* SportsDirect - 14 *

• 54 364
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Точно и аз щях да питам за това якенце  http://www.sportsdirect.com/lonsdale-bomber-jacket-girls-615041?colcode=61504122 някой ако е взимал на Лонсдейл дали размер за 13 г. ще ми стане при усповие че съм 153 висока с 88 гръдна обиколка

Аз поръчах на сина ми размер 13 - на мен ми е идеално /височина 160, гръдна 87/ - якенцето, което поръчах е тънко, пролетно. Някой беше питал и за Рийбок маратонки - ние имаме кецове №5,5 - стелката е 25,5 см

Благодаря ти,както и на Емчето   bouquet

# 61
anny_, tatito, благодаря ви много   bouquet

# 62
Момичета,отново имам нужда от помоща ви  Praynig Ето случаят при нас-Направихме регистрация в сайта,поръчахме  и дадахме адрес в Лондон на наша близка.Дръпнаха парите веднага щом пуснахме поръчката(или само са блокирани-не разбирам много ,много  Embarassed ) Онзи ден пратиха мейл ,че една риза я няма налична,а днес пратили мейл,че отказват цялата поръчка Tired Как да процедираме сега?Толкова я чакаше мъжът ми тази поръчка  ooooh! Трябва в банката да проверим дали парите са дръпнати или само блокирани ли..какво ли..За първи път правиме поръчка и нищо не стана  Embarassed

# 63
  • Пловдив
Представяте имейла за отказаната поръчка, в банката издател на картата. Те ще ви отблокират сумата. Иначе автоматично се отблокират след 45 дни, при повечето банки.

# 64
Представяте имейла за отказаната поръчка, в банката издател на картата. Те ще ви отблокират сумата. Иначе автоматично се отблокират след 45 дни, при повечето банки.
Много ти благодаря,успокои ме   bouquet Жалко само за отказаните неща,но пак ще пробваме

# 65
Момичета,някой да има такова долнище да ми даде размери за 8,10 или 12:

http://www.sportsdirect.com/usa-pro-kick-flare-pant-ladies-347073

Специално дължината ме интересува  Simple Smile

Никой ли няма долнище от тази марка  Tired

# 66
Абе тия от DHL няма ли най-сетне да си оправят сайта... Опитвам се да проследя една пратка ама изписва... "Service Unavailable

We regret that due to a technical error, we are unable to provide our web tracking service at the moment. We are investigating the problem with urgency and will return the service as soon as we can. We apologise for the inconvenience and thank you for your patience. "

# 67
  • Пловдив
Работи им сайта.Провери на DHL.BG Вероятно проверяваш в линка на мейла

# 68
Anik, Desuri, благодаря ви за мерките на стелката на маратонките!
Desuri, ти по прнцип кой номер носиш?

# 69
Момичета,отново имам нужда от помоща ви  Praynig Ето случаят при нас-Направихме регистрация в сайта,поръчахме  и дадахме адрес в Лондон на наша близка.Дръпнаха парите веднага щом пуснахме поръчката(или само са блокирани-не разбирам много ,много  Embarassed ) Онзи ден пратиха мейл ,че една риза я няма налична,а днес пратили мейл,че отказват цялата поръчка Tired Как да процедираме сега?Толкова я чакаше мъжът ми тази поръчка  ooooh! Трябва в банката да проверим дали парите са дръпнати или само блокирани ли..какво ли..За първи път правиме поръчка и нищо не стана  Embarassed
По всяка вероятмост поръчката ти е отказана ,защото адресите на картата и посочения за доставка не са еднакви.

# 70
Много ти благодаря,успокои ме   bouquet Жалко само за отказаните неща,но пак ще пробваме
Не порбвай отново на английски адрес, преди да си се уточнила с тях, че ще ти пратят нещата. Когато има разминава с данните от картата, първоначално отказнавт поръчката. Обикновено изискват документи.

# 71
  • Пловдив
Е аз поръчвам на англ.адрес и го обясних това имената трябва да съвпадат.А поръчвам с бг карти

# 72
момичета ,досега не съм купувала детски маратонки,но една приятелка ме помоли и незная как са номерата 24, 28 на кои uk отговарят,чета тук че поръчвате детски ,моля някой да каже Praynig

# 73
  • София
момичета ,досега не съм купувала детски маратонки,но една приятелка ме помоли и незная как са номерата 24, 28 на кои uk отговарят,чета тук че поръчвате детски ,моля някой да каже Praynig

Според тази таблица №24 е С7или UK7,а №28 e C8 или UK8,но всичко зависи от марката и модела според мен.Някои модели са умалени,а други уголемени.

http://www.sportsdirect.com/SizeGuide/Index.html

# 74
  • Варна
Моля за помощ - кой номер от детската номерация на обувки отговаря на № 37, защото имат една буква "С" пред номерата и не мога да намеря със сигурност на кой номер отговарят. Напр.  № С12 на кой отговаря?
Благодаря

За 37 трябва да си вземаш UK4, без С отпред. Peace

Общи условия

Активация на акаунт