Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 639
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Добро утро!
С пожелания за приятен ден ви поднасям чаша горещо кафе
                               в компанията на Туба и Мурат!

# 572
Добро утро дружки мили!!!  love001Прекрасен и слъчев ден е днес. Разбрах от момичетата в другата тема,че Туба и Джансел май са заминали заедно ,защото Туба щяла да снима реклама. Дано някоя от Вас намери още информация за това пътуване. Дали е свързано с работа  и какво прави Джансел там.

# 573

Туба и Бюлент в "Под липите"
Дали наистина Нова ТВ ще започнат излъчване на сериала? newsm78 newsm78

# 574

Момичета, Бюлент е "стара" история за Туба.....   Peace
Въпросът е дали аз също не съм станал  "стара" история за Туба !!!!!   newsm78 newsm78

# 575
# 576
 Няколко стари снимки на Мурат:

# 577
# 578
с това ново клипче за Аси и Демир, изпълнено с много романтика,  ви желая хубав ден и ви казвам: Довиждане до довечера!

http://www.youtube.com/watch?v=1ZCegO5Wm0s

# 579
# 580
  • София
като няма ПС ще си гледкаме "Аси"  Peace

# 581
Преди години чух  една приказка--Жената ако е красива рано сутрин ,когато стане от леглото ,тя наистина е красива.
Та тънката мисъл ми е,че Туба без грим пак е красива.А после като я гримират става още по..
В Аси е съвсем естествена  Hug
Снощи пак гледам серията и се чудя,по рано как съм гледала.Избираемо--аз съм гледала Аси и Демир.Очите ми са били само в тях.
Сега забелязвам играта и на другите.Мерджан наистина е успял да събере доста добър екип от артисти.Всеки си е на мястото.
От толкова сериали ,си мисля същото за Листопад и за 1001 нощи.Играта им е добра.При другите филмчета има какво да се желае.

# 582
# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт