Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 677
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
Добър ден и от мен-едва сега ме пусна Rolling Eyes

# 588

magi_ , много красиво атакуваш галактическото съзнание, дано им просветне на нашите любими Туба и Мурат, дано ги събере то, като сами се мотат. Толкова много хора искат това.  bouquet

# 589
# 590
# 591
И от мен добър ден на всички!
Ринка е сложила една снимка, от която се вижда, че много е пъпчива Бурчинката hahaha
Погледнете челото и, за тази снимка става въпрос:

А ако слуховете за тази Езги са верни, че иска сватба, хихихи, ще си имат феновете  още една "любимка" Simple Smile

# 592

Който иска, може да гласува за Туба! Тя пак води засега! Peace

# 593
Муратуба манията преминава устремително към Тубаджанс мания hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
вече във форумите в цели теми нищят заедно ли били Туба и Джанс или не били hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha всяка дума се тълкува и нищи във всички нейни смисли.....поне да бяха дали повод за размисли и страсти - нека,но двамцата са си приятели и това личи от километри,няма все още нищо, за което човек да се хване,та да се впряга толкова..... Laughing Laughing Laughing  НО НЕЙСЕ.....

Видяхме,че когато има нещо всичко остава потулено и не се разбира нищо от никой,не се коментира,няма снимки,няма публични появи заедно,няма изказвания,избягва се темата.....Туба и Джансел се появяват  заедно навсякъде и нищо не крият,защото явно няма какво да крият.Но всеки има право да си мисли, каквото иска,разбира се.....мечтите са безплатни Laughing

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 17:17 от _magi_

# 594
Здравейте!
Едно поздравче с Аси и Демир:

Маги, с много красиви снимки и гифчета си украсила страниците!   Peace

# 595

Ръцете на Мурат според мен са по-малки от ръцете на..... newsm78 newsm78
И как нежно обгръщат лицето на Туба!!! Hug Hug

# 596
Но всеки има право да си мисли, каквото иска,разбира се.....мечтите са безплатни Laughing

Нов клип на ASKASONE   bouquet

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 18:07 от labrex

# 597
# 598
# 599

Общи условия

Активация на акаунт