Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
# 558
Туба е много красива!
Има ли епизод тази вечер? /без телевизия съм / ще си го гледам от нета....

# 559
Туба е много красива!
Има ли епизод тази вечер? /без телевизия съм / ще си го гледам от нета....

rina-rina , има серия, в момента върви. А Туба - красива е всякак , с грим, без грим, както и да я хванат на снимка. Peace

# 560
# 561
Еййй, само че написах на Рина, че има епизод тая вечер и, че Туба все е красива както и когато да я снимат, и ерор-терорът ме налази, та досега. Все пак за малко беше, и повече се е случвало. Така и не разбрах от какво е - сървър претоварен ли, друго нещо ли....... newsm78, но преди го нямаше, пък напоследък.........

# 562
защото няма коментар, но пък върви ЛиН затова питам.
Лабрекс, страхотни снимки на Туба си подбрала!  Hug Hug

# 563
Еййй, само че написах на Рина, че има епизод тая вечер и, че Туба все е красива както и когато да я снимат, и ерор-терорът ме налази, та досега. Все пак за малко беше, и повече се е случвало. Така и не разбрах от какво е - сървър претоварен ли, друго нещо ли....... newsm78, но преди го нямаше, пък напоследък.........

наистина трудно се влиза в темите... някоя магийка може би.... черничка... Joy Joy

# 564
# 565
# 566
Бурчин ли е гепила телефоните на Туба и Мурат?

# 567
Здравейте!!
Момичета и при мен досега имаше ерор-терор!!! #Cussing out
Може да изглежда много откачено, но аз наистина взех да си миля че Б е дочула отнякъде  за нас и сега си отмъщава!!!
И ако  румънските и руските форуми имат такъв проблем, тогава вече наистина Б ще загази... #2gunfire #Cussing out

# 568
В другите форуми влизам без проблем...

# 569

Общи условия

Активация на акаунт