kriss_82, добре дошла при! Тук ще намериш приятелско рамо - да споделиш радост, да си поплачеш, ако ти е тъжно

За Стамко нищо не мога да споделя. Пожелавам лек и спокоен рейс на твоето момче и кураж на теб!
Добре дошла сред нас! Като ти даде кака пантофките и като седнеш с нас на миндерчето,ще видиш колко е хубаво.Винаги има на кого да се похвалиш или да се оплачеш.Ще намериш разбиране,съвет ако поискаш,абе общо взето - приятели.
) напоследък се сблъсках с толкова много проблеми, че не ми остава време а и желание да пиша, въпреки това, Веси
завиждам
и се възхищавам на позитивизма, който струи от теб! Дано скоро имаш хубави новини, подобни на таз сутрешните за освободеният кораб с български момчета 
На новодошлите
заповядайте при нас, вече сте обути ... надявам се, да вие така хубаво тук, както и на мен самата 
)
и така първо имаше заповед изготвена за прекратяване на служебното правоотношение по взаимно съгласие, която се въртя 3-дни и събира подписи, печати и незнам още какво и вместо да излезе такава, ме сюрпризираха, че нямам подписана заповед 
. Просто ми е много неясно защо постъпват така със тебе. Хем ти правиха сечено, хем искат и да са гадни. Че те направо ти затварят вратата за следващата работа. Много е мръсно това със несправяне със работата. Навремето по Тошово време имаше подобно нещо, когато искат да ти направят мръсно. Нищо не се е променило. Но при тебе, хем не те приемат, хем мръсно искат да направят. Това много ме очудва и много ме ядоса. Това не е ли работа за адвокат??? Ама як адвокат!!!
, днес новините са прекрасни и дано занапред само хубави новини да има 
май с теб сме набори
като какъв ще се качва приятелят ти в стамко? на кой кораб? ако си разбира от работата, нама да има никакви проблеми там 
, споко...сега е важно да си спокойна,знаеш че по КТ,както и ЗДС в дисциплинарното производство трябва да ти се даде възможност да се защитиш...вероятно искат да те освободят по тоя гнусен начин,за да не получиш обещетенията, които ти се полагат...моят съвет към теб е ако ти дадат възможност да се защитиш и успееш ок, но ако ти издадат направо заповед те съветвам да не се занимаваш,а да си хванеш добър адвокат по трудови дела и да оставиш нещата в негови ръце,защото на теб ти е нужно спокойствие преди този важен за вас момент... 
добре си ни дошла и се чуствай удобно на миндерчето .ДЕЗДИ
КИАРА е права миличка гледай си рахата сега ти е важно здравето ,а то гадове много пък в общината си е гнездо на оси и с моя близка постъпиха така явно е практика не го взимай навътре .ДЕЛТИ
благодарско за кайвету точно на време ми дойде .МАМЕ
нали се оплакваше ,че темата не върви,виж сега и новички дойдоха
и пишем,пишем....