"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 174
  • 779
  •   1
Отговори
# 750
За мен Елена Петрова е най-красивата актриса  в сериала и може би  изобщо в България на този етап. Страшен чар има тази жена. Но истина е, че е доста изкуствена на моменти. Искрено се надявам да се поошлайфа в следващите епизоди... Simple Smile

# 751
А да ви кажа според мен целта на Сиана беше Дани да се забави в тях ,да си дойде Николай

Имаше цел Сиана, но не беше тази, мисля. Поведението и беше като по учебник, беше избрала неща, които биха изкарали от равновесие всеки мъж. Искаше да предизвика Дани и да види дали наистина ще я зареже. Е, успя..

А на кого според вас ще се обади Димитър? Леко клише ще бъде Боряна..

# 752
На мен пък ми харесват сцените на Боряна и Камен, вярвам и'! Просто ме дразни,че толкова много се дърпа,пък като се обади Димитър съвсем ще я хване паранпята  Sunglasses
и аз така мисля  Peace Peace Peace

# 753
Разликата между Боряна и Елена е тази ,че едната е влюбена ,а другата разгонена.

# 754
  • КиТ
Разликата между Боряна и Елена е тази ,че едната е влюбена ,а другата разгонена.

Абсолютно вярно.....или вторта бих сказала,че е кучка...която не и дреме през колко легла ще мине само и само да стане нейното Twisted Evil

Няма ли да пускаме нова тема...тук,я дебна(да съм в първите редици),ама нещо... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 755
Има ли го вече качен епизода Praynig Изпуснах го  Embarassed

# 756
[X]megelinka  винаги е на линия. Тази вечер сигурно нещо се е случила,та я няма.
Предполагам ,че ще се появи .

# 757
  • España (Плевен)
Как мислите,Каменчо ще спи ли с Елена.Аз лично си мисля,че ще се възпре...  newsm78

# 758
  • Велико Търново
В голяма част от техните филми ,героините забременяват без да са омъжени. Те вървят с бързи темпове по пътя на еманципацията Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И там винаги жените хващат от първия път...ние сме много назад.... ooooh!
Дани и Сиана са спали повече от 1 път,докато се стигне до разбирането за детето....дори не покриваме норматива....ц ц ц  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Това е защото се събличат ,като правят любов, а комшиите са облечени и обути и пак от раз. hahaha hahaha hahaha
 Joy  Joy  Joy  Техният СЕМ така повелява

Някой знае ли след колко време се качва на сайта новият епизод? Изпуснах 10-ина минути заради бубката и сега не мога да си намеря място.
Има ли го вече качен епизода Praynig Изпуснах го  Embarassed
В сайта на bTV вече е качен, тук също.

Имаше цел Сиана, но не беше тази, мисля. Поведението и беше като по учебник, беше избрала неща, които биха изкарали от равновесие всеки мъж. Искаше да предизвика Дани и да види дали наистина ще я зареже. Е, успя...
Успя, и още как. Брилянтно замислен и изпълнен план, след като видя СМС-а, който получи баща й.

И между другото давам заявка за гифче на финалната сценка на бюрото  Wink
Заповядай...

А това е и отговор на
Момичета какво стана в последната минута, че изпуснах? Praynig
Wink

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 03:29 от DamaPika

# 759
Сианчето много ме зарадва.. Браво Party И Алекс и Хари бяха много сладки Heart Eyes

# 760
Това с акциите ми се вижда много нагласена работа. Феникс да им вземат всичко, ако не се справят до срок. Защо въобще са сключили договор при такива условия, притискало ли ги е нещо. или за сценария така удисва повече  Mr. Green
Димитър ще се обади на Христака, по- скоро. Мен ме чуди как агентът си е оставил багажа така ачик - ачик Mr. Green та Касабов да се обслужи без никакъв проблем. Но то, както видяхме, тук паднали портфейли, там шишенца с фолиева киселина... Mr. Green

# 761
Направи ли ви впечатление, че в предишния епизод имаше скрита камера в заседателната зала? Аз си мисля че шоуто на Камен и Елена е заснето и ще бъде използвано по-натътък.

# 762
Ще ми се да я отблъсне, макар че това, което видяхме е достатъчно за да откаже съвсем Боряна  Thinking... Не мисля, че Димитър ще се обади на Боряна Naughty
Хари и Алекс много смели, да се разхвърлят насред хола  Shocked или целта е да влезе мама  Mr. Green
Да, браво на Сияна, да го разкара, но сега какво ще прави с това бебе  ooooh!, а и реакцията на Боряна е много правилна  Peace - "Знаеш ли какво е за едно момиче? "  Rolling Eyes
Няма ли нова тема?  Rolling Eyes
Спам - страхотен аватар на Хапя  Peace

# 763
Все повече ми харесва Христо Атанасов.
Как ще реагира, ако разбере за Камен и Елена?                                 

# 764
леле, адски ме разсмивате с коментарите, особено за Камен да награбил Боряна без да й се обяснява много много  Joy Joy Joy
мисля че ако тук с дружни усилия направим 1 сценарий, ще се получи най-великата комедия на всички времена  hahaha

Как мислите,Каменчо ще спи ли с Елена.Аз лично си мисля,че ще се възпре...  newsm78

не мисля че ще спре, поне ако сцената остане вярна на реалността, то тва със спирането верно само във филмите го има, аз не съм чула мъж да е докарал до там и да спре от съвест (не говорим по някакви други обективни причини, да речем физиологични  Grinning )

аз пък да ви кажа си мисля че Сиана не играе игрички, ами просто милата е ужасно влюбена и поради това и заради възрастта си действа глупаво и й се ще да остане с нейния принц, независимо колко пъти го видя що за стока е, ама то кат си влюбен, не ти се ще да вярваш на тия неща. не знам, така ми се струва, но дано се окаже че не съм права, щото ми става жал за нея. а това с оставането на бебето ми се вижда много безотговорно, може ли така да се взима решение за нечий живот базирано на яд и желание да направи напук  #Crazy
абе всъщност май поведението й отговаря точно на възрастта й, като се замисля
мен най ме изкефиха Алекс и Хари, някак си много истински им се получават нещата, като искрено влюбване и така ми въздействат  Heart Eyes

Направи ли ви впечатление, че в предишния епизод имаше скрита камера в заседателната зала? Аз си мисля че шоуто на Камен и Елена е заснето и ще бъде използвано по-натътък.
това съм го пропуснала, но би било много много лошо, ако така стане, то и аз се чудих и продължавам да се чудя ква й е файдата на Ленчето да спи с Камен?? ама пък и той много услужливо се е хванал да пие точно в заседателната, да му се не види. от друга страна, то не беше ли тъмно, не знам тая камера дали ще се види нещо, ако снима  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт