Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 542
  • 816
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Сис ами обувките просто са впечатляващи, а иначе всички си съскаме и вероятно не ни прави впечатление!

# 751
Привет геройчета!
Ето я и баба ви отново.
Днес ме изписаха. .............................

Нахълтвам само за една прегръдка за Бабилия   Hug  Ще стискам палци в Четвъртък всичко да мине леко.

# 752
Йовче, стискам палци за утре, да мине всичко в рамките на нормалното, чак към идеално не се стремим, нали! newsm17 newsm10

# 753
  • у нас - на брега на морето
Благодаря за подкрепата!!! Тръгвам за Шумен и си мисля, че Сончето е преполовила вече пътя до София. Сонче, успех, мила! newsm10 newsm10 newsm10 newsm03

# 754
аха,на майка ми като и направиха на белия дроб пише без особенности,но така каза и Свещаров за лимфните възли,пък при биопсията от три извадени в два има Crazy
Всяко изследване си има определени възможности .При Д-р Свещаров със УЗ може да не се е виждало още изменението в л. възли ,защото диагнозата се поставя най- точно и най- рано с хистология.

# 755
  • Варна
Здравейте всички !
7 дена не съм чела форума, а колко много реки са текли по света за това време ...
Поздрави на всички !

bouquet

# 756
Стискам палци на всички момичета, които днес правят разни изследвания!!!
На останалите - усмихнат и положителен ден пожелавам!!!  love001

# 757
Имам въпросче относно апарата за лъче във Варна- някакви отзиви?

# 758
  • Варна
Имам въпросче относно апарата за лъче във Варна- някакви отзиви?

Единият е произведен 1997 /този, с който ме заплашват Simple Smile /
На мен ми предстои лъчелечение и доста се интересувах от различните апарати:
    * апарат за телегаматерапия "Рокус" АМ за лекуване на всички видове онкологични заболянатия /Х-лъчи/
    * апарт за полудълбока и повърхностна рентгенова терапия за лекуване на кожни карциноми /гама лъчи/

http://zdrave.log.bg/article.php?article_id=28192

# 759
Момичета, влизам само да се отчета, че съм скапана... Всичко е ОК! Благодаря на всички, че стискахте палци... Hug Hug Hug
Боби, благодаря за подкрепата,... диска не го използваха. Не съм доволна от доктора... той май иска всички да имат мети... #2gunfire Като видях как попълва резултатите пред мен, сменя името само, диагнозата остава на предишния пациент... , дори забрави да смени отдолу контролните изследвания - след 3-4 месеца... Като нямам нищо защо да ги правя тези контроли след 3-4 месеца... Абе нищо ти няма вика и ми хвърли папката почти в лицето... Идеше ми да го фрасна веднъж...Та се зарекох повече няма да ходя при него...

# 760
Ама аз  преди не ви ли предупредих,че не е нужно да  плащате за консултация с доктор,след сцинтиграфията,а... bash

Сонче, тъкмо си мислех за теб и ето,че писа!Честито за добрите резултати!  bouquet

# 761
Привет на всички  Party Party Party
Много съм щастлива  Grinning резултатите от пет скенера са без грешка - всичко е наред  Grinning Grinning Grinning

# 762
Да се отчета и аз. Картинката ми е мъглява. Утре отивам да ми вземат кръв за маркер CA15-3  и серумен HER2 . След 20 дни съм на скенер. Дотогава ще   си свиркам.

Бабилия, стискам палци за утре.

Сонче, Лалева, браво за резултатите!

Nanastef, дай малко инфо за този лъче апарат. Къде се намира?

# 763
Момичета, влизам само да се отчета, че съм скапана... Всичко е ОК! Благодаря на всички, че стискахте палци... Hug Hug Hug
Боби, благодаря за подкрепата,... диска не го използваха. Не съм доволна от доктора... той май иска всички да имат мети... #2gunfire Като видях как попълва резултатите пред мен, сменя името само, диагнозата остава на предишния пациент... , дори забрави да смени отдолу контролните изследвания - след 3-4 месеца... Като нямам нищо защо да ги правя тези контроли след 3-4 месеца... Абе нищо ти няма вика и ми хвърли папката почти в лицето... Идеше ми да го фрасна веднъж...Та се зарекох повече няма да ходя при него...
newsm78нещо не схващам ?? как така сменя само името ??!!
Не е ли програма и при промяна на името да си излиза твоето досие?
И.......какво стана с цитонамазката!!??
Иначе поздравления на всички за добрите резултати  и за куража на Бабилия!!  bouquet  bouquet
Няма нищо по - страшно от самия страх!!Казал го е Рузвелт.

# 764
  • В царството на игрите:)
Привет, тези дни се чувствам много скапана и все ми се спи. Нещо имам чувството, че ме натиска отгоре, а кръвното уж ми е ок. Няблюдавам се внимателно, както знаете и все си търся симптоми, което ме прави допълнително по- крива. Днес си взех изследванията на кръвта и Асат ми е ок, но Алата ми е леко завишен, както и АФ. А, бе много се спекох, но така или иначе след два дни ще ми гледат коремните органи, та ще видим Mr. Green
Сега пък с тези резултати не мога и да се напия от мъка Drunk

Общи условия

Активация на акаунт