Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 032
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Моля за помощ, за 5 годишния ми син Борис, на 21.06.2011 ще е под пълна упойка за около час.  Моля се всичко да мине добре и да се събуди жив и здрав.

Благодаря ви че помагате на толкова много хора.
Благодаря много!!!   bouquet

Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Много светлина Simple Smile

# 646
Положителна Енергия за Борис  Heart Eyes

# 647
  • морето, сините вълни...
Ще помоля за помощ за Ивайло Димитров от Варна

Вчера падна милото от дърво.
Благодаря ви от все сърце

# 648
  • София-Варна
За Ивайло,за Борис и за всички нуждаещи се,много любов и светлина от цялото ми сърце!!! Praynig

# 649
Мили мами, моля ви за помощ за моята най-добра приятелка Виктория Петкова от София. Тя има прекрасно семейство и едно малко слънчице на 3.5г., но страда от много дълбока депресия от както роди и вече толкова време се мъчи с лекари и хапчета. Искам да помогна на това младо момиче да се оправи, за да може да гледа здрава и щастлива малкото си съкровище! Благодаря ви от цялото си сърце! Hug

# 650
За Ивайло, за Виктория  Two Hearts

# 651
Благодаря! Hug

# 652
И аз моля за помощ - за Вера от София. Има нужда от вяра и много късмет, за да е здрава! Благодаря на всички!

# 653
На Вера и Виктория много Любов и Светлина      txtloves   

Вярвам, че Ивайло и Борис са добре!       

# 654
Благодаря,Пит,че откликна на молбата ми!Чувствам се малко по-добре.Сега само страхът ми е проблем!?!?!?Вярвам във Вас!!!Господ да бъде с Вас и със всички ,които имат нужда от помощ!
Даниела Димитрова от Карнобат

# 655
Благодаря,Пит,че откликна на молбата ми!Чувствам се малко по-добре.Сега само страхът ми е проблем!?!?!?Вярвам във Вас!!!Господ да бъде с Вас и със всички ,които имат нужда от помощ!
Даниела Димитрова от Карнобат

Успех Simple Smile

# 656
Колко е хубаво, че има толкова добри хора, които веднага откликват на молбите ни! Помощта ви вече действа!!! Много, много благодарност! Hug

# 657
На Вера и Виктория много Любов и Светлина      txtloves   

Вярвам, че Ивайло и Борис са добре!       

Благодаря ви мили момичета, вчера всичко мина благополучно и вече сме си у дома.
БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 658
  • Горна Оряховица
Момичета отново ви моля за взшата положителна енергия за Вера от Велико Търново.  На 23.06 към обяд ще е подложена на много важна процедура в Плевен  Mr. Green на 28 също. Дано всичко мине добре и има прекрасен резултат живи и здрави бебоци !!!  Hug Вярвам във силата на положителната ви енргия  Hug

# 659
Успех и любов за Вера!   Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт