Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 33 017
  • 682
  •   1
Отговори
# 480
Ето, това е чудесна новина, дано по-скоро се приберат момчетата!!!
И, Господи, скоро такива вести да чуем и за другите български моряци  Praynig Praynig Praynig

Добро утро на всички! Приятен и изпълнен с радости ден!

# 481
  • Варна
Добро утро, момичета!

Хубаво е, когато станеш сутрин да намериш хубави новини. Мъките на момчетата свършиха, остана да се приберат живи и здрави у дома. Дано и за останалите има благоприятна развръзка!  Ще се молим и надяваме!

Ето новината на български: http://dnes.dir.bg/news.php?id=6386153

# 482

Добро утро!

Страхотна новина! След толкова месеци чакане, най-после щастлива развръзка! Пожелавам на другите ни моряци по-бързо завръщане! Веси с теб сме!

Благодаря на всички за пожеланията! Много сте мили!   bouquet

Моят малкия синковец пак ме сюрпризира тази сутрин. Коремче ни боли от 0530 и даже повърна. Дано да е от храната, че снощи уж да отбележим случая им поръчах пица и едно ястие със сметана.Дали от сметаната, какво стана? Не разбирам още, ама до довечера ще е ясно.Ако се повтори ще да е вирус!

Мим_Д, да забиете и заради нас!

Весел ден!

# 483
  • Varna
МАМЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙ Hug
Чудесна, разкошнааааааааааа, новинаааа newsm44 newsm44 newsm44 Страшно, ама страшно се радваааааам
Дано, дано и останалите момчета по скоро да ги освободят и да си се приберат!!!
СТРЕЙКА Hug
Благодаря за каЙветУУУУ  bouquet
Наблюдавай малкия и виж наистина дали не е вирус. Не искам да те плаша но четох тука из форума за някакъв такъв вирус който е за ден, два и почва със разстройство. Но при вас може и да е от сметаната. И се запаси със прахчета за розстройството.
От както разбрах за пленената Панега закуска не съм слагала, сега слагам,  че наистина ми е щастливо във душата

# 484
Добро утро и усмихнат ден момичета...   bouquet

# 485
  • Brokenpromiseland
Добро утро момичета!
Честито  хубави новини.  Дано скоро има още такива.
Минавам на бързо да си взема кафенце и закуска,че днес имам малко дела.

Стрея,аз рсзстройствата ги "лекувам" със сурово нишесте.  Може и овкусено-от готовите. РАзбъркваш с малко вода и даваш да се пие. Много е приятно и наистина помага.

Мим_Д и заради мен да се наскачаш.Ако милото беше тук щяхме да сме там на 100%.Те са му first, first, the best.
А без него на мен не ми се ходи, въпреки че това е от малкото неща за които си заслужава и пеш да се ходи до София.
Голям концерт ще е - сигурна съм.
У нас тази музика е на  почит...почти нищо друго не слушаме.. Sunglasses

# 486
  Hug и съм много горда, че новината изтече най-напред в нашия форум. Явно сме по-ранобудните. Хубав и пълен с приятни преживявания ден пожелавам на всички.

# 487
  • Варна
Добро утро,Привет на всички и от мен,Ама много сте писали то не мога да ви изчета,Радвам се за щастливата развръзка  на Сейнт Джеймс Парк" Измъчиха ги момчетата с това чакане на откуп,Дано с всички кораби има щастлив край,А като знам че съм се качвала на Панега и ми става още по кофти,Нашият кръстник беше на него та с моя мъж ме е водил да го разглеждам,Радвам се че сте добре,На тези които вече не са сами весели очички, Hug Crazy И лек ден от мене, newsm03

# 488
Добро утро  newsm44 newsm44 newsm44 днес наистина утрото е добро слава богу  Praynig дано съвсем скоро чуем и за останалите момчета добрата вест ,много се радвам ама много. СТРЕГ  Hug честито на патеричка да сте много щастливи и много да се обичате .ЛУЧКА  Hug в есели ти очи мила скоро и аз посрещам на 25.5 .АНГЕЛЧЕ  Hug надявам се да си взела най-доброто за теб решение което да те прави щастлива .МИМ  Hug налудей се за всички ни ,че то си е класика  Peace ВЕСИ Hug Hug дано скоро и теб зарадват мила ,а до тогава ние сме с теб   bouquet УСМИХНАТ ДЕН МОМИЧЕТА !

# 489
Момичета и момче,аз пак съм тук.Тази сутрин като чух в 6 часа новината и както съм по пижама направо на компютъра.Най-напред исках да споделя с вас чутото,после го написах и в морския форум.Много се зарадвах newsm68.Сега чух по Радио Варна,че корабът вече е в международни води.Нямям време да чета по сайтовете,но самата новина е достатъчна,за да се почувствам по-добре.Дано добрите новини идват една след друга и всички момчета да са свободни.
Сега се върнах от корабите и реших само да разгърна вестника.Веснага попаднах на куп глупости,написани по повод отвличането на "Панега".Тези журналисти са като хиени #Cussing outда дебнат по вратите на близките за сензации.Направо побеснях  smile3512като видях и се отказах да чета.Нямат милост ,иде ми понякога да ги #2gunfire
С удоволствие ще си пийна от  кафенцето на Стрея ,дано да е нещо безобидно и детенце да се оправи бързо,и ще си хапна от закуската на Делти.
Хубав ден и добри новини. newsm10

# 490
И едно предложение, нека модераторите да свалят списъка с имената на екипажа.Мисля, че не е добре да го има. Снощи на срещата имаше доста възражения по повод публикациите на имената.Кой ги е изнесъл ...не ни интересува, но създават неудобства.

# 491
  • Варна
Добро утро,момичета и момче! И аз чух хубавите новини и съм много щастлива!  sohappy   Нямам търпение да чуя такива хубави новини и за другите момчета!

Стрея, дано бързо да му мине на детенцето!

Делти,аз преди година се появих във форума,но не съм получила пантофка   Sob    /ти вчера ме попита,ама аз съм албански реотан/   

И аз искам на концерт   superuu    Аз се точа за Доро през юли в Каварна

Весели очички на щастливките! На мен скоро ми предстои изпращане  newsm45

Хубав ден на всички!

# 492
Добро утро и от мен момичета и аз съм много щастлива за хубавата новина дано скоро се приберат и другите момчета.
Много сте писали ама ще ви чета по-късно, че имам задачки!
Ама много се зарадвах.
Весел и усмихнат ден и дай боже да чуем още добри новини днес.  Praynig Hug

# 493
  • Brokenpromiseland
И едно предложение, нека модераторите да свалят списъка с имената на екипажа.Мисля, че не е добре да го има. Снощи на срещата имаше доста възражения по повод публикациите на имената.Кой ги е изнесъл ...не ни интересува, но създават неудобства.

Уважих молбата. Бяха публикувани в някакъв вестник. Кой е информатора обаче незнам.

# 494
Ураа за хубавата новина, дано все такива да чуваме за моряците - и другите по-бързо да се прибират.
Тръгвам момичета, Делти, helinci ,пасхаля ,Angel^wings,streg , ще забиваме и лудуваме заради всички вас- и аз съм им голям фен, и на Металика ми се ходи , но ще видим. В офиса сме се се събрали доста фенове на рока, начело с шефката, така че организацията става лесно и бързо.
Хайде, хубав ден и до утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт