Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
Да не са били на поход Laughing или пак е присъствала Бурчи на снимачен ден на някой филм ? Що не я побутне към осовата линия  Laughing в Турция тирове много ,все ще я качи някой   Laughing

Лин-ка, какво говориш! Тя е жената на живота му... каква осова линия  Joy Joy Joy Joy Joy

Да не ти кажа колко още жени ще има в живота  си Laughing  Млад е,ще му уври хубавата главица  Laughing Асито е няколко месеца преди свадбата и всички виждаме каква тръпка е имало  Naughty Има някаква причина да не се откаже от съжителство с Бурчи  newsm78
Той ако е кьорав и  глупав,ние не сме  Grinning Виждаме,виждаме  Naughty

# 648
Нещо няма хора, всички ли празнуват?
Честит празник тогава!  bouquet  bouquet  bouquet

# 649
# 650
# 651
А какво да кажем за музиката?Когато си пускам да гледам някой от епизодите никога не прескачам началото-с буквите и обратното движение.И то само за да чуя прекрасната мелодия.Според мен музиката на този филм има голямо въздействие върху зрителя(а може би само върху мен?!)Много,много вълнуваща!

# 652
Здравейте! Не е само твое мнението че музиката е страхотна, sovabg, повярвай! Съчетана е страхотно с кадрите- когато трябва да се смееш- музиката е закачлива, когато трябва да плачеш- музиката те разтапя. Просто Наил Юрцевер и Джевдет Мерджан, какво повече!

# 653
# 654
А какво да кажем за музиката?Когато си пускам да гледам някой от епизодите никога не прескачам началото-с буквите и обратното движение.И то само за да чуя прекрасната мелодия.Според мен музиката на този филм има голямо въздействие върху зрителя(а може би само върху мен?!)Много,много вълнуваща!
                                                                                                                                                                Съгласна съм изцяло с  твоето мнение за музиката към филма. Много точно е подбрана всяка мелодия . Това допринася още повече към заслужения успех на Аси. Няkой беше качил във VBox всички песни и мелодии от сериала. Много често ги слушам с най-голямо удоволствие. Този композитор е още едно успешно попадение на Мерджан.

# 655
Изгответе подробна карта как да стигна до къщата на Мурат.Към картата  да има план как може да се отстрани конска муха без последствия Grinning Очаквам предложения до 10.06

# 656
Привет!
Честит имен ден на всички именници!

Здраве и много, много любов като тази на Аси и Демир!

# 657
http://www.whopopular.com/Turkey/Actresses

Тази анкета кога приключва  newsm78 гласувам вече близо година  Laughing

# 658
http://www.whopopular.com/Turkey/Actresses

Тази анкета кога приключва  newsm78 гласувам вече близо година  Laughing

Не зная кога приключва. Тези анкети една след друга следват.... Едната още незавършила другата на ход....
Сега върви анкета за най-подхождащи си екранни двойки. Мурат и Ниргюл до преди малко бяха с 0,9 % от гласовете....

# 659
rina-rina  дай линк да видим кой с кой ще играе  #Cussing out нюргюлки,карамфилки....ай...
Има ли ги Демир и Аси ?

Общи условия

Активация на акаунт