МАРТЕНЧЕ 2010 расте и хубавее,а мама по разходки с него вършее(3)

• 26 081
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
челси,лола ужасих се само като ви прочетох пък камоли да се случи,като се знам каква съм треперушка и знай малкото нещо го преживявам зле.важното наистина е че бебченцата са добре.много силни прегръдки на вас и бебенцата.

рали бт,незнам мила какво да ти кажа,сигурно е запушено слъзно каналче.прави му масажчета и ако сте на кърма капвай  по честичко.това съм чувала само което много помага,пък дано се свържеш скоро с педито Hug

мама ив и ние сме същите.краси иска да яде през 1,1.30 #Crazy Crazy  даже и за разходки не ставаме че ткмо излезнем и трябва да се прибираме.а и с лигавенето сме още от 2,3 седмици така,доста лигави Peace
ахони я кажи мила дали действат тези джаджи за комарите че и аз искам да си взимам и дали има смисъл.че нещо тези мрежи(комарници)не ми се струват удобни.

да ви кажа много съм объркана относно темата за забелването на пишлетата,четох  тук една тема и останах още по объркана,дали да започна или да изчакам,а и незнам какво се прави.е ще се консултирамс док но понякога и те не са много компетентни та се притеснявам.
за мазане и аз все още н ищо не използвам,крием се от пряка слънчева светлина.

лелее от кога го пиша този пост #Crazy

# 166
Здравейте момичета, на Андреас също му сълзят очите. Забелязах го още като се прибрахме от болницата, но единственото което правех бе да ги почиствам с марля +физиологичен разтвор от външната страна на окото към вътрешната.
Наложи се да прекараме една нощ в болница, тъй като Анди вдигна висока температура /почти 39/ през нощта, много се изплаших, дори викнах бърза помощ, която дойде след около час. Както и да е в болницата го прегледаха и казаха, че нищо му няма и можем да си ходим, но аз казах  че предпочитам да остана за една нощ при тях, притеснявах се отново да не вдигне температура и исках все пак да разбера от какво я вдига. Свалиха му температурата само със свещички Ефералган от 80 мг.
В болницата му направиха доста изследвания едно от което бе и секрет от очите, които показа че има стафилококи Епидермидис /това прочетох по-късно вкъщи от епикризата/, но никой нищо не ми каза да предприема. На следващата консултация ще попитам педиатърката какво да направя.
Пожелавам на всички ви приятна и лека нощ.

# 167
леле май времето ми стега за  Hug за добпо утро и за  Hug за лека  нощ - добре сме  Grinning , но нито мога да чета нита да пиша  Embarassed ооооооооооооооо време няма , охне че  лягам че утре ще пътувам и с двамата за обувки на каката за бала,

# 168
  • Варна
добро утро и от мен Simple Smile) докато майка ми приспива малката имам време за 1кафе и да седна да ви прочета Simple Smile( тя не че ще заспи трябва да я изнеса навън за да има мир и спокойствие Simple Smile) връщам се и аз да чета назад Simple Smile

# 169
Здравейте и от мен. И аз успявам само да ви прочета, докато храня малката, но времето през деня съвсем не ми стига, нали и баткото си иска своето, но добре, че мама идва почти всеки ден, та отделям и по час, два за себе си. Малката е сравнително спокойно бебе, май и коликите отшумяха, вече не давам нищо. От колийфа останах много доволна.
И аз съм с шише на д-р Браун, а залъгалка въобще не ползваме, въобще не я иска. Яде по около 120 мг. на хранене, аз все още продължавам с цеденето.
Румито-2008, за секретите от очичките ми бяха предписали Тобрекс, още от родилния дом.
Поздрави на всички и дано днес времето се оправи, за да стане за разходки, ние се каним да отидем на вилата, ама май малката ще остане при майка, като гледам времето поне в Пловдив е на дъжд.

# 170
Привет и от нас:) Hug

Ние още сме на гости на баба в Ботевград и много добре ни се отразява почивката.Днес ще сме и на бал:)Първото ни джамборе Simple Smile)

4elsy,wola важното е  че бебченцата са добре.много  Hug Hug Hug на вас и бебенцата.

rali bt ,предполагам е  запушено слъзно каналче.Почистване на оченцето с физиологичен разтвор/преварена вода/дистилирана вода, масажчета около нослето казват , че помагат.Това съм чувала от мо приятелка,която имала подобен проблем.

Ние от 2 дни пробваме малката да не и даваме капки за колики. Ами засега не виждам видими симптоми на килоки.Само където повечко се напъва при акането,но кой не се напъва.Запек нямаме със сигурност.Караме само на чайчето на HIPP и чай от копър:))Даже тази нощ спинка като къпана до 5.45 сутринта:)) Дано да продължи в същия дух.

