дни от години насам, имах чувството, че времето спря...а аз се разстлах в него, в мириса на цветята, в природата, в толкова големите сърца на Сиско и семейството й. Това са най-невероятните, най-сърцатите, най-прекрасните, най-святите хора, с които съдбата ме срещна!
Всички - Сиско, мъжа й, децата й, са сякаш...излезли от най-добрия филм на света, с най-добрите герои!

Господи, бъди с тях и не им изпращай повече неприятности! Когато си ги създал и когато си ги събрал, си знаел колко са прекрасни, за това те моля - щади ги и ги пази!

Семейство, ОБИЧАМЕ ВИ!!! Благодаря ви, че направихте един от трудните ми в емоционален план периоди в един от най-вълшебните!  txtloves txtloves txtloves newsm20 newsm20

И понеже стана доста сълвзливо - Силванке, едва сега започваме, мила моя! Wink

Силванке, с риск да се надуеш още повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green и аз ще ти кажа, че сте страхотни и превърнахте почивните ни дни в истински празник. Не можех да си мечтая и за по - хубава първа годишнина от операцията ми.  Praynig Нали сме се разбрали, че и на 30тата годишнина ще се съберем..
Момичета, толкова не се бях смяла от много време с тези две шматки, а и срещата с Хули беше страшна изненадал но беше краткаааа ooooh!
Сега на въпроса - аз пия имуностимулатори. Не всичкиза които чувам, но пия почти непрекънато все по нещо. Най - доволна съм от Кордицепс и Хитозан на фирмата Тянши. Всичките им продукти са страхотни, макар и малко скъпички newsm78
Лукреция, недей да приемаш нещата лично. Според мен има някакво недуразомение. Ще ни е приятно да пишеш Peace
Веси, съжалявам, че не можахме да се видим сега, но що е време пред нас е Hug
Трикси, Маргич, Ени, Нас нина и много други....Къде сте? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт