Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Labrex,благодаря за превода на инфото!

newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

# 511

Мурат бей,има доверен човек в Пленителката да държи Джансел под око!
Че и малко си приличат...  newsm78  Няма отърване от Мурат и това е  Joy

# 512
И аз благодаря за превода Hug

# 513

Слухове ли вървят? Явно става дума за Сами!!!! Тия "слухове" не ми са по вкуса, но...... каквото Туба каже....

Пък аз като едната конспирация си казах, лелеее, ако са намислили нещо тайно с Мурат......... newsm78 Уж минавам за нормална, ама......... Crazy

# 514
И тук нещо на турски, ама няма кой да прведе. В руския форум, такива дето разбират, пишат, че става въпрос за нов проект на Туба с Kenan İmirzalıoğlu, като отбелязват, че тя (не знам къде) ненапразно го била гледала с такъв интерес и че двамата ще са страхотна двойка.

Deli yürek dizisi ile büyük bir çıkış yapan daha sonrada yaptığı her işde çok başarılı olan Kenan İmirzalıoğlu asker döndükden sonra yeniden setlerde dönmeye hazırlanıyor.temmuz ayında çekimlerine başlanacak ve imirzalıoğlunun “Hacı” lakaplı bir genci canlandıracağı BEYAZ GÜVERCİN filminin bayan başrolüde belli oldu şu sıralar ASİ dizisi ile fırtınalar estiren başarılı oyuncu TUBA BÜYÜKÜSTÜN İmirzalıoğlunun partneri oldu.Yönetmenliğini mustafa şevki doğanın yapacağı film müslüman ailenin tek oğlu Cemal ile hristiyan genç kızı Maria`nın zorluklarla dolu aşkını konu alıyor.

Ами хубавец е, ама наш Мурат е по-по-най! Peace Освен ако и тоя не вземе да гледа Туба с погледа на Мурат. Blush

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 14:31 от labrex

# 515

Слухове ли вървят? Явно става дума за Сами!!!! Тия "слухове" не ми са по вкуса, но...... каквото Туба каже....

Пък аз като едната конспирация си казах, лелеее, ако са намислили нещо тайно с Мурат......... newsm78 Уж минавам за нормална, ама......... Crazy
И аз се замислих(болен мозък hahaha ) А пък и това с афиширането...за Самито всички знаят какво да крие...офф спирам,че се забърках в някакъв свой си филм  Joy

# 516

Къш кокошко,къш,
слушай своя мъж!

Где ще ходиш,ти сега,
пак ли блееш след Туба?

Аман от теб бе перната,
махни ми се от главата,
да не стане сакатлък,
стига с твоя боеслък!

# 517

И аз се замислих(болен мозък hahaha ) А пък и това с афиширането...за Самито всички знаят какво да крие...офф спирам,че се забърках в някакъв свой си филм  Joy

Май всички тук сме се вкарали във този филм! JoyИ аз тайничко се надявам да има нещо скрито-покрито при комшиите в Бебек!И то нощно време,когато катерицата с премаляли от стискане ръце,пуска лешника и той търкууул.....при Туба! Joy

# 518

Катеричка рунтавелка яко хърка,
след като водата със ракия сбърка!
Отхлаби своя железен юмрук,
отскубна се нейния пазен съпруг.
"Спи ми спи сега Бурчина,
а аз при Туба ще замина!"

# 519

Май всички тук сме се вкарали във този филм! JoyИ аз тайничко се надявам да има нещо скрито-покрито при комшиите в Бебек!И то нощно време,когато катерицата с премаляли от стискане ръце,пуска лешника и той търкууул.....при Туба! Joy

След уморителния ден, преминаващ във снимки с кака Н. и вечерите, прекарани с Б. нищо чудно наистина да няма сили да върви, а да прави търкууууул!   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 520

и както е много уморен заспива сладко-сладко до Туба.... Peace

# 521

Аз си мислех,че вечер Туба си разхожда кучето и Муратчо тайно излиза и той(примерно до банкомата) и оп среща из парковете на Бабек Joy
Прекалявам с мечтите hahaha

# 522

Никакво заспиване до Туба!За спане е с Нургюла! Joy

# 523

С верния приятел в Антакия!Ех,ако можеше кучето да говори!

# 524

Сънят и е толкова спокоен щом той е до нея.....                          ......... а събуждането толкова нежно!

Общи условия

Активация на акаунт