Звездни компромати-62

• 67 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Тия очила тип мухата цеце са ми адски смешни.  Joy

# 301
  • In The Middle Of Nowhere
Joy Joy Joy

Но ще кача още снимки, да видите и Галена с рокля, с която беше Бекъмова преди няколко години. Mr. Green А и снимки на Камелия, Мария, и разни други.

Тази рокля нали: http://i.dir.bg/CMS/2010/05/11/a_179bdc.jpg, тъкмо като я видях одеве и си викам не беше ли на Вики Бекъм преди години тоалет  Crazy

Но новия цвят на косата й не мога не призная, че много ми харесва  Blush

# 302
# 303
# 304
  • София
По- добре такива рокли да копира, отколкото "покажи пъпка", като на Андрейката  Peace
На мен пък Мария ми харесва с този тоалет. Но аз по принцип харесвам такъв тип дрехи  Flutter
Но Малина ме разби. Като по- малката сестра на терминатора е. Какви са тия скули  ooooh! и с тоя грим е като излязла от Старгейт  Laughing

# 305
Абе почна да ме кефи тая Галена ,новият цвят на косата и също ми харесва да знаех как е направен ,някой има ли идея как се казва този цвят.Напоследък винаги е със супер актуални друхи,парите си казват тежката дума

# 306
Абе почна да ме кефи тая Галена ,новият цвят на косата и също ми харесва да знаех как е направен ,някой има ли идея как се казва този цвят.Напоследък винаги е със супер актуални друхи,парите си казват тежката дума

Не парите си казват думата, а това че си нае стилист. Тя пари отдавна има, ама стил й липсваше. Сега това е задача на Добри. Той й промени и косата, той избира всичките й дрехи.

# 307
Абе почна да ме кефи тая Галена ,новият цвят на косата и също ми харесва да знаех как е направен ,някой има ли идея как се казва този цвят.Напоследък винаги е със супер актуални дрехи,парите си казват тежката дума

Снимката на Виктория Бекъм е от 2007 година.  Laughing

# 308
Аз лично никога не бих наела него за стилист но това е друг въпрос. Mr. Green
Как ли пък не, ще плащам да ме облича с дрехи от преди 3 години. Тази рокля даже и в асос я имаше,на смешна цена.

# 309
Абе почна да ме кефи тая Галена ,новият цвят на косата и също ми харесва да знаех как е направен ,някой има ли идея как се казва този цвят.Напоследък винаги е със супер актуални дрехи,парите си казват тежката дума

Е добре де,дали е 2007 за мен няма значение важното е ,че ми харесва,едва ли ти пазаруваш само от Милано ,и Париж,и твоите дрехи са само от последната модна колекция на някой известен дизайнер,та си тръгнала да ми се смееш ,че не знам  от коя година е роклята на Виктория Бекъм.На мен тя ми е изключително неприятна личност и никога не чета и не се интересувам с какво е облечена и от коя година е тоалета и.Повечето като теб само на снимка ги гледат тия рокли  ,но както и да е .
На мен ми харесва роклята,цвета на косата на Галена ако и той е от 2007  отминала мода няма проблем щом я прави по свежа за мен си  е готин цвят.А дори и да не е актуален ако мога и аз ще си направя същия цвят пък ако ще да е отминала модата му още през 1997 година

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 19:51 от MG18

# 310
николета като руса
Сега определено й отива повече.

# 311
Е добре де,дали е 2007 за мен няма значение важното е ,че ми харесва,едва ли ти пазаруваш само от Милано ,и Париж,и твоите дрехи са само от последната модна колекция на някой известен дизайнер,та си тръгнала да ми се смееш ,че не знам  от коя година е роклята на Виктория Бекъм.На мен тя ми е изключително неприятна личност и никога не чета и не се интересувам с какво е облечена и от коя година е тоалета и.Повечето като теб само на снимка ги гледат тия рокли  ,но както и да е .
Не ме разбирай погрешно, не се смея на теб, просто не мисля, че Галена е актуална с рокля от преди 3 години. Peace
Така е,  не пазарувам от чужбина дрехи на известни дизайнери, а от софийските молове.

# 312
Е ,разбрахме  се накрая  Laughing,но аз имах предвид не че е актуална с тази рокля ,а ,че самата тя ми харесва точно на тази снимка

# 313
Не видях да е пускано... пък не мога да се въздържа

Мики Рурк

В тялото как да е, но всичките онези пластики от едно време, дето ги правеше, не му простиха.

Бритни Спиърс  Доста е стегнала тялото. Цялата е само мускул

# 314

Общи условия

Активация на акаунт