"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 346
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
А тук е една идея по-напред сцената  Laughing http://prikachi.com/files/1552967Y.gif

# 121
А тук е една идея по-напред сцената  Laughing http://prikachi.com/files/1552967Y.gif

И двата са супер!Ще ги взема и двата единият за аватар другия в подписа!Много мерсиии!

# 122
За нищо  Hug Гифирането на последък ми е мания  Laughing

След миг сядам да се насладя на 4-ти епизод и се включвам в коментарите ви.

# 123
  • Пловдив
Приказвайте, пишете. Подозирам, че сценаристите четат и форума. Давайте поръчки. Аз примерно, очаквам и симатягата Камен да покажат в по-гореща сцена Simple Smile

# 124
  • София
Много ми хареса четвъртата серия!
Според мен много му отива на Вергов да е лош Mr. Green
Сцената където Елена му казваше, че Дани ходи с дъщеря й е гадната му усмивка много ме израдва...ако знаеше, че всъщност е неговата дъщеря, нямам търпение да научи.
Аз харесвам повече Сиана отколкото Алекс, независимо че тя е "откраднала" гаджето на приятелката си.
А Ставреви са големи скици до един, сцените с тях винаги ме разсмиват.
И онзи дядо "Чий си?..." Joy
Нямам търпение за следващата серия, много е мъчително така през седмица.  Crossing Arms

# 125
Много ми хареса четвъртата серия!
Според мен много му отива на Вергов да е лош Mr. Green
Сцената където Елена му казваше, че Дани ходи с дъщеря й е гадната му усмивка много ме израдва...ако знаеше, че всъщност е неговата дъщеря, нямам търпение да научи.
Аз харесвам повече Сиана отколкото Алекс, независимо че тя е "откраднала" гаджето на приятелката си.
А Ставреви са големи скици до един, сцените с тях винаги ме разсмиват.
И онзи дядо "Чий си?..." Joy
Нямам търпение за следващата серия, много е мъчително така през седмица.  Crossing Arms
Да много гадно се изсмя ,чак ми стана жал за Еленка!И друго ми направи впечатление.Когато Елена говореше за убийството и той каза ,че много им е помогнало, чак тя се възмути! Rolling Eyes Ще излезе ,че Вергов е най - големият гадняр там повече и от Елито!Според мен не му отива да е лош ,въпреки че така е по - секси за мен ще си остане добряка Мартинчо с жена качила му се на главата!Ехх как ми липсва ТЯ И ТОЙ!

# 126
Ето го трейлъра за следващата серия, за да не го преразказваме непрекъснато.

http://www.btv.bg/seriali/glass-home/videos/video/576611251-Gled … lya_ot_20_ch.html

# 127
Привет момичета,
понеже изпуснах, та не разбрах, защо Камен отиде в това село"Певците"?
Ако някой може да каже с две думи. newsm78

# 128
ava жената на Ставрев /Ванчето/ четеше нещо във вестника за кармата и случайно се натъкна на статия за плъзнала зараза от морбили в с. Певците. И на нашите детективи им светна, че Певците е село.smile3530 И аз повече харесвам Сиана от Алекс, последната да си взема Хариту и да се оправя Flutter Много ме изкефи Сианчето като размаза Дани в стената.. Много добра сцена за мен. Иначе и аз не бих отказала Каменчу в по-горещи сцени Laughing Много лош Вергов, ей... Heart Eyes Peace

# 129
  • КиТ
Ей уникална серия,а кото гледам трейлара...още по-въздействащи моменти ще има Mr. Green Mr. Green Mr. Green Определено е имало целувка Heart Eyes,щом така се оплашила Борянка Rolling Eyes

Най-силни моменти: конфузния момент на Боряна и Камен с картината Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лафовете на Ставрев и сънът му Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing Laughing
И нещо не ми се свързва,що почнаха да гърмят по Камен....нещо се крие там...но какво ли....... Thinking

Този от биг брадър,нали уби Касабов,сега малко не шев се изявява!

аре на всички bb че трябва да си лягям на даскл съм утре newsm45 newsm45 newsm45 newsm11 newsm11 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514 smile3514 smile3512
smile3512 Banghead Rage Rage Rage tantrum tantrum cry no no box box
Блазе ти! Защо и аз не съм на училище?! Simple Smile
ако знаете кво се учи в 6 классссс...... убедена съм че тва сте го учили в 8

следващите три дни като за последно в живота ми смятам да ходя на училище, че и първа смяна Grinning

Ехе имаме си ученици Hug Hug Hug,ходете на училище че после....ще минавата покрай него и ще си викате: Ей искам пак да съм там Peace
Аз съм студентка 2 година и гледам да съм редовна(това са ни годините на живот Mr. Green Mr. Green),че после работата Rolling Eyes

# 130
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Снощи пропуснах, бях а театър в същия час, но слава Богу, добри хора се погрижиха след 50 мин да го имав Замундата... приспах се със серията, днес ще я догледам ! Mr. Green

# 131
Btw този от ББ ми е много слаб актьор Crossing Arms Има впечатляваща визия - да, но предпочитам да бяха избрали някой, с не толкова характерна визия, но по-добър актьор Naughty Peace

# 132
  • Пловдив
Btw този от ББ ми е много слаб актьор Crossing Arms Има впечатляваща визия - да, но предпочитам да бяха избрали някой, с не толкова характерна визия, но по-добър актьор Naughty Peace
Кой е бил в ББ? Аз не го гледам и не знам.

# 133
Ами убиецът на Димитър, един гологлав, огромен мъжага Peace

# 134
  • Пловдив
Ами убиецът на Димитър, един гологлав, огромен мъжага Peace
Ааааха, ясно Simple Smile Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт