Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 630

Какво сме ти направили, Демир?
Попитай баща си, Аси!

# 631

Сухейля разкрива още една сянка от миналото- сина, който е изгубила....
Демир е изправен пред още една тайна ....

# 632
Маги,вълшебнице, newsm51 само какви пеперуди пърхат около Туба и Мурат  . Кой каквото ще да казва,но до сега в никой филм или в живота не съм видяла или срещала някой с такъв поглед  да гледа своята възлюбена,така нежно да се докосват,с поглед да се изпиват. Как ли са биели сърцата и на двамата ,когато са били един до друг.До безкрай ще повтаряме едно и също,но няма да ни омръзне. Когато заговорим за Гордата Аси ,разбираме ЛЮБОВ,БЕЗУМНА СТРАСТ,ЖЕЛАНИЕ .Те двамата са били дарени от Бога да изпитат такива чувства ,каквито са изпитвали малцина.  Бяха избранници на съдбата,но изпуснаха този шанс да бъдат един до друг,докато смърта ги раздели.  За мен винаги ще търся вината в М.Й.

# 633

Много тежък разговор.... Ако умра ще бъдеш ли отмъстен, Демир?  Не искам да те загубя, Аси....

# 634
Да не са били на поход Laughing или пак е присъствала Бурчи на снимачен ден на някой филм ? Що не я побутне към осовата линия  Laughing в Турция тирове много ,все ще я качи някой   Laughing

# 635
Да не са били на поход Laughing или пак е присъствала Бурчи на снимачен ден на някой филм ? Що не я побутне към осовата линия  Laughing в Турция тирове много ,все ще я качи някой   Laughing

Лин-ка, какво говориш! Тя е жената на живота му... каква осова линия  Joy Joy Joy Joy Joy

# 636
Много вълшебници,много таланти. Ринка,как веднага реагираш и качваш точната снимка.Нали знаете,че аз освен да пиша на компа друго не мога. Трябва да взема няколко урока от Вас,мили и талантливи съфорумки. Не съм се отказала от срещата ,която искам да организирам. Ако се осъществи ще има и обмяна на опит,най- талантливите ще показват на такива като мен профанки.  Основна тема обаче ще бъде ,,,Аси и Демир-Магията продължава,,,  bigdance2

# 637

Мурат и той с мотиката..... Много готина снимка....
Сухито обаче-не та не.... Нямала да дава дрехи на всеки....

# 638

Керим и Дефне - зараждащата се любов ги поставя на изпитания...
Ихсан им измисли придружителка, придружителката пък ги изнудва за плащане, за да ги остави сами....

# 639
Дидок, снимките си ги подреждам по епизоди... Така ми е лесно... Преживявам отново....

# 640

Лека нощ!  smile3524 smile3524 smile3524

# 641
Добро утро!   love001Желая Ви весело изкарване  на празника,а на именниците да са живи ,здрави и още дълго и щастливо да празнуват своя имен ден!!! Tada

# 642
Ринка,и аз като теб и нашите  прятелки тук, жевеем и преживяваме за пореден път всичко свързано с Туба и Мурат.Не вярвам,а и не искам тази магия Аси някога да ме напусне. Колко много щях да изпусна ,ако не бях гледала този сериал, а  и нямаше да имам това щастие да срещна толкова мили и приятни хора  като всички Вас. newsm51 smile3525 newsm51

# 643
Добро утро и лек ден! Именниците -да за живи и здрави!

# 644

Общи условия

Активация на акаунт