"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 244
  • 779
  •   1
Отговори
# 735
Страшно съм любопитна как ще се възприеме сериала в Турция... Дали ще кажат по новините...  Rolling Eyes Прави ми впечатление, че турските сериали са на 90% лишени от любовни сцени. Явно са консервативни в това отношение Simple Smile
Ще излъчат до 6ти епизод и дотам  Mr. Green Joy hahaha bowuu

# 736
Абе според мен ако Камен не беше плямпал толкова много,ами я беше награбил още като снимаше с фотоапарата нямаше да се дърпа  Laughing

Да ,но масата беше много малка и можеше да се счупи,затова се въздържа.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha определено...нямаше място,а и тя щеше пак да хукне на някаде..... Laughing Laughing Laughing Laughing
абе да се дърпа, да се дърпа, колко да се дърпа,нашия ако я награби ще забрави и именцето си милата!!! Joy Joy Joy Joy

А можеше да прояви въображение и да измисли друга поза! tooth tooth tooth
да, поза с фотоапарат  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 737
Страшно съм любопитна как ще се възприеме сериала в Турция... Дали ще кажат по новините...  Rolling Eyes Прави ми впечатление, че турските сериали са на 90% лишени от любовни сцени. Явно са консервативни в това отношение Simple Smile
Ще излъчат до 6ти епизод и дотам  Mr. Green Joy hahaha bowuu

Ще отрежат сцената с чорапогащника. Grinning Grinning Grinning

# 738
 Joy hahaha Laughing Ще ме уморите от смях с последните коментари, големи сте скици!

# 739
Абе според мен ако Камен не беше плямпал толкова много,ами я беше награбил още като снимаше с фотоапарата нямаше да се дърпа  Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha определено...нямаше място,а и тя щеше пак да хукне на някаде..... Laughing Laughing Laughing Laughing
абе да се дърпа, да се дърпа, колко да се дърпа,нашия ако я награби ще забрави и именцето си милата!!! Joy Joy Joy Joy

да, поза с фотоапарат  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Къде ще бъде фотоапарата? Twisted Evil

# 740
  • КиТ

Направо отзаде докато се беше навела.....трябваше да я почне без прикаски... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing,няма на къде да иде в такъв случай  Wink Peace Laughing Laughing Laughing Laughing

lubopitko Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 22:36 от plami89

# 741
Цитат
Къде ще бъде фотоапарата? Twisted Evil
в сценария не е упоментато, но се знае , 4е ще е незабравимо изживяване   Wink Wink Wink Wink Wink WinkCrazy Crazy Crazy Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 742
Ставрев към Камен: Нещо болнав ми се виждаш! ... Мммм? Тва е защото не ядеш суджук!  Joy

# 743
Сценаристите могли да измислят, че майките са подкупни, а не могли да измислят някоя по- нестандартна поза.Ха ма хааа !

# 744
Какво печели Сияна като задържи бебето? нали накрая тя ще страда, вижда че Дани не държи на нея, да му го върне добре, но чрез дете, все пак и то ще страда с баща като Дани
и аз се ядосах на Боряна, изпроси си го това което стана накрая, гадно, че спа с нея, но колко истинска сцена, с Боряна не бяха така, също се чудя какво печели тя че спа с него беше пиян, използва я защото желаеше всъщност друга и какво печели тя, като спи с него в мозъка ли му прониква мислите му ли чете какво? Не разбирам нито това, нито Сияна, Боряна я разбирам, но ... ТЯ ГУБИ

# 745
Страшна серия малиии!Много Лаф много нещоо айде верно ги събирамее.Накрая товааа си беше голямоо награбване.
А да ви кажа според мен целта на Сиана беше Дани да се забави в тях ,да си дойде Николай - той да се осети и гледай кво става. Joy Joy Joy
Екшън , а като го знам Николайчо каква е душичка , тесен ще му стане света на Данито.А как издевателстваше онзи в началото над Никито.
Абе хора нещо не съм разбрала май, ама от кога Ваня знае кой е Камен.Останала съм с впечатление ,че така и не се запознаха ,а там в кафенето не знаеше ,че е той.Ох обърках се.

# 746
май на Камен и Боряна сцените им се получават повече зад кадър които видяхме, много сладки и много по-истински, мислех си, че явно са си паснали щом работят толкова забавно и си правят номера, но тази вечер нещо на Боряна не й се получиха нещата newsm78 newsm78 newsm78 мисля

# 747
  • КиТ
Абе хора нещо не съм разбрала май, ама от кога Ваня знае кой е Камен.Останала съм с впечатление ,че така и не се запознаха ,а там в кафенето не знаеше ,че е той.Ох обърках се.

Запознаха се веднъж..когата със Ставрев щяха да ходят в с. Певците Wink

# 748
На мен пък ми харесват сцените на Боряна и Камен, вярвам и'! Просто ме дразни,че толкова много се дърпа,пък като се обади Димитър съвсем ще я хване паранпята  Sunglasses

# 749
Наистина сцените между Камен и Боряна не като тази с Елена, но не мисля, че това е проблем. Мисля, че героинята на Елена Петрова е точно такава жена, недостъпна, наранена може би, страхуваща се да обича. За това всяйчески ще се опитва да избяга от Камен, а в случаите, в които ще се отдава на чувствата си ще е максимално сдържана вероятно. Или поне аз така ги усещам нещата. Е не, че ще имам нещо против да видя подобна сцена и между Камен и Боряна де Grinning

Общи условия

Активация на акаунт