Звездни компромати-62

• 67 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Харесаха ми Анелия и Галена.
Мария е прекрасна, но е облечена като за градинско парти Laughing

# 316
# 317
На първата снимка е гола  Peace

# 318
сега да одеве и на двете места беше една и съща снимка -облечена

# 319
# 320
Страхотно тяло има Наоми,малко са жените на тази възраст с такива фигура

# 321
По- слаба беше. Сега е наедряла, но е с перфектни форми, макар с по- големи обиколки. Лицето й е ужасно, обаче  Confused  Не зная дали е от промяна или просто на времето съм виждала само обработени снимки и ревюта и съм останала с погрешно впечатление. Въз грубовата й е физиономията, а беше лебед, навремето.

# 322
Joy Joy Joy

Но ще кача още снимки, да видите и Галена с рокля, с която беше Бекъмова преди няколко години. Mr. Green А и снимки на Камелия, Мария, и разни други.

Тази рокля нали: http://i.dir.bg/CMS/2010/05/11/a_179bdc.jpg, тъкмо като я видях одеве и си викам не беше ли на Вики Бекъм преди години тоалет  Crazy

Но новия цвят на косата й не мога не призная, че много ми харесва  Blush

Същата рокля я има и дъщерята на Петя Славово-Жени. Обаче и седи доста по-стилно, по мое мнение. Страхотна е роклята , от много време я харесвам.... Heart Eyes

http://www.festa.bg/userfiles/image/DSC_6133.JPG

# 323
Аз лично никога не бих наела него за стилист но това е друг въпрос. Mr. Green
Как ли пък не, ще плащам да ме облича с дрехи от преди 3 години. Тази рокля даже и в асос я имаше,на смешна цена.

На кой дизайнер е роклята? Сори за двойния пост.

# 324
  • София
От новия клип на Азис и участието на Анжелика от Биг Брадър ooooh!има много снимки в светско.ком,но неможах да ги копна Embarassed

...абе на Люси-режисьора от Пайнер..нещо ли му има ,че е така окръглен newsm78..

# 325
Той от поне 5-6 години е адски окръглен. Ген му е сигурно и с възрастта.

# 326
  • София
Той от поне 5-6 години е адски окръглен. Ген му е сигурно и с възрастта.

Да ме извинявате,но той е ужасен #CrazyИ на колко години е?Моят мъж е на 37 а изглежда на 27 Heart Eyes
А Люси ми изглежда болен Rolling Eyes

# 327
Да, Люси напълня изведнъж страшно много. Confused
Ето снимки на които снимат новият клип на Мария, там се вижда пак:

# 328
Новия клип на Мария, на онази кръчмарската песен ли е, пак? Тя сега, вече само такива песни ли ще пее  Confused

# 329
Не знам за коя кръчмарска говориш, защото последните й две са такива. Като последната, по-кръчмарска и от предишната. hahaha И на нея е този клип. Ама една седмица не можаха да го снимат, защото половината трябвало да е на плажа, а то все валеше. hahaha Кости направо я метна в дълбоките кючеци. ooooh!
Тия дни гледах едно интервю, каза, че сега за лятото такива песни се харесвали, но нямала намерение да пусне 5-6 една след друга в тоя стил, само защото стават хитове. За септември приготвяла балада. Но после както ще последва не знам. Моля се, да не е отново такъв див кючек. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт