Плетем задружно и през май, започнато - плети до край ...

• 78 382
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
А на мен линкът с картината не ми се отваря. Някак е активен до първата удивителна ако забелязваш Пинки.
Слави браво за жилетчицата, много добре ти се е получило.   Hands Thumbsup

# 286
Картината я има и долу в подписа ми във Фликр,ако не се отваря във фейса.

# 287
Уау, Pinkito, разкажи ми повече за тази картина. Тъкана ли е? Фъкана? Бродерия?
Аз като почитател на изобразителното изкуство съм силно впечатлена.

# 288
  • в баира
zoo: Коланчето с роклето, а и дупето малко... Готино гадже!

# 289
  • на брега на реката
Да покажа най-после покривката за легло , която плета от няколко месеца. Най-после е готова. За съжаление дъщеря ми я снима без да е изгладена, но по нататък пак ще я покажа.  

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 08:05 от canu6a

# 290
canu6a, много си е добре завивката...2-3 пъти като се търкулнете по нея и тя ще се изглади  newsm53 Поздравления за майсторското изпълнение!

# 291
Здравейте, момичета!
Амели честит рожден ден на патерици и от мен! Много здраве, щастие и успехи ти желая!   bouquet
zoo, роклето и коланчето са страхотни, много добре ти стоят!  Heart Eyes Да питам, само НП ли е плетката на роклята, има ли подплата отдолу, много ми хареса.
Летящата крава, страхотни рокли!   bouquet
Beborana, много сладка се е получила шапката!  Peace
nomadka, nela_66 благодаря за линковете.   bouquet Харесах си доста неща.
Pinkito, картината е Невероятна!!!  newsm51
slavip това ако ти е първата плетка, направо не мога да си представя следващите. Браво! Да на гушкаш малкия сладур от мене.  Heart Eyes  Hug Hug Hug
canu6a, имаш ли снимка на покривката отгоре, така не виждам ясно мотивите. Поздравления за търпението, аз не бих се захванала с такова голямо плетиво.

Аз все още се мъча с моята жилетка, голямо разплитане пада. Но съм почти на финала, дано днес я довърша. Имам едно питане относно ръкавите, след като не съм правила свивки за тях как да ги направя, трапецовидна форма или правоъгълна трябва да имат?  newsm78

# 292
  • София

Ако сложа още нещо по тази рокля, ще прекаля, нали?
Преждата е италианска, повече не знам за нея, кука 1,75мм, подробности за този модел тук.

Летящата крава роклята е супер така.
С контрастният цвят подплата ми стои по-изискано /особено пък бордо/.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 10:30 от pamira

# 293
canu6a, признавам ти си по-инат от мен. Това е колосален труд. И аз искам снимка фронтално.

pamira,  за това не прикачам подплати към роклите. За една рокля можеш да си направиш 3 различни подплати и с всички ще изглежда по различен начин.

dodo, и аз мисля като теб за ръкава, но като пробвах, обточването стърчеше извън рамото и никак не се вписваше в силуета на роклята. Грешката е моя, защото направих много широки презрамките.

# 294
  • Варна
Здравейте,вижте  как се сгъстяват редиците плетачески,аз пък даже не съм знаела ,че сме толкоз модни Grinning  http://chudesa.net/p12627/
canu6a, много добре е станала покривката,не мога да си представя колко трябва да си упорит да изплетеш такова голямо нещо,браво.
 slavip,чудна жилетчица,а модела определено има бъдеще.
Pinkito,поредното прекрасно произведение /и аз не можах да го видя през facebook/

# 295
canu6a,  PeaceСтрахотна е. шапка ти свалям за търпението. А мислила ли си за някаква тъмна подплата и да се пришият елементите към нея на места - така ще изпъкват повече и ще стане върховно.

# 296
Здравейте,вижте  как се сгъстяват редиците плетачески,аз пък даже не съм знаела ,че сме толкоз модни Grinning  http://chudesa.net/p12627/
А, номер 1 сме! Вдъхновителна статия, браво, че си я споделила. "Най-фанатичните плетачки се обединяват в групи и си общуват във форуми." За малко да ни обвинят във вещерство, значи.  Joy

Слави, Пинки, Цануша - бурни аплауси.  Hug

Боже, мечтая си за кафене само за плетене ...  Joy

# 297
Тъкмо си помислих, че това за плетенето го говорят поне от преди 1 година и видях, че статията наистина е от тогава.  hahaha
цануша, шапка ти свалям за търпението!
Зу, коланчето много ми хареса!
Пинкито, сътворила си поредната чудесна картина!  Hug
Пуф, а аз изпитвам ужас от такова кафене. Където се пие кафе, се разлива. "Кафене за плетене" ми навява мисли за оплескани лепнещи маси и купища опропастени плетива.

# 298

Не е това заглавието, а е - "Кафене само за плетене"!  Joy

# 299
  • Варна
болерце:

Общи условия

Активация на акаунт