Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 33 021
  • 682
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Angel^wings Честито.  bouquet
Не знам обаче какъв съвет да дам.
Преди време когато се двоумях между две работи една колежка ми каза следното:
Вземаш един бял лист,делиш го на две.От едната страна пишеш положителните качества на едната работа ,от другата пишеш за другата работа.И така после гледаш списъка и която е с повече плюсчета:)
А на брат ми един професор казваше че една работа ако след 3-тата година нямаш развитие трябва да я смениш,защото става еднообразие.
Все пак късмет ти пожелавам каквото и да избереш newsm10
Честита годишнина на стрея  bouquet

# 451
  • Варна
Ангелче, моя приятелка работеше в София в училището за деца, които имат проблеми със зрението.Казваше, че и е много тежко,въпреки че тя е доста стабилна психически. Това е много благородна работа. На мен ще ми се къса сърцето като гледам дечицата, но си представям какво щастие е да виждаш,че напредват и се подобряват! Аз съм предпочела скучна  и не добре платена работа, но нямам проблем с отпуски,болнични и т.н., което и за мен е много важно. Иначе страшно ми се работи нещо,което да ми доставя удоволствие.Аз много трудно вземам решение и затова май не е редно да давам съвети.  Успех!

# 452
  • Varna
АНГЕЛСКИ КРИЛЦА Hug
Виж колко е стабилен договора. За отпуските които споменаваш, също е много важно. Ако това повече натежи за старата работа, значи там оставаш колкото и да е монотонна.
Или направи както Лучката те е посъветвала- напиши на една страна плюсовете на другата минусите на съответната позиция. И тогава вече решавай.
Успех ти пожелавам, а тази ти работа във Карин дом, наистина ще е тежка. Там трябва да имаш сърце като за великан голямо и същевременно сърце от стомана......

# 453
Стрея, честита годишнина!
Дълги години любов и пламък в семейното огнище!

Angel^wings, съвет не мога да давам, но ще ти кажа аз какво направих преди доста години - бях на дългогодишна скучна работа, там нямах никакви проблеми с отпуски, отсъствия, болнични, а децата ми бяха мънички и много често боледуваха - ту единият, ту другият. Но излезе възможност за по-интересна за мен работа, не се двуомих тогава; само че не можех да ползвам болнични, а децата продължаха да си боледуват, отпуските бяха строго фиксирани.....и мъжът ми дълго го нямаше....и с мен на работа са идвали, и сами ги оставях...
Сега като се замисля, не съжалявам, че съм направила тази краччка, но тогава ми беше адски трудно, слава Богу, справихме се, успяхме

# 454
streg Hug,честит празник, желая ви много семейно щастие и любов
Angel^wings  Hug, помисли си добре,защото това решение е важно... Peace
Момичета Hug,пък аз нали съм си наивна и днес по новините като чух,че корабчето с нашите моряци се движи и реших прибързано, че пиратите са разбрали каква жестока грешка са допуснали с наште бедни моряци и тоя стар кораб...,обаче уви... Cry

# 455
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
Миличка, аз още във началото нали казах бе мила като някой попита, че кораба е празен и ония шушумиги що са ги отвлекли. Не им пука мила, че ням товар, пак го повтарям. Те ще си играят със живота на момчетата. Ще търгуват не стоката а нашите момчета, маймуни със маймуни такива #2gunfire То толкова е и търгуване де #Cussing out

# 456
Здравейте и от мен, все още няма нищо ново около "Панега", от БМФ и Външно звънят протоколно, без да имат нова информация. Иначе довечера ни събират не знам защо. Взех решение да отида, но смятам да кажа едно нещо само, а то е, че ние сме изпратили на този кораб хора, живи и здрави и искаме те да се върнат точно такива. Това е от мен засега.Довечера ще информирам своевременно. Разбрах, обаче, че до мястото, към което се е насочил корабът, има поне два дни път. Те се движат бавно.Пожелавам на всички спокоен ден и до скоро.

# 457
  • Варна
Веселани,предполагам, че събирането ще е по-скоро за да отчетат пред медиите,че са много загрижени и поддържат контакт с близките на моряците.Ако правилно съм разбрала от статиите,пиратите не установяват контакт преди да стигнат до пристанището към което пътуват.Дано не сам права и да ни напишеш добри новини!  Praynig

# 458
Veselani, HugМного правилно си решила да им кажеш.Най-важното е да се върнат всички живи и здрави.Те не са тръгнали с тази трошка от хубаво.Нали знам как събираха екипажи да закарат корабите за скрап.Но дано донесеш хубави новини.
Streq,честита годишнина! Още много,много години да сте заедно ,да преплувате безпроблемно морето на живота до дълбоки старини.

# 459
Veselani ,дано новините са хубави .Дано не ви вдигнат кръвното и с някои боички да ви замажат очите.Ще чакам с нетърпение новините .Ние сме с тебе . Hug

Ангелче ,съвета който мога да ти дам в частност е това че трябва да избереш работа която да ти доставя удоволствие.Но и това с парите ,отпуските и болничните не е за пренебрегване.Аз работя с "Карин дом" посредством друга институция .Тежка е самата гледка там.Тия дечица и техните родители са толкова тъжна гледка - да ти се скъса сърцето.Аз лично не мога да работя в такова учреждение.Но е мотив, че можеш по някакъв начин да помагаш.Зависи ти каква нагласа имаш.

# 460
  • Варна
Стреч, честита годишнина!

Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи!
Помнете истината стара, че бракът е като отвара,
която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели!
Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е знайте
само рози и мечти, защото има и бодли...
Но там, където любовта цари, убождането не боли!

Веси, дано има хубави новини на срещата. Стискаме палци! С вас сме!

Ангелски крилца, дано вземеш правилното решение за работа!
Аз бих предпочела по-спокойната.

# 461
  streg...      много щастие и още 10 пъти x 10 год. да празнувате .

HugНа всички моряшки момичета пожелавам  такова щастие в най - скоро време ......

Нека огнище да топли ръцете ти,
Вино да топли сърцето ти,
Обич да топли душата ти
И бог да те закриля в делата ти!

Ангелски крилца,  дано вземеш правилното решение за работа! И аз бих предпочела по-спокойната като Илиева .
  Veselani.... Hug   С теб и с всички вас сме мила   Peace и се молим   Praynig много скоро да си посрещнете момчетата у дома . Много точно ти го е написала mamaR
Цитат на: mamaR
Veselani, HugМного правилно си решила да им кажеш.Най-важното е да се върнат всички живи и здрави.Те не са тръгнали с тази трошка от хубаво.

# 462
  • Бургас
Утре сутринта моя мъж си идва Grinning
Вълнувам се........

# 463
 luchkata  Hug,весели ви очички,мила  bouquet радвайте се един на друг,че няма по-ценно от времето прекарано с любимия luvbed  loveuuu

# 464
Лъчка  Hug радвам се за теб,за твоето семейство.пожелавам ти много любов със милото и щастливи дни и страстни нощи  smile3521  

Общи условия

Активация на акаунт