Плетем задружно и през май, започнато - плети до край ...

• 78 412
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,благодаря за думите!
Тити,Фиф,при нас в Русе времето беше ужасно през тези 4 дни и не съм излизала никъде,а и като върви плетката,просто върви.Предните две - блузката и потника ги плетох две седмици - плета-разплитам,плета-разплитам и така...
А за дебелината на куката - избирам я според преждата.Аз пролетта си купих от Статекс доста прежда - Комфорт и Лилия и сега само с тях плета,докато ги изхарча.
Кате,какво те интересува - детско,дамско.
Беборанче Фифундрела беше плела много лесна платка на една кука за шапка.Разрови се в предната тема и ще изкочи.Виж и тук  http://club.osinka.ru/topic-72491

# 241
като върви плетката,просто върви.Предните две - блузката и потника ги плетох две седмици - плета-разплитам,плета-разплитам и така...

Определено. И аз плетох почивните дни, но каквото изплетох в неделя го разплетох, нищо не излезе от това дето го бях намислила и започнах червеното коланче, дето тити го показа от цветята. Даже пробвах и успях да плета на пейката пред нас, та и аз се включих вече в плетенето на открито knit  Laughing
Кабзи - този потник е още по-хубав  thumbsup А фигурите на пончото мислех да ги приложа в друг вид плетиво, но се отказах. И то е супер.

Кати - ти май искаш модели на две игли, в моите архиви има повече на кука.

# 242
# 243
  • София
Предпочитам на 2, но... ако нещо наистина ми хареса на кука може да се жертвам - без друго е време да се престраша...

Но не знам какво точно търся.

Затова исках да видя неща, които вие харесвате...

За себе си търся.

# 244
# 245
Аз плета това от Кайро, обаче моето е в черно
http://radikal.ru/F/s51.radikal.ru/i133/1005/53/9c2e52331244.jpg.html .
Ако на някой му хареса да плетем заедно. Simple Smile

# 246
Едно рокле в почивките направих.

Много ми харесва този цвят. Луксозен ми е.

Днес чакам доставка от Пловдив. Ще видя и Кайрото и Бомбая.

# 247
  • в баира
Летящата крава: Изпипано както винаги!  Peace А каква е преждата? Като че ли лъскава нишка има.

# 248
Забравих да напиша - Аида Вискоза, кука 2,1мм, схема нямам, но тази е подобна - 439

# 249
Честит рожден ден на Марио на Фиф! Да стане голям и сериозен мъж и много радост да ти носи! Tada

Летяща, тази Аида разтегля ли се? От вискозата на М и ПС съм ужасена. От тази на Статекс не толкова.

# 250

още една прекрасна рокля  Simple Smile

нела - тези неща в liveinternet са все за регистрирани потребители.....

# 251
Момичета, изплетох ето такава шапка http://beboranche.snimka.bg/other/moi-neshta.354394.18662422, обаче искам да й направя като къдрава периферия, но не знам как става.

# 252
# 253
От плетивата на Кабзи и Летящата съм възхитена, браво момичета!
Беборанка, за да се накъдри периферията през 2-3-4 бримки добавяй по още една.

И накрая, но не на последно място честит рожден ден на нашата Amelly, с пожелания за здраве, обич и късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
Летяща, тази Аида разтегля ли се? От вискозата на М и ПС съм ужасена. От тази на Статекс не толкова.

Вискозата е хлъзгава и тежка, провисва. Тази със сигурност провисва по-малко от габровската. Габровската има друга структура, рехава е нишката.
Получих си доставката от Пловдив  Grinning като дете в сладкарница съм.

Общи условия

Активация на акаунт