Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 33 014
  • 682
  •   1
Отговори
# 495
Ей ,малко слънчице в тунела!Дано всяка сутрин има само добри новини. В момента стоя пред компютъра на работа и сълзите ми текът от само себе си хем от радос хем от прекалената си емоционалност хем ме е яд на ония шимпанзета.
Весинка горе главата ,скоро ще се чуе ,добрата новина  която чакаш.

Благодаря на дядо Боже за момчетата от "Сейнт Джеймс Парк". Дано се успокоят и техните семейства.

Е хайде момичета приятен ден .Пак ще се намъкна по някое време.

# 496
Мим забравих те !Весело и диво изкарване ти пожелавам.

# 497
mamaR, поздравления за светкавичната реакция на новината.Пожелавам успешен и ползотворен ден на всички. Да се оправи детенце, концерта да бъде супер , работата на Streq и всичко, всичко, за което си мислите, да е ОК.Чета през ред и навярно пропускам някой, но съм тук и заедно с всичките ви проблеми, както и вие с мен.

# 498
  • София
Честито хубави новини, дай боже още такива да се чуват.
Хубав ден на всички

# 499
  • Varna
Старата рокаджийка кака ви ДелтЪ поздравява всички рокаждийки тука във темата със едно страОтнУ парче на AC/DC!!!
Поздрав и за момчетата от освободения кораб, поздрав на момчетата и на все още пленените кораби. Вярвам, че са Железни мъже, няма начин да не са такива. А на семействата им една силна прегръдка, няма значение, че не ги познавам, но ви чувствам близки Hug

http://www.youtube.com/watch?v=9kD8sxIjVuc

ПАСХАЛЧЕ Hug
Нямаш пантофки, щото не съм те чела, а ти само си надничала тайнУ през ключалкатаааа Joy
Хайде и ти скачай във пантофките и се нареждай на миндерчИтУ и стига само през ключалката наднича smile3521

# 500
Дано хубавата новина даведе до поредица такива!

mim_d как ми се искаше и на мен... Това любимците на милУтУ, ако си беше тук щяхме да отидем 100%

Streq дано е по малкото зло и да е от храната, че вирус много неприятно! Бързо да се оправя детенце! Мойто дребното и то какво му стана една хрема-направо ужас. Метнах го по доктори и вече е значително по добре.

Хубав ден мацки!

# 501
  • Варна
Делти, появявах се, но много рядко. Благодаря за пантофката  и поздрава  omm   Надявам се и да се запозная с вас!

# 502
Пасхаля, много хубави пантофки, да са ти честити. Скоро ще си направим магазин, може и верига магазини Simple Smile Заслужаваме го!

# 503
  • Варна
Веселанка,благодаря! И твоите да са ти честити и да са ти на късмет!  newsm10

# 504
Айде и аз да се цопна днес при вас.и аз се зарадвах за освободените  момчета.обяда няма ли да  го сложи някой бе мацки.
Пасхаля, убави буйки ти сложила Кака .честити да са ти .
.тука чета концерти забави -браво.Лъчката днес ще посреща та няма да се яви скоро тук  Laughing.
Веси как си ти  Hug и за теб .радвам се ,че ставаме повечко .и на всички дет гледат от клончето горе цопкайте се и вие .
.да ви се пооплача аз .Дани нещо е сополив и се оказа ,че венците му са надути .ще си имаме зъбчета скоро ,но дотогава....нервак е станал сега и хремичка.хайде лек ви ден на всички мацуранки

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 13:59 от liliqn

# 505
  Здравейте, момичета! Предстои ми изпращане,приятелят ми заминава след 2 седмици...Качва се за първи път и съм адски притеснена Shocked.Сутринта се зарадвах като чух, че са освободили нашите моряци дано и останалите да освободят скоро. Приятелят ми се качва със Стамко, ще се радвам да споделите мнения за фирмата.

Приятен ден на всички  bouquet

# 506
Kriss 82, това си е за притеснение, но не чак толкова. Сигурна съм, че твоят приятел е премерил всички ЗА и Против и това е неговият избор.Дано да е правилен. Успех и до скоро.

# 507
  • Varna
За обяд вече е късно но едно каЙве със кеЙк на брега на мУретУ му е таман мястУтУ
ПАСХАЛЧЕ Hug
Извинявай Душата, ама аз поне не те помня. Sad Може да си идвала от време на време преди аз да вляза във темата. Няма не обуто момиче от мене. Ама сега вече няма да настинеш smile3503
ВЕСЕЛАНИ Hug
Пантофките не се продават, а се подаряват от Пантофено-терличковата фея. smile3534 Никакви продажби, аз само подарявам smile3521

КРИС Hug
Аз, няма да ти казвам нищо за Стамко, защото това което знам и съм изпитала във тази фирма когато мъжът ми беше там вече е стара работа. Но сетя ли сееееее, направо хващам де що има орУжие у дома #2gunfire Спокоq това беше отдавна когато Стамко пращаха нашите момчета не само на кораби а на морги. Мога да го документирам, но това е за long, long time ago. Аз поне не съм чувала кофти работи за там скоро.
И ще си адски притеснена, това си е нормално. И ще ревеш, че чак ще виеш от болка и мъка.........като обичаш е така. След месец започваш да се успокояваш, малко по малко. От време на време ще те връхлита тази болка отново, като чуеш някоя любима негова песен, като минеш покрай място където сте били....ей такива работи. Бъди силна, лесно е да го кажа, но е вярно. Трябва да можеш да чакаш, да си много търпелива.....обичаш ли ще можеш.
Ако оставаш при нас и ти е приятно, кажи ми за да ти дам и на тебе от моите пантофки?

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 15:04 от DELTA_DELTA

# 508
Delta Delta, пантофките са толкова хубави, че си заслужават изложба/най-малкото/. Иначе и аз не съм от комерсиалните...

# 509
  • Varna
Аз пък хич не съм от тях- напраУ съм глупава като галош smile3521 щом става въпрос за бизнес. Не, че иначе съм голяма умница де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт