Плетем задружно и през май, започнато - плети до край ...

• 78 278
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • София

Благодаря!!!
Успявате ли да се логнете в сайта след обновяването? Понеже аз не...  Sad

# 421
  • Варна
Фифундрела,много хубаво е станало худито,аз поначало харесвам твоите неща,изчистени и много читаво изплетени.Харесала съм си от твоите плетива една подобна дрешка,само че с плетеници в много свежо резидаво/поне така се вижда от снимките/.
Блузона ,който плетох за сестра ми беше от акрил,изнерви ме тая преждица,специално я "подстригах" преди да я предам ,толкова много бобчета бяха станали още преди да е носена.
firebird,много сладурска шапката
elastina,dodo, за пореден път браво за красотите , които правите на една кука/наистина много сложно ми се струва/

# 422
Ето го худито по поръчка, което плетох 2 седмици:
И това само за 2 седмици!?  smile3501 Супер е!
elastina страхотна блузка!   bouquet
firebird, и на мен много ми хареса шапката.  Peace
Кати, аз не съм регистрирана в сайта на стенли, но сега пък изобщо не ми се отваря, може все още да го обновяват и затова да не можеш да се логнеш.  Rolling Eyes
sinya харесах още две жилетки от осинка, ето ги:

това не е оригиналната жилетка
Аз да се оплача, тукощо заших частите на жилетката и се оказа че едната предница съм я зашила на лицевата страна  #Cussing out и сега се получава един гаден ръб, дано се оправи след пране, че иначе.... #2gunfire

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 20:18 от pepito21

# 423
плела съм с акрил - Ира 200 грама и досега не е направила топчета. Имам Алиезе бебе на елече за малкия от бабата и след всяко пране подстригвам.

# 424
плела съм с акрил - Ира 200 грама и досега не е направила топчета. Имам Алиезе бебе на елече за малкия от бабата и след всяко пране подстригвам.

В момента съм с една жилетка, плетена с Ира, чак я заоглеждах  за топченца   Joy  нося си я в къщи, вече не помня кога съм я плела, толкова отдавна беше и наистина няма.

# 425

Аз да се оплача, тукощо заших частите на жилетката и се оказа че едната предница съм я зашила на лицевата страна  #Cussing out и сега се получава един гаден ръб, дано се оправи след пране, че иначе.... #2gunfire

Разший го и го направи отново както трябва, не разчитай на прането в този случай.

Фиф, за пореден път leave me breathless!

# 426
Фиф, отново отлична изработка! Браво момиче!

# 427
  • в баира
 Hug Благодаря ви, че оценихте моето худи!

Да добавя линк за библиотеката  -  торенти със списания:
http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=753

# 428
Ау аз не просто го харесах твоето худи ами направо се зарибих. Страхотно си го оплела да се добавя и аз към списъка радващи се!  Peace

Само да попитам коя е тая прежда Ира, че нещо не я намерих в Статекс, ако въобще е оттам...

# 429
Фиф, браво за худито! И аз се впечатлих от 2-те седмици, за които си го изплела.
еластина, много хубава блузка. не си личи, че цветът е неравномерен.
firebird, много нежна шапка! И аз се нареждам за схемата.

# 430
Фиф, изпипано до съвършенство.

Успявате ли да се логнете в сайта след обновяването? Понеже аз не...  Sad

Сменят си платформата хората. Като приключат, ще ни пратят новите пароли / в случай, че старите не са ги съхранили, защото гледам са ни запазили акаунтите/ или ще се регистрираме наново.

# 431
  • в баира
Фиф - ми то като машинно - това е комплимент, нали знаеш  Laughing   
А така искам да имам машина. Не съм виждала в България да продават, бих инвестирала. Ама пък после трябва да търся учител.  Thinking

Фиф, браво за худито! И аз се впечатлих от 2-те седмици, за които си го изплела.
Бях обещала до 17-18-ти  да го направя и се назорих доста. Чак ми втръсна.

# 432
аз имах чувството, че нещо не ти е съвсем на сърце това худи Simple Smile
join "списъка радващи се"

номадка, Ира  е много разпространена прежда, има я и по малките магазинчета в разфасовки от 200 грама/нали за една и съща говорим/.
чакам с нетърпение да се прибера, че тук няма ни-как-во разнообразие от прежди.

видяхте ли плетените букви на Крокотак? Да не са на някоя от нас изработка?

# 433
Фифу, пак на висота!  Hug

Плетачна машина можеш да поръчаш по мрежата или на Пловдивския панаир Wink
После ще ти трябва оверлог, покривна машина, кетел и... ще трябва персонал да назначаваш - поне сервизен майстор.

Joy

# 434
Фифундрела,Бравооооооо! Ти и Kabzimalka си поделяте първото място в моята класация по майсторлък   bouquet
То пък биви,бива,ама чак пък такъв талант  Laughing
И като споменах талант,тук да вметна,че втора седмица вече се опитвам да започна рокличка на малката и преди малко за четвърти път разплетох и сега съм пак чуденка за моделче  newsm78
Пробвах да започна рокличката отгоре надолу в кръг с 70бр,нооооо то трудна работа!Той конеца се опъва доста,разтегна се на няколко места и разплетох  #Cussing out
Моля ви,споделете как плетете в кръг  Praynig
Amelly,все още не съм се отказала да оплета като твоите роклета,ама кажи брой бримки на започване и колко през колко наддаваш

Общи условия

Активация на акаунт