Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 553
  • 816
  •   1
Отговори
# 690
Идеално тегло: -277 кг Shocked Shocked Shocked

Е,ако постигна това тегло,направо ще смая света с идеалните си форми! hahaha hahaha hahaha

Алиса, дъщеря ти ако иска да понапълнее,да си хапва кисело мляко с пчелен мед.Но истинско пълномаслено кисело мляко и чист,домашен пчелен мед...
Благодаря ти за съвет!а какви количества трябва да яде на ден?вече е започнала да яде козе сирене и козе мляко,казва,че е много вкусно.Аз съм опитвала таково мляко като дете,но нищо млечно тогава не ми харесваше... Laughing
А какво е това тегло 277?

# 691
Алиса, нека си хапва ,колкото и е вкусно! Някои хора дори прибавят и орехови ядки към тази вкусотийка... Много е хранително!  Peace
А това 277кг ми излезе като идеално тегло ,предвид данните ,които зададох на калкулатора в сайта... Този,който ти беше пуснала...
Май множко излизат,а...  Crazy

# 692
здравейте момичета Simple Smile
Благодаря ви за подкрепата , Хули  съжалявам за сестра ви , Маргич не си ме обидила с нищо ,не съм писала от миналата седмица ,защото нещата при нас приключиха зле баща ми почина на 14 юни сутринта , много ми е болно и тежко ,но нищо неможахме да направим ,още веднъж ви благодаря и ви пожелавам всички да сте живи и здрави

# 693
Валенце, бъди силна, мила! Приеми нашите най-искренни съболезнования...Просто неговият път е свършил там...
Знам, че не ти е утеха, но нищо няма да може да те утеши сега, може би само времето...

Още веднъж - мир на праха му. И не се обвинявайте - направили сте всичко по силите си!

# 694
кана  благодаря  , всичко е така както казваш ,но просто трябва време да мине
сега се сетих още нещо казаха ,ми че се викало поп да освети  дома  където е починал вярно ли е това ?

# 695
  • у нас - на брега на морето
Валентина, моите най-искрени съболезнования. Аз го изживях това на 17.03 2010 год. Много е тежко и с времето утехата не идва, но в името на децата трябва да сме силни и да продължаваме напред. Аз се старая и заради моето заболяване да не плача много, но трудно се постига. Бог да го прости и дано са отишли на по-добро място! Flowers Rose Flowers Rose

# 696
Здравейте момичета!
Аз съм като блудния син, дето се завръща. Два месеца не бях влизала в темата, не бях чела, нищо...Беше ме страх да чета вече за рака и исках да си пощадя психиката, но не би...Знаете че с много от вас поддържах непрекъсната връзка, знаете че много ви обичам и съм наистина трогната от това, че въпреки моето отсъствие сте ми стискали палци и сте мислили за мен. Много ви благодаря!
Миииии, нещата при мен са така - множествени мета в илиачните кости, ще рече нещо в таза. Едното е 1.5 на 1 см, другите три са под 5 мм. Утре съм при химиотерапевта, ще ме пуска на онкосъвет - каза че сигурно ще е Зомета, някакви хормонални лекарства (ако не се лъжа) и лъче, но то било в краен случай.
Ако някой има повече инфо за вливките на Зомета и тям подобни - да пише! Питах доктора, ще се излекувам ли и той толкова категорично каза"да", все едно че имам гнойна ангина. Но все пак му благодаря за куража.
Както се сещате с настроението съм на кота нула. Дано не ви заразя и вас с него.
Обичам ви всичките и ви целувам!

# 697
Бобице, поревах си след като приключихме разговора си...
Знам,че каквото и да напиша и кажа в този момент,няма да намали страха ти,нито притеснението ти,но...
Знаеш,че много те обичам и държа на приятелството ни! Знам,че си по-силна,по-търпелива и по-издръжлива отколкото си мислиш в момента!
Не знам нищо за състояния като твоето,но знам,че ще се справиш!
Аз ще съм с теб,каквото и да става! Винаги,чуй,ВИНАГИ можеш да ми се обаждаш,да ме търсиш за каквото и да е... ВИНАГИ можеш да разчиташ на пълната ми и безпрекословна подкрепа!
Не забравяй,че за всяка болка си има и билка! Ще има и за твоята!
Много те обичам!  bouquet

# 698
Трикси , не се "познаваме",но от добрите чувства на момичетата към теб съдя ,че си готин човек :peace
Бог да е с теб в битката с Метите! Praynig Praynig
! И на мен ми казаха ,че има средство да се консолидират костните метастази с медикаменти

