Отговори
# 15
А аз да попитам-мултивитамини биха ли помогнали мъничко-поне да се чувства по-жизнена?Бих й купила веднага.

ira_d в момента тя е на антибиотик /на инжекции/ и Да! трябвало да пие, но поради финанси не пие. Опитват се да купуват по наложащите неща. Попитах Корнелия и затова сега ти отговорям. Ако искаш да и ги пратиш на ЛС ще ти напиша адреса. Благодаря Ти!  bouquet

# 16
Моля те,изпрати ми адреса!Ще й изпратя веднага /след 10 дни ще е при нея,защото съм в Англия/.Някакви други хранителни добавки трябват ли?Хубаво е да пие добрите бактерии,но те са чувствителни на Т -ще трябва да потърся по-устойчиви има по принцип/.

# 17
Моля те,изпрати ми адреса!Ще й изпратя веднага /след 10 дни ще е при нея,защото съм в Англия/.Някакви други хранителни добавки трябват ли?Хубаво е да пие добрите бактерии,но те са чувствителни на Т -ще трябва да потърся по-устойчиви има по принцип/.

Писах ти на ЛС. Благодаря ти за протегнатата ръка към Корнелия   bouquet

# 18
Пишете,момичета! Дайте надежда на това момиче!

# 19
За нищо! Hug

# 20
Ира, не е за нищо. Това за тях е много.   bouquet

Надявам се и други да се включат.

Имам една идея отново за благотворителност, ако има фризьорки/работещи в салон/, които четат темата и са готови да помогнат с таланта си за събиране на средствата нека ми пишат. Ще им разкажа идята си, и може да я организираме.

# 21
ЗДРАВЕЙТЕ!
Фризьорски салон " DARE" се включва в благотворителната кампания за набиране на средствата за Корнелия, следващия вторник /1 юни/ салона ще работи за всички желаещи да помогнат в събиране на средствата. С предварително обаждане на 0878/832-226 и 0889/ 832-226 Дарина Йорданова, всеки може да си запише удобен час за фризьор./когато се обаждате споменавайте, че е във връзка с Корнелия/ В салона има поставена кутия за набиране на средства, всеки които желае може да направи дарение и там.

Салона се намира на ул. Дубровник 1, или по точно до кафе "Авангард" на бул. Левски. Двете са едно до друго. Смятам, че повечето хора знаят кафето, и ще се ориентират лесно.

Кутия за дарения има и в снек-бар "АСТРЕЯ" /зад кафе Авангард, ул. Дубровник 4/, всеки може да дари средства и там.

# 22
Никой ли не пише?Хайде,момичета,помогнете! Поне пишете да се популялизира темата

# 23
Незнам какво да кажа-освен това ,че понякога дори една темичка,изпълнена с простички думи може да повдигне духа на някого.
Предстои ми среща с Корнелия,като излязат от болницата .Преди малко звънях на майка и да разбера добре ли са ,кога ще се прибират в къщи.Жената не ми вдигна ,може и да си почиват.Дано всичко е наред.

# 24
Пожелавам от цялото си сърце на Корнелия да се събере необходимата сума възможно по- скоро  bouquet
Пожелавам й много здраве и много кураж!
Ще помогна с колкото ми позволяват възможностите и ще се моля повече хора да откликнат. Praynig

# 25
Здравейте на всички !!! Първо искам да благодаря за всичко, което правите за мен, и че ме накарахте да повярвам, че най-голямото ми желание е на път да се сбъдне. Не мога да опиша радостта от това! Hug Сумата, събрана до сега, е 520 лв. Това, че има хора, съпричастни към хора в неравностойно положение, въпреки трудните времена, в които живеем, е наистина страхотно и много благородно. Пожелавам ви да бъдете здрави и ви прегръщам с цялата си душа Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 23:16 от Mamma

# 26
Тв 7 е първата телевизия, която откликна на Зова за помощ на Корнелия! Утре вечер във вечерната емисия от 19 часа, ще се излъчи репортаж за нея.

На ТВ 7, на репортерите и екипа хиляди БЛАГОДАРНОСТИ за подадената ръка   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 27
Преди малко излъчиха репортажа по тв 7 . Важният въпрос е дали е точна и актуална банковата сметка изписана на 1-ва страница  ?

# 28
актуална е!!!!!!!!

# 29

Общи условия

Активация на акаунт