"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 250
  • 779
  •   1
Отговори
# 720
Не знам, за мен нещо сцените между Боряна и Камен не се получават... Боряна ми е леко изкуствена, все си мислех, че Елена Петрова е по- добра актриса...

# 721
Не знам, за мен нещо сцените между Боряна и Камен не се получават... Боряна ми е леко изкуствена, все си мислех, че Елена Петрова е по- добра актриса...

Мислех си, че само при мен е така. Нещо не мога да я усетя тази любов между Боряна и Камен, сцените между двамата даже са ми скучни.

# 722
В голяма част от техните филми ,героините забременяват без да са омъжени. Те вървят с бързи темпове по пътя на еманципацията Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И там винаги жените хващат от първия път...ние сме много назад.... ooooh!
Дани и Сиана са спали повече от 1 път,докато се стигне до разбирането за детето....дори не покриваме норматива....ц ц ц  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Това е защото се събличат ,като правят любов, а комшиите са облечени и обути и пак от раз. hahaha hahaha hahaha

# 723
  • КиТ

Има нещо такова...при него се усеща искрата,а от нея страна си личи че играе....не може да се отпусне пред камерета.... Rolling Eyes

# 724
Абе според мен ако Камен не беше плямпал толкова много,ами я беше награбил още като снимаше с фотоапарата нямаше да се дърпа  Laughing

# 725
Като ги видя заедно в кадър и сменям канала. просто не мога да я понасям тази и Калин Врачански страда само от това.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бива ли, смилете се, сменете актрисата. Много са изкуствени заедно, нямат никаква химия помежду си.  #Cussing out

# 726
Абе според мен ако Камен не беше плямпал толкова много,ами я беше награбил още като снимаше с фотоапарата нямаше да се дърпа  Laughing

Да ,но масата беше много малка и можеше да се счупи,затова се въздържа.

# 727
е да де ама той е такти4ен  Crazy Crazy Crazy 4екаше я да му разреши! Голяма грешка!!! Close Close Close Close Close

# 728
  • КиТ

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha определено...нямаше място,а и тя щеше пак да хукне на някаде..... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 729
И аз мисля, че Елена Петрова е малко скована. Докато Маринова е нещо друго - раздава се и печели с играта си.
Честно казано, макар и интрига, отношенията на Елена с Камен са ми по-вълнуващи и изпълнени със страст. Как я награби на бюрото - беше страхотно, не ми се вярва да има такава сцена с Боряна.
Имате ли идея кой е тайнственият мъж?

# 730

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha определено...нямаше място,а и тя щеше пак да хукне на някаде..... Laughing Laughing Laughing Laughing
абе да се дърпа, да се дърпа, колко да се дърпа,нашия ако я награби ще забрави и именцето си милата!!! Joy Joy Joy Joy

# 731

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha Къде ще хукне в това апартаментче  Joy Той само ако беше решил, то и на земята става, е малко неудобно , но важното е работата да стане hahaha  hahaha  hahaha

# 732
Страшно съм любопитна как ще се възприеме сериала в Турция... Дали ще кажат по новините...  Rolling Eyes Прави ми впечатление, че турските сериали са на 90% лишени от любовни сцени. Явно са консервативни в това отношение Simple Smile

# 733

абе да се дърпа, да се дърпа, колко да се дърпа,нашия ако я награби ще забрави и именцето си милата!!! Joy Joy Joy Joy

А можеше да прояви въображение и да измисли друга поза! tooth tooth tooth

# 734
И аз мисля, че Елена Петрова е малко скована. Докато Маринова е нещо друго - раздава се и печели с играта си.
Честно казано, макар и интрига, отношенията на Елена с Камен са ми по-вълнуващи и изпълнени със страст. Как я награби на бюрото - беше страхотно, не ми се вярва да има такава сцена с Боряна.
е тя Борян4ето не е такъв тип мацка, тя е по-възвишена  Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy макар 4е знае ли се - все пак тихите води са най-дълбоки

Общи условия

Активация на акаунт