"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 262
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
Имам голямо притеснение за сериала как ше го приемат кумшийте сега с тази извънбрачна бременност на Сиана, тъй като скоро четох че Турското СЕМ глобило сериал точно поради подобна история.. Mr. Green

# 706
Е, тя каква стана... Blush  Crazy
Май ми се струва, че Елена ще се влюби в Камен, а?  Thinking Макар, че ми се искаше Боряна да е върху масата накрая, държанието й е съвсем нормално - съвсем скоро е загубила мъжа си, а Камен е негов син, всеки на нейно място би бил объркан. А пък и какво ще ни държи в напрежение на есен!?  Heart Eyes

# 707
Някой знае ли след колко време се качва на сайта новият епизод? Изпуснах 10-ина минути заради бубката и сега не мога да си намеря място.

# 708
Все пак с мъжа й са съдружници! newsm11
Не е това начина да забравиш едно разочарование.

# 709
Дайте някакви предположения как ще разбере Боряна за свалката на Камен и Елена и как ще реагира.

И между другото давам заявка за гифче на финалната сценка на бюрото  Wink

# 710
Ванчето ми хареса, как подшушна на Камен - "Аз съм за"  Hug ако трябва някой да ги събере с Бубето то това е тя  Peace

Обаче това накрая  ooooh! ooooh!  ooooh!

# 711
Ванчето ми хареса, как подшушна на Камен - "Аз съм за"  Hug ако трябва някой да ги събере с Бубето то това е тя  Peace

И това с "Титаник" не беше случайно PeaceСтрашна е Ванчето, и въобще всички Ставреви!

# 712
  • КиТ
Имам голямо притеснение за сериала как ше го приемат кумшийте сега с тази извънбрачна бременност на Сиана, тъй като скоро четох че Турското СЕМ глобило сериал точно поради подобна история.. Mr. Green

Да верно нали за Незабравима имеше глоби(бях,чела някъде Thinking),че там тоя главния актоьор спял с двете сетри,а едната дори била бременна от него Crazy Crazy Crazy Crazy Чиста сапунка....
Нашето как ли ще го возприемат се чудя..... Thinking newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

През живота си съм гледала 1 серия на 1001 нощ, 1 на Гордата Аси и половин от Незабравима и Мелодия на сърцето и мога, с ръка нас ърцето, да ви призная, че този епизод беше пипнат БАШКА турско бозе  Laughing
Кумшийте могат само да ни завидят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мелодията на сърцето мога да кажа,че не боза.... Wink Peace(гледах го...той по -скоро докосва с музиката си!!!!!),за другите две не мога да кажа(понеже не съм ги гледала) но този сериал,беше хубав,но да не се отплесваме Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

# 713
оххх пак ше сгазиме лука tantrum Sneaky

# 714
  • Бургас
Аз мисля, че двамата други българи, които знаят са премиерът и вътрешният министър!    Joy
Серията ми хареса, продължавам да мисля че няма да стигнат до крайност във финаланата сцена.
Успех на матурите утре на дечковците в темата!  Peace

# 715
В голяма част от техните филми ,героините забременяват без да са омъжени. Те вървят с бързи темпове по пътя на еманципацията Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 716
Не може да се отре4е, 4е обеснението на Камен пред Борян4ето беше Настръхващ момент!!! Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама и тя е желязна оба4е, как не го разкъса, незнам!!!   #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyClose Close Close Накрая Елен4ето яде десерт, язък!!!!  #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyGrinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Филма определено не е стил Турски сериал. Там обикновено като главния герой пие от разо4арование любовно, се напива безпаметно и после лошата мацка го лъже, 4е е свършил рабтата, а Тук нашия 4овек си действа доста настъпателно!!! Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Shocked Shocked Shocked Shocked

# 717
 Да, така е, не вярвам да има проблеми, то във всеки филм има бременни и неомъжени.

# 718
  • КиТ
В голяма част от техните филми ,героините забременяват без да са омъжени. Те вървят с бързи темпове по пътя на еманципацията Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И там винаги жените хващат от първия път...ние сме много назад.... ooooh!
Дани и Сиана са спали повече от 1 път,докато се стигне до разбирането за детето....дори не покриваме норматива....ц ц ц  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 719
Дайте някакви предположения как ще разбере Боряна за свалката на Камен и Елена и как ще реагира.

Mисля, че Елена подразбира, че става нещо между Камен и Боряна и може от нея да разбере уж случайно  Thinking
А пък Боряна, тя сега не знае на кой свят се намира, а пък като научи...  ooooh! но пък от друга страна защо трябва да реагира, нали каза, че е само увлечение и скоро ще премине  #Crazy Само не вярва на себе си това момиче   Joy Ваня ще има да получава още дълго време разни подаръчета  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт