Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 33 022
  • 682
  •   1
Отговори
# 435
здравейте и от мен.хубаво е ,че се подкрепяме тук ,но кой какво прави ми кажете .кога ще има новини за тези момчета там.кой трябва да си размърда дъто от управници и т.н.стигнал ли е кораба до базата на маймуните вече.колко много въпроси и още има ама ...да ви кажа и аз не спах добре и сега ми е много лошо .много кофти .това е кошмар за семействата на тези мъже .тръгнали по морета да си изкарат парички с честен труд и отсъстващи от живота на близките си ,децата си ...ужасно че чувствам .дано са добре тези наши момчета а и всички ,останали хванати в плен от гадните маймуни.едва виждам клавиатурата  ooooh! .
бъдете силни мили семейства   Hug .със вас съм и аз
  ето и аз какво намерих .вие четохте ли го това http://www.moreto.net/novini.php?n=85336&s_words=%C0%E4%E5%E … 0%EB%E8%E2&p=

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 10:54 от liliqn

# 436
  • Brokenpromiseland

Кафето поднесено, от мен закуската. Лек ден на всички! Дано днес има някаква информация, е безизвестното тежи много.

П.С. Човек може да полудее само ако чете новините в пресата. Какво става с  този народ не ми побира акъла...

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 11:08 от Angel^wings

# 437
  • София
Досега нямах нет, не беше се случвало отдавна и се изядох от яд. Днес се надявам на хубави новини. Дано научим нещо хубаво.

# 438
Ангелче ,имаш предвид това ,което копирах ли .там има и още статийки ,четете ги .ама ми иде да  ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire наред .не шумете ,че пиратите искали известност ...лелеее и къде е истината за всичко ставащо. ooooh!

# 439
За Веси и всички останали близки - една голяяяяма  Hug! Дано всичко свърши бързо!  Praynig за моряците!

Много се чудих дали да споделя моята днешна тръпка, при тези лоши новини! Обаче реших да разведря обстановката!
Черпя ви една песен На този ден преди 10 години официално свързах живота си с един ч … а в безлунна нощ!

Позитивен ден на всички желая!

# 440
  • Brokenpromiseland
Лилян, не мила. Не става въпрос за това което ти си копирала. Отварям новините - пирати, баща стрелял дъщеря си, още едно дете паднало от високо и починало...и т.н.
Имам чувството, че вече няма ден без инцидент. Мечтая си за ден в който новините ще бъдат само хубави!!!

Стрея,

Желая ви много дълъг и щастлив семеен живот!

# 441
  • Варна
Здравейте момичета!Сутринта слушах в новините,че в Щатите имало фирми,от които може да се наеме охрана на кораба когато минава през залива-добър бизнес.Поредното доказателство,че скоро проблема с пиратите няма да се реши. Нали братята американци решават кои са "добри" и кои "лоши".Явно все още не са решили,че пиратите са достатъчно "лоши".

# 442
  • Варна
Ангелче,аз вече съм се отказала да гледам новини /освен в извънредни случаи като сегашния/. Журналистите за мен са големи продажници.Способни са какво ли не да кажат за да правят сензации. За съжаление лошите неща непрекъснато се случват, но те съвсем целенасочено ни товарят само с лошо. Аз реших да ги бойкотирам. Би било много хубаво да се съобщават добри новини. И аз си мечтая за това!!!

# 443
  • Бургас
Отварям новините - пирати, баща стрелял дъщеря си, още едно дете паднало от високо и починало...и т.н.
Имам чувството, че вече няма ден без инцидент. Мечтая си за ден в който новините ще бъдат само хубави!!!

Ами едва ли ще има добри новини без инциденти.За съжаление журналистите само бълват негативна информация.Преди време в САЩ мисля че беше направили новини само за хубави неща.Никой не ги гледал.На хората им трябва хляб и зрелища за съжаление. Sad
Дано днес да има някакви новини за момчетата и дано да са добри Praynig

# 444
Честита годишнина на Стрейка и нейното момче!

# 445
  • Varna
Пасхаля и аз гледах новините където казаха за тези охраняващи фирми. Та си говоря аз със телевизора- така си говаря аз, винаги. НЪл съм шантавела, та викам аз на телевизоро- Добре де, само Хамериканците ли могат, нашите мъже да не са по кьопави, че да не могат. И ние си имаме специални части, няма начин там да не ги обучават да действат и на море. Те затова са специални части. Нашите мъже винаги са били добри войници. Знаете историята- винаги са печелили нашите мъже във битките, ама политиците са се оаквали след това. Така, че  нашите  могат, способни са. А и ще си плащаме на българи а не на Хамериканци!!! Или ще ми измъдрят, че само американци да ни пазят корабите. Ай, стига бе #2gunfire

СТРЕЙКЕЕЕЕ Hug
ЩяФ да тЪ забраЯ бе Душатаааааа
и ще ти се наложи повечко морета да преплуваш, мацко smile3521

# 446
  • Бургас
то руснаците пуснали сомалийците да си ходят по живо, по здраво, но те пък взели че изчезнали Whistling и представете си правителството им заявило, че каквото и да се е случило с тях нямало да търсят отговорност от руснаците...значи все пак има начин да се реши радикално проблема със съвременните пирати...
Как пък ще повярвам на изчезването им.Ама руснаците хубаво са им помогнали да изчезнат.
И каква отговорност да им търсят.Ми то отвличането си е похват на терористите,а целия свят се бори с тероризма.
Ама то така трябва с твърда ръка да се действа.Да си намерят друг способ на препитаване сомалийците. #Cussing out

# 447
  • Varna
Много сЪ радвам, как са им помогнали Братята да изчезнат. Не им съчувствам въобще, че са бедни. Години войни водят, кое племе да е начело. Бедни, ама шефове искат да бъдат, ма.......та им. То лесно да легнеш под палмата и да чакаш със отворена уста да ти падне банана във устата #2gunfire

# 448
  • Brokenpromiseland
Момичета, днес съм в двоумение.
Преди 7 месеца кандидатствах за работа по специалността в Карин Дом за работа по нов 3 годишен проект.
 Мина доста време от тогава, бях загубила всякаква надежда, а днес ми се обадиха да ме питат дали все още имам желание да работя по кандидатстваната позиция.
Направо...незнам.
Работата си е супер интересна, но и много тежка (става дума за работа с деца с увреждания, ДЦП, аутизъм, различни двигателни и ментални увреждания).Освен това в тези променливи времена да загубя една стабилна работа, макар и монотонна и понякога скучна.
Разликата в заплащането не е много голямо, така че за мен това не е въпрос 1.
Притеснявам се повече за стабилността на договора, ползването на отпуските, болничните...че с нашият личен живот те са ми приоритетни.
Хмммм. Винаги съм искала да работя по специалността и това сега ми идва като "подарък", който обаче не съм сигурна дали искам! Thinking

П.С. Още повече че има вариант да кандидатствам и за позиция на държавен пост с доста по-висока заплата....пак по-специалността, но в по-примитивни и тежки условия.

Ох, хората хубаво са казали "Внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне)

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 13:12 от Angel^wings

# 449
  • Варна
И аз се увлякох като журналистка по лоша новина и щях да пропусна хубавото- streg ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА  1dating Да продължавате много да се обичате!

Общи условия

Активация на акаунт