"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 216
  • 779
  •   1
Отговори
# 45
ЕЕй попиляха го Ставрев от базик!Сина му, Камен ,че и жена му! Laughing Laughing Laughing

# 46
 Алекс много бързо скочи на шоферчето.

# 47
Исках още да видя от полу голия Вергов ,но не би!Нищо и толкава става!Ей този татус е страшен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Толкова го искам последния кадър на аватар!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 48
  • Срещу планината:)
Ах тоз Николай голяма гадина  #2gunfire

# 49
  • София
Абе, забелязахте ли, че в началото, когато Бубето обясняваше на Камен за работата си, с приборите изписа "К"?! Flutter Flutter

Ох, Malko_Slance, аз отдавна казах, че от Юли Вергов в тия кадри много секс, много нещо пращи... Heart Eyes Heart Eyes

# 50
Серията беше готина и аз успях да я изгледам почти необезпокоявана.  Mr. Green
Какво ще кажете за екшън сцената- боя и престрелката? Малко смешничко ми беше, изкуствено... А пък онзи дето участваше в Биг брадър е голяма смешка  hahaha

# 51
  • Пловдив
Само да ви светна. Село Певците НАИСТИНА има, и морбили си имат. Ей тук до Сопот е.

# 52
Много интересна серийка. Сега до другата неделя ще се побъркам.
Николай излезе адската гадина, но и Елена според мен има и други тайни планове. Алекс горката взе да ми харесва, но много бързо се хвърли на шофьорчето.
Боряна и Камен са ми много сладки. Искам аватарче със сцената с картината и очаквам с огромно нетърпение развитието  Heart Eyes

А и между другото не ми се вярва Елена да успее да съблазни Камен.  Laughing

# 53
Трябва да го гледам пак, че много ме разсейваха, някой ще пусне ли линкче от сайта като го публикуват Flutter

# 54
И сега какво в следващата серия ще гледаме как Ленчето ще съблазнява Камен  ooooh! Лелееее  Naughty  Naughty  Naughty

Всъщност какво купи Камен от магазинчето, що ми се стори, че беше пръстен май  newsm78

# 55
И сега какво в следващата серия ще гледаме как Ленчето ще съблазнява Камен  ooooh! Лелееее  Naughty  Naughty  Naughty

Всъщност какво купи Камен от магазинчето, що ми се стори, че беше пръстен май  newsm78

Часовник си купи до колкото видях

# 56
Само да ви светна. Село Певците НАИСТИНА има, и морбили си имат. Ей тук до Сопот е.
Както си имаме и мафиотска група Наглите и незнам още какви ги изброиха..  Grinning

# 57
  • Пловдив
Все пак сериите се снимат сега и явно за да са актуални четат вестниците.

# 58
 Mr. Green Добе, Николайчо и "Х"-чо са комбина НО, не са те убийците на Касабов. или тва пак ми се е сторило  Mr. Green Laughing
Бая зънзъркат, февруари 2010 трябва да е.  Mr. Green

# 59
Само на мен ли ми се струва, че Елена сякаш е  постоянно хремава? Едно такова носово говори, не ми харесва.
Стана ми криво и за Алекс и за Сиана, обаче си мисля, че двете ще се съюзят срещу Дани.

Общи условия

Активация на акаунт