Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 665
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
# 496

Привет,момичета в днешния слънчев ден!Много усмивки и добро настроение на всички!

# 497
Очите на катерицата са точно извъртяни кат на Бурчи --лакоми и вманиачени  Laughing
Чудя се как съм гледала сериите преди.Ми нещо много моменти ми се губят.Джамал ага  каза на Иксан-клекни на колене.Аз се опулих.Ама после какво излиза-Джамал е бил на колене преди време.Квот повикало ,такова се обадило.
Сухи не жалеше толкова умрелия,колкото и се искаше още 1 мин да беше жив за да се доизкаже.Не си спомни нито един момент с него,а в главата и бяха неговите последни думи.
Сцената със сокола--очите на Демир горяха.А на Аси горяха по вече от неговите на пейката .

# 498
Gönülçelen ile Aşk ve Ceza'nın büyük başarısı

İki ünlü dizi 'ARAPÇA altyazı' ile youtube zirvesinde...

3 Mayıs 2010 / 06:33:54

atv'nin iki sevilen dizisi 'Gönülçelen' ile 'Aşk ve Ceza'nın İngilizce'den sonra Arapça altyazılı fragmanları da youtube'da büyük ilgi gördü. Dizi oyuncularının Arap ülkelerindeki hayranlarının sayısı da gün geçtikçe artmaya başladı. İngilizce altyazılı bölümleri binlerce kişi tarafından takip edilen iki dizinin de, Arap ülkelerinde yoğun ilgi görmesi üzerine; Arapça altyazı olayı devreye girdi. Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım'ın Ortadoğu'daki hayranlarının yoğunluğu; dizi fragmanlarının youtube'da binlerce kez tıklanmasına neden oldu.

Televizyon Gazetesi

С помоща на Гугъл да хванем смисъла Hug Hug Hug

Две известната поредица "арабски субтитри" на върха с младост ...

3-ти Май, 2010 год. / 06:33:54

две популярни серии на ATV на "Gönülçelen" и "Любов и наказание "на Английски на арабски субтитри ремаркета след YouTube голям интерес. Струнен играчи в арабските страни от нарастващия брой на феновете започна. Английски субтитри секции бяха последвани от хиляди хора от двете серии, интерес е концентриран върху арабските държави арабски субтитри събития се намеси. Buyukustun Туба и Мурат Йълдъръм Интензитет на феновете в Близкия Изток; масив от фрагменти да се кликне върху YouTube резултат на това хиляди пъти.

Има по-точен превод! Joy
 Двата популярни филма на АТВ Пленителката и ЛиН се радват на голям интерес заради Мурат Й. и Туба Б.В ютубето с английски и арабски субтитри ги приканват:"МАХНЕТЕ РЕМАРКЕТАТА!" Интензитета на феновете се е концентрирал,с надеждата да се намесят в събитията.Хиляди пъти се помолиха струнния играч Сами и оная цигулка Бурка да заминат в близко време за Близкия Изток!

# 499
Добър ден и от мен Hug С пожелание за един страхотен ден,изпълнен с много усмивки

# 500
  • София
най-добрият вариант ще е да играят пак тандем, от който и двамата ще извлекат мноооооого ползи в професионален план, което е най-важното за техните среди иначе той ми се струва, че малко по малко ще изпадне в забвение  newsm78
Все пак сериалите се гледат заради тях двамата  Peace

# 501
най-добрият вариант ще е да играят пак тандем, от който и двамата ще извлекат мноооооого ползи в професионален план, което е най-важното за техните среди иначе той ми се струва, че малко по малко ще изпадне в забвение  newsm78
Все пак сериалите се гледат заради тях двамата  Peace
Напълно подкрепям  Hug А пък и ако продължават да му слагат някакви лелки за партьорки... Naughty

# 502
Ауу,тук Бурчито пак показва невероятен вкус към съчетаване на цветове,ама нали Муратчо ѝ ги купува- ще ги носи Joy С този типичен за нея ехиден поглед,казващ:''Мурат и Туба заедно,ама друг път'' Направо ми идва да я  #2gunfire