Hug Hug Hug Hug за всички и дано времето се оправи,за да може да се разхождаме:))

# 171
рали, и ние бяхме така ,казаха че се е замръсило (нормално постоянно ръцете са му в очите... ooooh!)

Ползвахме Тобрекс и ние и за няколко дни се оправи,после (или) можеш да почистваш вместо с ф.разтвор с чай от лайка,той има антибактериално действие! Peace

# 172
  love001

Леле wola ние с тебе сме попаднали на по-съвестни педиатри че като съм чувала какви има.... един час след като я търсих и й беше изключен телефоа ми звънна тя  #Crazy Говорих с нея и тя ми предписа  капки Тобрекс 3 по1 във всяко око и промивка с  преварена вода. Каза да не правя промивки с лайка защото понякога правела алергии при толкова малки деца. Аз обаче от вчера й капя по 2 капки кърма в очето + масажче, както казва и eniq и днес е по-добре. Не съм слагала Тобрекс, въпреки че веднага го купихме.
yanin4eto- силно сие надявам да е замърсяване а не другите варианти, вярно че все си търка очичките с ръце. Ако днес не отмине от утре ще сме на капки Тобрекс.

Приятен ден и благодаря за отговорите   love001

# 173
  • Враца
Здравейте момичета
Wola,4elsy Hug Hug Hug
Ние току-що се върнахме от преглед при доктор Алексиев.Каза ,че Ичка е добре,ставички,фонтанела и гръбче всичко ни е ОК
Много приятен и симпатичен човек
Е вече съм спокойна за кокалчетата на кифлата
Приятен и спокоен ден на  всички мами и бебочета

П.П.Ахони честита ви награда,нацелувай бузана и да не чувам за диети Naughty

# 174
здравейте мами Hug

Първо честит имен ден на патерица на Георги!Да расте здрав, щастлив и силен като името си! Янинче, намери ли спешен кабинет?В темите "по градове" може да се намери такава информация

Челси, уола Hug

синева, супер ник Wink Hug

Ние сме в процес на местене. Мъжът ми чисти тия дни новия апартамент, чакаме си мебелите и после най-досадното предстои (стягането на багажа)...искам вече да е свършило и да сме си на по-широчко, че тук се задушавам

Аз мислех в понеделник да слагам пентаксим, но Никола ми се събуди с хрема днес и ще я отложа. На Никола превенарът му го сложих около година (първи прием), не е проблем отлагането, стига да е до 2г

Ани, браво на сладкия модел Heart Eyes

за нощното кърмене - не смятам да го махам, в него има смисъл, дълбоко вярвам в това. Първо, както и Тинк писа, предпазва от СВДС. И второ стимулира лактацията. В темата на дъргокърмещите не се сещам за някоя майка,която да е махнала нощното преди годинка...

Янинчето ме размечта за морето. Ние резервирахме от 21 юни за Слънчев ден. Само да сме здрави и всичко ще е наред

малко снимки

# 175
  • На брега
Ние резервирахме от 21 юни за Слънчев ден. Само да сме здрави и всичко ще е наред
Супер, тъкмо ще се запознаеш с варненските мами  Simple Smile Можем да пием по коктейлче (безалкохолно, че на де пеят дребните после Crazy) на плажа...

# 176
  • Sofia
Здравейте момичета,
хвърлям ви един бърз поглед и се стагяме за следобедна разходка...
Честит имен дена на патерици на всички именици - и бебета, и каки и батковци, майки и татковци...

Аз пак започвам с оплакването - сега пък сме с хрема (каката докара вирусче от градината), та да ви питам освен физиологичен разтвор в нослето правихте ли нещо друго.
Тази нощ изобщо не сме спали - от запушеното носле непрекъснато се буди и не може да си поеме дъх - направо ми изкарва акъла...
С помпичката нищо не мога да извадя, а нослето хърка, хърка...

# 177
 Hug Hug Hug-само  за секунди влизам и само последното видях -за запушено носле физ разтвормеките ампули плюс витамин с ампула Naughty -безотказно при лека хрема

# 178
Фениксче, намерихте ли чепици? Ако трябва от тук да пращам. Joy Joy Joy
Къде са Мамма и Маринексчето? Ама как така един ред да не драснете!!!
Ние пак не спим, цяла вечер ту единия реве, ту другия. Mr. Green
Свекито си отиде, чакам Ванчо да си дойде от летището. Сега ще става тя каквато ще става. Wink
Марисса, радвам се, че се появи,мила, много сладки момченца пу пу пу Hug

# 179
  • София
Добро утро момичета!  Hug
Две нощи Коко спи с баща си в хола за да мога аз да поспя, а най-странното е, че и двете нощи заспива след баня в около 22.30ч. и се буди за ядене чак в около 5.30-6ч. Ох, много се надявам така да се запази и да започне да спи вече нощем.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт