Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 33 020
  • 682
  •   1
Отговори
# 465
  • Varna
АлЮЮЮЮЮю таЙфЪтЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Hug Hug Hug
ЛУЧКЕЕЕЕЙ Hug
Весели ти очони Душеееей newsm44 Глей я Лилката, срама няма тЪз жИна. Страстни и дълги нощи. Ми шИ имат бе, ти що пУдсказваш- а двойка дееееее Joy
АНДИ Hug
Виждам, че ти хареса при нас и реших да ти дам едни пантофки за добре дошла. Може да си научила вече, че съм Пантофено-терличковата Фея тука newsm53 Но искам да дам и на Веселани, нищо, че се запознаваме при такъв случай. Въпреки всичко със тези пантофки искам да им кажа, че са добре дошли при нас и винаги ще имат местенце където и да поплачат и да се похвалят, и да се посмеят. А дай Боже един ден и на живо да се видим. Аз специално много ще се редвам
Та ето ги и пантофките за Весето и за Анди
Добре дошли мили момичета!!!

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 22:40 от DELTA_DELTA

# 466
Luchka,весели ти очинки,душо  .Много щастие и любов

# 467
Здравейте, малко късничко, но докато се освестя, трябваше ми време.Първо да ви кажа, че Veselani е компилация от имената на моите две съкровища, за дечицата става дума/ за съжаление и двамата далеч от мен/. За срещата в БМФ, общо взето беше нещо като инструктаж. Иначе корабът се движи в южна посока, нямат връзка с екипажа, нито с пиратите. Няма да стане бързо, за една -две две седмици.Сами разбирате, че повече информация, на този етап, няма да пиша.Сигурна съм, че сте с мен и с всички, които са в моето положение.  Hug Лека вечер на неспящите и утре да са ни добри новините.

# 468
И всички, които имат поводи, поздрави и от мен.Не успях да изчета всичко.

# 469
  • Varna
VESELANI Hug
Важното е ти да имаш информацията не ние!!! Със тебе сме и със всички останали!!! Смятам, че вече го знаеш. Гледах преди малко, корабчето още пътува на юг както и ти си ни писала.
Мам.......им, и маймуни, не мога да не ги наругая #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Веселани, съвсем си саминка Hug Но много силно ми звучиш- на мама и на жена юнак!! Godd bless you!!!

# 470
А на Delta Delta специално мерси за пантофките, а още повече, за чудесните реплики и за специалното настроение, което идва от тях.Чета си ги с нетърпение.

# 471
Veselani, HugТо и не може да се очаква повече информация.Важното е от тези срещи да има полза и добър изход.
Ние сме с теб и другите близки.А щом твоите деца са далеч и си сама,сигурно имаш нужда от подкрепа.Имаш я от нас.Пиши винаги,когато почувстваш нужда да споделиш.Бог да е на помощ и утре да дойдат по-добри новини.
  sleepuuВече наистина отивам да лягам,че сутпинта трябва да стана по-рано от обичайното.

# 472
Delta Delata, къде го видя?

# 473
  • Brokenpromiseland
Момичета, благодаря за съветите. Ще оставим утрото да вземе решение..и без това за сега няма срок.
Веселани, кака Делта много права- най-важното е вие да знаете какво става с мъжете ви. На нас ни трябва да знаем само че са добре - живи и здрави и ще скоро ще се приберат у дома.

http://narodnodelo.bg/todaynews.php?news=3927
От мен лека и спокойна ( до колкото може да е такава) нощ. Hug Praynig

# 474
Чета ви и аз сега,
Veselani , хубаво е че ни откри и си сред нас, аз влизам тук и като ми е хубаво и като ми е тъжно, нали сме с една съдба, тук момичетата най-добре ме разбират. надявам се и ти да се чувстваш така по този начин.
Аз да споделя -утре сме почти цялата фирма на концерт на AC/DC. Дори ще взема и малката щерката, нямам търпение, емоцията ще е голяма, като се върна ще разкажа. Simple Smile
Luchka, тръпнеш ли, аз не мога да спя преди да си дойде, последните часове най-бавно минават, ама после ще сте си заедно Wink
Спокойна нощ, и бог да пази моряците.

# 475
  • Varna
МиМ Hug
Да побеснееш, да повикаш, да попееш на концертЪ заради кака си ДелтЪ, същУ, че и аз много ги обичам.
ВЕСЕЛАНИ Hug
Абе душе по тИлИвизията казаха, а аз неправилно съм писала, че съм го видяла корабчето. От там имаше някакъв негър който говореше със нашите, че се вижда как корабчето отива на юг. Това ми е интересно, че би трябвало да има и кораби които да преследват дадения кораб който е пленен. Обаче после си викам, ами то е опасно, ония маймуняци ще ползват момчетата за щит. Ни така, ни онака. Ами да вземат да слагат такива от специалните служби да позят параОдитИ, че шЪ сЪ побъркамИ вечИ rotfImao Като нямаме наши кораби да патрулират там, поне имаме момчета които може да обучат те да плашат мУмУните дрипливи. Божееей, прости ми, че дрънкам така, ама болно ми е за момчетата там Praynig

# 476
  DELTA -  Hug  благодаря
      И нещо за тези ,които не спят . Може би сте го чели ,  аз го открих тази вечер и мн. ми хареса  Laughing                                    

Цитат
  Mамо защо плачеш попитало едно момченце майка си
- Защото съм жена? - отговорила му тя.

- Не разбирам – казало детето.

Майка му го прегърнала

- Никога няма да разбереш.

Малкото момче попитало баща си:

- Защо мама плаче сякаш без причина?

- Всички жени плачат без причина – отвърнал бащата.

Момчето пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Затова попитал Господ:

- Господи, защо жените плачат толкова лесно?

Господ отговорил:

- Когато създавах жената, я направих специална.

Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство.

Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.

Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват, и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение, без да се оплаква.

Дадох й чувствителност да обича децата си независимо от всичко и въпреки всички обстоятелства дори когато детето й я е наранило много.

Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити сърцето му.

Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.

И накрая й дадох сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда
Виждаш ли, сине - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които носи, не във фигурата, която има, или в начина, по който сресва косите си.

Красотата на жената е в нейните очи, които са пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава.

# 477
Добро утро,момичета!
Най-после добра новина.Току-що съобщиха по радио Хоризонт,че е платен откупа за танкера "Сейнт Джеймс Парк" и се очаква пиратите да освободят похитените моряци.Сега ще поровя да видя къде какво има написано.Дано Бог е милостив и по-бълзо има още добри новини.
http://www.-CouncilRegulation(EU)-/doc.html?id=359217

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 06:40 от mamaR

# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт