"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 300
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,велики сме Laughing. От час издирвам епизод 4,то не бяха торенти,то не бяха търсачки.......................ама нъц..............нигде Blush??? И казвам на половинката-Сега ще видя и в бг-мамма -форума знае всичко hahaha и...............................ето и  инфо и линк към серийката Joy.Половинката- Ето това е клюкарник Laughing Laughing Laughing.Не сме ли велики-то чичко гугъл не ни трябва Joy

# 106
Смятам ,че Вергов за тези голи сцени можеше да се подготви по-добре. Можеше малко фитнес, малко солариум и нямаше да изглежда като строителен работник в ранна пролет.Малко сипаничав ми идва.  Аз не го харесвам като външност, но като
артист - много добре играе.
За Сиана още преди бях писала ,че това е предателство спрямо приятелката й.
 Александра добре излезе от ситуацията. Ще видим сега баща Ники как ще се почувства като разбере ,за кого са се отнасяли съветите му.
Хари и семейство ми обраха овациите тази серия. Hug

zorrrri, математиката не я мисли ,ще помагаме. Peace
Лека нощ!

# 107
Пускам да гледам серийката, после ще коментирам.

Днес гледах "Мисия Лондон", Вергов страхотна роля прави  Hug Sunglasses

А ще ми дойдете вие на моита!От една седмица съм се заела да гледам всички филми на Вергов и стигна до извода ,че ролята му в Мисия Лондон му е най - силната.И в сериала се справя супер ама някакси предпочитам добричак го гледам!

За мен Вергов в голите сцени си изглежда добре!Е може и по - добре ама се пак е на годинки!Мен татуса ме кефи!!!

# 108
Смятам ,че Вергов за тези голи сцени можеше да се подготви по-добре. Можеше малко фитнес, малко солариум и нямаше да изглежда като строителен работник в ранна пролет.Малко сипаничав ми идва.  

Joy Joy Joy Страхотно сравнение! Мен Яна започва да ме кефи как си играе ролята на кучка, толкова, че чак ме дразни като я дават.  Laughing

# 109
Аз мога ли пак да се премоля за едно аватарче с последата сцена на Николай и Елена!Незнам на кой конкретно затова го пиша общо!!! Praynig Praynig Praynig

# 110
Не забравяйте ,че за целувката съм №1 за аватарче. Аз не мога да правя, но
ако някой ми подскаже, ще правя за всеки ,който си даде поръчка.
На работа имам доста "свободно" време Mr. Green

# 111
 Mr. Green аз мога  Mr. Green днес малко слънце да ми напише точно какво иска. Но ще е вечерта.

# 112
  • София
Аз пък се обнових. Ново аватарче си имам. baby_neutral baby_neutral

# 113
  • До морето
На промото дават агента, който казва -Обажда се агент Колев по случая Касабов, ислам да говоря с премиера!, а после дават как Боряна тича,Камем я настига и тя му казва- Тиси син на мъжа ми и пак тръгва да бяга!

Аз отивам да гледам снощния епизод, че бяхме на гости и нищо не чувах, гледах само картинки Laughing

# 114
 newsm17 newsm17 smile3518 Weary newsm53
Пускам да гледам серийката, после ще коментирам.

Днес гледах "Мисия Лондон", Вергов страхотна роля прави  Hug Sunglasses

А ще ми дойдете вие на моита!От една седмица съм се заела да гледам всички филми на Вергов и стигна до извода ,че ролята му в Мисия Лондон му е най - силната.И в сериала се справя супер ама някакси предпочитам добричак го гледам!

За мен Вергов в голите сцени си изглежда добре!Е може и по - добре ама се пак е на годинки!Мен татуса ме кефи!!!
а Мисия Лондон на кино ли си го гледала ако не моля те дай линк за торета че аз нещо не го намирам в нета

# 115
Аз мога ли пак да се премоля за едно аватарче с последата сцена на Николай и Елена!Незнам на кой конкретно затова го пиша общо!!! Praynig Praynig Praynig

Това от 4-ти епизод ли? И като гифче или просто аватарче искаш?

# 116

Това от 4-ти епизод ли? И като гифче или просто аватарче искаш?

От 4 е да!А ся няма да е лошо да ми обясниш какво значи гифче?! Rolling EyesА самият момент е : Елена и Николай в банята тя тръгва да излиза ,той я хваща и я допира до стената и и казва да спи с Камен!Много секси момент ми е! Whistling Whistling Blush

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 10:56 от Malko_Slance

# 117
Страхотна стана целувката снощи между шофьора и Александра, направо настръхнах ..
Хубав ден на всички!

# 118
Malko_Slance виж това дали ти харесва. Сега го направих. Гифчетата са движещи се картинки  Laughing

# 119
Първо здравейте
и аз мисля че Еленчето, ако научи че Николай върти далавери зад гърба й няма да стои безучастно, ще се стигне до сблъсък между тях  #2gunfireОбаче сега Николай е нарочил да обработи и Дани и кой знае какво ли ще стане там ,ще го настрои съвсем срещу Камен ,може дори и срещу майка му ,а като научи за бебето освен да използва Дани ще иска и да го унищожи сигурно.
Рапорта на Хари беше опасен
Между др. като че ли в тази серия Камен по-често се усмихваше Grinning Grinning Grinning много е сладък, а  всичките моменти с Боряна като почнем от буквата "К" с приборите, после вечерята ,момента с картината ,нейното студено държане сутринта,как се направи ,че не го е видяла в магазина ,опита и да остане сама на гробището, а пак се оказа с него и накрая когато му почистваше раната бяха невероятни. .

Общи условия

Активация на акаунт