# 503
missence  и това сме дъвкали няколко пъти Thinking Доказано е столкова много филми--Рамбо,Терминатор,Агент 007.....
Като иска кариера Мурат,ми прави филми , с които да те запомнят.Използвай Туба за трамплин.Кой го интересува колко е красива и талантлива съпругата ти.Не знам за друг артист толкова да намесва жена си в работата си  newsm78

bonobo прекалено е обикновенна за Мурат.Ама май си са лика прилика.Да си се коландрисват със здраве   Wink

# 504

bonobo прекалено е обикновенна за Мурат.Ама май си са лика прилика. Да си се коландрисват със здраве   Wink

Joy rotfImao Joy rotfImao Joy

# 505

bonobo прекалено е обикновенна за Мурат.Ама май си са лика прилика. Да си се коландрисват със здраве    Wink

Joy rotfImao Joy rotfImao Joy
Joy  Joy  Joy
Еми да,ама на мен все пак ми се иска да се осъзнае...И с която и да е... само не с тази лентоманиачка Naughty

# 506

Мурат бей,има доверен човек в Пленителката да държи Джансел под око!

# 507

ЛЕДЕНА ЕПОХА 3

# 508
Малко превод, първото е на лошата новина за Джемал Хюнал, дано се оправя човекът, второто е разказ на руска форумка, гледала в интернет някакво награждаване на актьори от Пленителката. Правих ги на юруш, така че ще ме извинявате за стила. Peace

С Джемал Хюнал станал нещастен случай, може да се каже, че се е върнал от оня свят. Желаем му пълно оздравяване и се надяваме, че операцията е минала успешно.
Джемал Хюнал се върна от оня свят
Хюнал, с който стана нещастен случай в спортения конен клуб, беше опериран.
Може да се каже, че Джемал се върна от оня свят, след като с него стана нещастен случай на 1 май в събота в кония спортен клуб Зикериякей. Той решил да поглади един от конете в конюшната, но конят така силно махнал с глава, че актьорът получил удар в главата, след което веднага бил хоспитализиран.
Хюнал екстрено бил опериран, тъй като имал много счупвания на лицевите кости и затова операцията продължила 4 часа.
Били поставени на местата им и събрани костите на скулите и костите на очната кухина и фиксирани с титанови пластини и болтове.

В интернет имало празник с участието на актьори от сериала Гонюлчелен, Туба (Хасрет), актрисата, която играе Гюлназ, актерът, който играе бащата на Хасрет, и техния менаджер Кобра, накратко – обсъждали снемането на сериала, те снимат в един от районите на Истамбул, където живеят цигани, навлезли в техния живот, разказвали как се готвят за снимките, учили се да танцуват, на диалекта им и особеностите на речта, актьорът, който изпълнява ролата на бащата на Хасрет живеел в Германия, но от няколко години се снима в турски сериали, та той през цялото време се възхищавал от играта на Туба, казал, че е гледал сериали с нейно участие и мечтаел да изиграе ролята на неин баща и мечтата му се осъществила. Всеки от актьорите разказал за своя герой, какъв е и т.н. единствено актьорът изиграл Кобра, бил прекалено сериозен и казал, че героят му му се отдава много трудно. После всички заедно гледали награждаването им. Водещият задал на Туба въпрос: всички мъже без изключение и аз също, се интересуваме от отговора на следния въпрос: вървят слухове, че вашето сърце не е свободно, какво ще ни кажете? Туба се усмихнала и казала: това е моят личен живот и не бих искала да го афиширам”.

# 509

Водещият задал на Туба въпрос: всички мъже без изключение и аз също, се интересуваме от отговора на следния въпрос: вървят слухове, че вашето сърце не е свободно, какво ще ни кажете? Туба се усмихнала и казала: това е моят личен живот и не бих искала да го афиширам”.

Слухове ли вървят? Явно става дума за Сами!!!! Тия "слухове" не ми са по вкуса, но...... каквото Туба каже....

Общи условия

Активация на акаунт