Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Бирчин е една женщина,ама и мурат е един мужчина

# 151
На въпроса каква жена може да ви привлече вниманието,или да ви хареса,или да се влюбите,нещо в тоя смисъл отговора на Мурат е--

– Должна быть такой же, как моя жена. Самая красивая, самая умная и самая симпатичная женщина в мире. У нас красивый брак, который продлится я надеюсь, много, много, много лет.

Тоя е болен мозък  #Crazy Де що му са години занапред все с нея да си ги живее.И дано от ангажименти хич да се не виждат  #Cussing out

rina-rina  ей ся ако покажеш хотела ,в който ще отседнат,пък и да ги настаниш в съседни стаи с обща тераса,пък и половинките им да са възпрепятствани от ангажиминти с поредния сериал,значи ще ида да целуна свекървата(от 24 год не сме разменили дума ) Joy Joy Joy

Ето това вече ме разби!!! Той настина е болен....даже вече му личи и физически... ooooh!

# 152
между нами возникли очень дружелюбные отношения, мы очень сдружились. Всё-таки мы проводили больше времени вместе, чем даже с нашими семьями, поэтому можно с уверенностью сказать, что мы стали друзьями.
- А с кем из актеров у Вас были отношения, больше чем дружба?
– Я думаю, вы все знаете, что в период съёмок у меня были более дружеские, чем с другими, отношения с Сайгын Сойсалом, исполнителем роли Аслана , брата по сценарию. Сейчас наши романтические отношения уже в прошлом, я могу сказать, что он–один лишь из самых моих лучших друзей.

Егати и дружелюбните отношения и друзямите! #CrazyС Мурат са големи друзя!Само дето избягват да се засичат!Още малко и да каже ,че с женщината Бурка са станали сестри! ooooh!Е такава конспирация не бех виждала!Тея са си дали обет за мълчание!Защо подценяват дорогия зрител??????Била със Сайгън?????????АЙ,СТИГА,БЕ!!!!За малко повернулис мъй!

# 153
Малко извън темата във връзка с камилите-Наш познат отиде на екскурзия със съпругата си в Тунис.Жена му е кат слънце,руса със сини очи.Организират им разходка с камили.Като завървял по тях един талибанин,пред тях ,зад тях.Иска жената на познатия и му дава 6 камили за нея.Тоя вика ,траях го ,траях,па му викам.
--Абе ти с целата глава не си наред.Аз едвам изхранвам една камила( тоест жена му) ти ша ми дадеш 6 да храня.
Смяла съм се от сърце  Joy

# 154
# 155
]"Аз я обикнах не само защото се снимахме заедно. Всичко е малко по-иначе. Случват се някои неща между хората, така че нищо вече не може да се промени в света.  Това е много важно за мен."

Рекох, че си внушавам и търся под вола теле, ама питах мъжа си тук, тези изречения говорят ли за любов, а той се изхили и рече "НЕ".  Grinning

Може би коефициента ми на интелигентност е твърде нисък,та нищо не отбрах от словоизлиянието на Мурат!Или това е неговия начин да ни забаламоса!Дай да им надрънкам глупости та да си блъскат главите;"Тоя,аджеба,како каза,а????"

ЛИНКА,с мои познати имаше същата случка.За дъщерята давали 100 камили,но таткото предложил жената и офертата пропаднала hahaha

# 156

Много я е обикнал... До изперкване...

# 157
"У нас красивый брак, который продлится я надеюсь, много, много, много лет."
Ба, красивый! Лъжи, колкото си искаш... Вярва ти някой! Гледаш ли се в огледалото напоследък?! #Crazy

# 158
Гледам и не вярвам на ушите си!!! И през ум не ми минава как може да се излага така!!! Не знам на кого се опитват да замажат очите, но засега не ги бива...  ние и без това знаем, че колкото и да се престарават, рано или късно истината ще лъсне, и тогава не знам къде ще се дене Б.. Naughty

# 159
Тези интервюта май са пълни измислици  newsm78
Ама на нас не ни пречи за разнищим всяко изречение,та след 1 седмица ще правим 100-та тема за Аси и Демир Joy

# 160
]"Аз я обикнах не само защото се снимахме заедно. Всичко е малко по-иначе. Случват се някои неща между хората, така че нищо вече не може да се промени в света.  Това е много важно за мен."

Рекох, че си внушавам и търся под вола теле, ама питах мъжа си тук, тези изречения говорят ли за любов, а той се изхили и рече "НЕ".  Grinning

Може би коефициента ми на интелигентност е твърде нисък,та нищо не отбрах от словоизлиянието на Мурат!Или това е неговия начин да ни забаламоса!Дай да им надрънкам глупости та да си блъскат главите;"Тоя,аджеба,како каза,а????"

ЛИНКА,с мои познати имаше същата случка.За дъщерята давали 100 камили,но таткото предложил жената и офертата пропаднала hahaha

Това изречение сякаш са го казали английските летци от "Ало,ало"! Laughing

# 161
Да взема да помоля админа да заключи темата  поне за 2 часа  Grinning
 Имам да гладя до припадък  Laughing

# 162
# 163
   полегнала, та позаспала... Joy Joy

а под тази снимка фена е написал MELEK / ангел/  hahaha hahaha

# 164

колоко е радостна, че фенката я е познала

Общи условия

Активация на акаунт