Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 33 013
  • 682
  •   1
Отговори
# 510

kriss_82, добре дошла при! Тук ще намериш приятелско рамо - да споделиш радост, да си поплачеш, ако ти е тъжно  Hug Hug
За Стамко нищо не мога да споделя. Пожелавам лек и спокоен рейс на твоето момче и кураж на теб!

# 511
kriss_82, wavey Добре дошла сред нас! Като ти даде кака пантофките и като седнеш с нас на миндерчето,ще видиш колко е хубаво.Винаги има на кого да се похвалиш или да се оплачеш.Ще намериш разбиране,съвет ако поискаш,абе общо взето - приятели.
Цветето пак се загуби,да не би вече да е родила.Щях да я питам защо няма да кърми бебока,ама тя се скри.
Делти,добре че си ти ,иначе ще останем и гладни,и жадни,и без кафе.Изобщо ти си душана на нашето задружно семейство. Hug
Слънчев следобед на всички и болничките дечица бързо да се оправят.

# 512
Здравйете  иот мен Simple Smile) напоследък се сблъсках с толкова много проблеми, че не ми остава време а и желание да пиша, въпреки това, Веси  Hug завиждам Peace и се възхищавам на позитивизма, който струи от теб! Дано скоро имаш хубави новини, подобни на таз сутрешните за освободеният кораб с български момчета  Peace
Стрея, на патерички, честито и от мен  smile3525 На новодошлите  smile3525 заповядайте при нас, вече сте обути ... надявам се, да вие така хубаво тук, както и на мен самата   bouquet
Лилиян много сте сладки (на снимките) Simple Smile)
Момеча да споделя поне с вас ..може поне малко да ми олекне  Rolling Eyes и така, нали ми предстои процедура сега, та исках отпуска, но не платена та да не товаря колегите си а неплатена за 2-3 месеца, категорично ми отказаха  Embarassed оттам, след разговор с мъжа ми, решихме, че варианта пред мен е само един - да си подам молбата .... и така подадох я миналият понеделни (т.с на 03.05) и оттам се почна едно разкатаване, първо при нас е голяма бюрокращина, защото аз работя не къде да е а именн в Общината ни Cry и така първо имаше заповед изготвена за прекратяване на служебното правоотношение по взаимно съгласие, която се въртя 3-дни и събира подписи, печати и незнам още какво и вместо да излезе такава, ме сюрпризираха, че нямам подписана заповед  Shockedособено по взаимно съгласие  Shocked (въпреки, че на подадената молба имам съгласието на прекият си шеф за такова)а е инициирано срещу мен дисциплинарно производство, защото не съм се справяла със служебните си задължения Shocked, и днес дори ми връчиха набързо  и една заповед, да се запозная, че е образувано такова пр-во срещу мен Rolling Eyes
И в заповдета пише, че не съм обжарвала еди си какво ..а аз твърдя, че съм, дори съм обяснила вече сигурно 25 пъти, какво и що ..но не, не се приемат че съм извършила това а приемат, че не съм си свършила задълженията ..нали се сещата, все неща, които не можеш да докажеш ... и сега ..просто незнам ... наистина не съм очаквала подобно отношение? Чудя се, по този ли начин следва да се освобождават от служителите, които по някаква причина се оказват неудобни за тях? Много мие болно затова и не ми се пише, не ми се чете, не ми се яде ..изобщо иде ми .... та така .... малко се оплаках  и аз Rolling Eyes не, не търся защита, нито съчувствие, споделих ви само, защото ви чувствам някак особено близки  Rolling Eyes

# 513
КРИС добре дошла при нас  welcome

# 514
  • Varna
ДЕЗДИ Hug
Що така са се заяли бе? Нали и без това бяха криви, че си взимаш отпуска там за оная работа. По добре за тях да те няма, ама да те освобождават, за несправяне със работата, това вече си е направо нарочно. Вярвай ми бясна съм, много съм бясна smile3511 Rage. Просто ми е много неясно защо постъпват така със тебе. Хем ти правиха сечено, хем искат и да са гадни. Че те направо ти затварят вратата за следващата работа. Много е мръсно това със несправяне със работата. Навремето по Тошово време имаше подобно нещо, когато искат да ти направят мръсно. Нищо не се е променило. Но при тебе, хем не те приемат, хем мръсно искат да направят. Това много ме очудва и много ме ядоса. Това не е ли работа за адвокат??? Ама як адвокат!!!

# 515
Момичета страхотни сте!
Вече  и  аз съм в отбора Laughing

# 516
  • Varna
Хайде Крис wavey
Скачай във пантофките smile3503

# 517
THANKS!!!!!!!!

# 518
  • Varna
You welcome smile3503

# 519
Дезди Rolling Eyesти нали си юрист,не си ли пазиш копия от документи,с които да докажеш правотата си?Права е Делти,че май трябва адвокат,но ти най-добре знаеш.
Крис,какви хубави пантофки ти е подарила Делти,да си вървиш леко и с балетна стъпка край нас.

# 520
Момичета Hug Hug Hug, днес новините са прекрасни и дано занапред само хубави новини да има Peace
kriss_82  welcome май с теб сме набори Wink като какъв ще се качва приятелят ти в стамко? на кой кораб? ако си разбира от работата, нама да има никакви проблеми там Peace
Дезди Hug, споко...сега е важно да си спокойна,знаеш че по КТ,както и ЗДС в дисциплинарното производство трябва да ти се даде възможност да се защитиш...вероятно искат да те освободят по тоя гнусен начин,за да не получиш обещетенията, които ти се полагат...моят съвет към теб е ако ти дадат възможност да се защитиш и успееш ок, но ако ти издадат направо заповед те съветвам да не се занимаваш,а да си хванеш добър адвокат по трудови дела и да оставиш нещата в негови ръце,защото на теб ти е нужно спокойствие преди този важен за вас момент... Peace

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 17:38 от _KIARA_

# 521
КРИС  Hug  welcome добре си ни дошла и се чуствай удобно на миндерчето .ДЕЗДИ  Hug КИАРА е права миличка гледай си рахата сега ти е важно здравето ,а то гадове много пък в общината си е гнездо на оси и с моя близка постъпиха така явно е практика не го взимай навътре .ДЕЛТИ  Hug благодарско за кайвету точно на време ми дойде .МАМЕ  Hug нали се оплакваше ,че темата не върви,виж сега и новички дойдоха  smile3503 и пишем,пишем.... Joy

# 522
  • Brokenpromiseland
A Делтичка, чувствам се принебрегната. И аз искам!

Черпя по един сладолед, че на вън много жега днес:

# 523
  • Varna
КРИС Hug
И скоро това Ревящото магаренце Йори да вземе да го смениш, да не те зяпам все такава рИвлИвЪ. ШЪ напраЙш потоп бе момиче Hug

# 524
  • Varna
АНГЕЛЧЕ Hug
Разбира се, че ще ти дам. Ама ти си за наказание във Ъгъла, защото рядко се вясваше преди. Ама и тоя сладолед хич не го обичам, дай на мене нЯщУ другУ сладкУ. Само саНдолед нИдей, моля те. Отивам сега за пантофки Hug
Хайде скок и ти във пантофките. Виж ги само как са разнородни smile3503
Имат и сърчице и ключ със пухче към това сърчице smile3521

Общи условия

Активация на акаунт