Честит имен ден на бебенцата ви, IvAs и НаНина! Да са ви живи, здрави и щастливи!
Bona fides, дано бързо да се възстановиш и повече да нямаш тревоги!
Приятен ден на всички мами!

Да са ви живи и здрави бебчетата IvAs и НаНина

много се радвам,че си по добре
Как бе мамче ще те забравим ,няма такова нещо .Много гушки за Божко и Лъчко

Ама как ме разсмя с това Кьосе и Балкан

.Много време нямахме интернет,а миналата седмица се наложи Криси да влезе в болница.Имаше температура и много секрет в едното оченце,съмняваха се за стафилококи.Изследванията бяха чисти и след три кошмарни за мен дни го изписаха.В понеделник ще излезнат и последните изследвания стискайте палци да няма нищо.
Болката намаля. Температура нямам. Т.к. гърдата не е пълна и бебче я изсуква, а аз изцеждам 5 мл с помпата за 20 мин, през нощта не се цедих. Въпросът ми е как да продължавам, нормално + лецитин за колко време, или все още програмата напарване, сучене, изцеждане, студен компрес със зеле? Питам, че вече ми се излиза навън (вчера не съм), а с тази програма е невъзможно. Благодаря, че с Шаманка ми спестихте доктори и АБ.
При запушване на канал се преразтяга тъканта и по този начин тя се травмира. Възможно е това да е причина за болката "като натъртено", която описваш. Обикновено тази болка отшумява за няколко дни и би могла да опиташ да я облекчиш със студен компрес. Не е необходимо да бъде от зелеви листа, тъй като е възможно да повлияе на количеството кърма. След отминаването на запушването би могло да помогне профилактично да се приемат 1-2 гранули лецитин за около седмица. Ако се чустваш добре и гърдата ти също е добре, вероятно компресите и изцеждането не са необходими. Тяхната цел е да помогнат на майката да се справи със запушването
Приятни разходки
)А какви сме сладури. Раздаваме усмивки навсякъде и на всеки:))Кефим се много на шарените играчки и гукаме
)А мама се топи от щастие:))Тати да не говорим колко е happy когато малката го награждава с усмивки и си говорят
)
за всички и приятни разходки в този слънчев и топъл ден:))
Ения и Вени браво за заглавието 
Дано резултатите са добри за твоя близък
а и нещата с девер ти (нали не бъркам брата на мъжа ти ) се поуспокоят и свеки да не се пренесе у вас

А вие иначе забелвате ли и вече пишлетата на малките ни мъжлета
Аз уж го правя , ама нито знам правилно ли е, дано постигна желаният резултата, за да не се налага намеса на лекари

с кърменето, а и браво на бебка, че ти е помагала, за да преодолееш всичко 

и после да го слагам на гърдата ,за да може да се успои и да заспи?
Дори по 3 часа не издържа...