А настроение кота Нула ,е все пак средна позиция,морско равнище.... NaughtyПолзвай го като опора за отскок и Peace
За опечалените  - искрени съболезнования.
Вал случват се и лошите неща  - иначе щеше ли да има починали милиардери или професори ,или лекари?
 Praynig?Безсилието е ужасно чувство.......
Но остава хубавия спомен за Човека и все пак е безсмъртен чрез децата си

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 20:00 от Danaya14

# 699
Ехоооооооооо, девойки, привет

Още преди да съм ви изчела да ви се отчета /нали вдигах аларма с цените на сцинтиграфията/, сцинтиграфията ми мина и резултата е хубав т.е. няма данни за основната онкологична диагноза

И още да ви се похваля кой бански си взех  bowuu
http://www.amoena.us/bg/Products/Swimwear/Feel/ParisTP.htm

Исках да ви го пусна директно на снимка, но така ми се видя по-лесно

# 700
Здравейте!
Ангелари, поздравления за резултатите!!! Hug Hug Hug
Danaya14, напълно си права по отношение на Трикси. Всички ние много я обичаме, защото е много готин човек! Вярвам, че на това "нещо" ще му видят сметката с лекарства.
Миналата сряда бях на една презентация, която изнесе моята химиотерапевтка по отношение на хормоналното лечение при онкологични заболявания и последиците за костната система. Каза, че имало лекарство, което още не е одобрено от нашата здравна каса, но можело и това да стане. Поставяло се като подкожна инжекция 2 пъти в годината доживот. Струвало 400лв. Който иска, може да си го поставя. Търговското име на лекарството е PROLIA, а лекарственото в-во е DENOSUMAB .   Маргич, това не е ли същото, което ти си правиш? Също така каза, че е важно да се правят тези изследвания на костна плътност всяка година, за да се проследява състоянието.
Утре ще ходя да си проверявам ТМ, в сряда на сцинтиграфия в Шумен, а на 30.06. ще правя ехограф и мамограф. Стискайте палци да са добри резултатите  Praynig

# 701
Така...

Бобсън, две жабки паднали в чаша с мляко. Започнали да щляпат с крачета с надеждата да се отблъснат достатъчно, за да изкочат от чашата и да се спасят. Едната обаче си казала "Ха, та това е невъзможно, няма начин да успея! Я да не се моря и да се хабя така, щляпайки напразно, ами да си умра отпочинала." и хоп - спряла да щляпа, потънала и се удавила. Другата жабка обаче си казала "Да, да - хич няма и да се отказвам! Докато дишам, ще щляпам пък каквото ще да става!" И не щеш ли не след дълго от щляпането се образувала бучка масло - жабчето се покатерило на нея и хоп - изкочило от чашата и се спасило!

Бобец, мила моя сестричке, бъди това жабче, не спирай, просто не спирай - дишай, дълбоко, с цели гърди и щляпай!!! УМОЛЯВАМ ТЕ, не спирай!
Не знаем докато си на Зомета (много добро лекарство, с доказан ефект), какво ново ще се появи. Да не говориме, че самата Зомета им вижда сметката на тези мети, така може въобще и да не се наложи да се появява нещо ново! От теб просто се иска да не спираш!!!

И сега нещо много лично - не си по-слаба без баща си, разбра ли ме?!?!? Все същия борец си си, сега дори за двама именно защото него го няма!!! Да знаеш, че те наблюдава - докажи му се!

УЖАСНО ТЕ ОБИЧАМЕ и аз като Сис (ама нали сме си сватове Wink ) ще ти кажа - по всяко време, ВСЯКО, разбра ли, сме на линия - звъниш, за да се оплачеш, звъниш, за да ти олекне, звъниш...просто защото не знаеш от яд къде ти е чорапа!!! НИЕ сме на линия! (ама няма да го направиш, ти си си ти  Heart Eyes )

Целувам те, борец такъв!  Hug Hug Hug

# 702
  • София
Бобка, аз каквото имах мила да ти казвам, вече ти го казах! Само пропуснах да ти кажа, че много те обичам! newsm51
Йовче, аз си правих Акласта, която е от групата на Зометата и се прави еднократна вливка за една година! Резултата ще го видя и ще го докладвам като изтече годината и направя изсл. на костната плътност!!! Акластата е разрешена за употреба в БГ през 2007г.
Момичета аз пак да питам, някой чувал ли е Специ?????

# 703

Момичета аз пак да питам, някой чувал ли е Специ?????

Марги, аз я чувам...всеки ден.  Blush
Добре е, просто много работи, сега ще пътува по работа и на 26-ти няма да е в София.

# 704
Извинявам се, но забравих да питам. При сцинтиграфията има ли изискване по дрехите да няма нищо метално, както при ПЕТ скенера. Някакви други инструкции?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт