Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 648
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Лека нощ, ще си лягам ,като никога толова рано. До утре пак в любимата тема!!! smile3524 newsm46 smile3524

# 691
И аз не мога да обясня това обсебване!!!
Имам чувството, че съм залепена за екрана, това не ми се е случвало никога...
Винаги когато гледам филм и като го повторя, просто разбирам, че всичко е една лъжа..., а сега е много различно, всичко е истинско... #Crazy newsm78

# 692
# 693

Като гледах епизода си мислех колко истина има в думите: Нараняваме най-много тези, които обичаме?

# 694

Очаквам с нетърпение момента, когато Демир подарява на Аси коня....
Как галеха гривата му и как уж неволно се докосваха с крайчетата на пръстите си....  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Май вече си говоря / пиша/ сама....

# 695
Не си сама rina  Simple Smile  Hug

И на мен ми е много любим този момент, когато Демир и подари коня .......

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 696
  • София
и на мен ми е любим момент т.е. тогава и двамата си признаха за любовта си  Peace

# 697
искам да ви подаря няколко приятни минути  с един клип:

http://www.youtube.com/watch?v=h-P86_cfVxw&feature=related 

не е нов, но има толкова хубави моменти от филма....

# 698
Добро утро!
Първия път като гледах този прекрасен филм сцената с коня ме разби и дълго време бях сърдита на Демир, Но при сегашното/вероятно 55 гледане?!?/ Embarassedго разбирам по-добре и не мога да го осъждам така силно, все пак и той плати много, е не колкото Аси, но много!

# 699
Добро утро!
Да започнем хубавия ден с чаша ароматно"влюбено" кафе!   Peace

# 700
Сцената с коня- Демир пак я изигра с очите си и с няколко движения на вежди и чело.Думите бяха излишни.
А когато Ариф каза на работниците -покрийте го и го вдигнете ,доста смешно ми стана Grinning така се вдига кон.
Трябваше Джамал ага да играе заедно с Ферхундето от Листопад Laughing щяхме да сме ошашавени тотално от номера и интриги.
Сухи горда ,горда ,ама опря ножа в кокала.Живот за живот.Много бързо намери изход.Тя усети ,че Демир има нещо с Аси.
А в главата на Демир е пълна каша  #Crazy
И Керим и Дефне попадат в любовни сцени,ама .......още нещо им трябва на тия сцени.Вижда се ,че само играят.

# 701
# 702
# 703
# 704

Темичката ни на втора страница! Naughty Всички явно купонясват? Peace

Общи условия

Активация на акаунт