МАРТЕНЧЕ 2010 расте и хубавее,а мама по разходки с него вършее(3)

• 26 082
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Супер, тъкмо ще се запознаеш с варненските мами   Можем да пием по коктейлче (безалкохолно, че на де пеят дребните после ) на плажа...
с най-голямо удоволствие Hug

бона фидес, след бронхита на Никола, Валери беше със сополки. Слагах сребърна вода, 4-5 пъти по 2-3 капки, стеримар и еуфорбиум...ох сега Никола заформя накакъв ларингит, появи му се една лаеща кашлица, а това е силно заразно и пак съм на тръни. На всичкото отгоре и двамата се събудиха с гурелчета на по едното оченце, може би е конюктивит..а ми се върти в главата дали не са заразени с някакви коки, утре сутрин сме при педито, да видим

забравих да кажа за слънцезащитния крем-аз ползвам на виши, без парабени, последния път намаше такъв и взех биодерма, пак без парабени...и двата 50+ разбира се. За мен е задължително мазането, УВ лъчи има и под дебелата сянка, а на плажа пък са още по-силни, защото се отразяват във водата и пясъка

# 181
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile) даже и кафето на спокойствие не мога да си изпия не ми стига малката ами и майка ми ми изправя косите Simple Smile Блазе ви че така спите през нощта ние ядем най-късно в 8и30 и до 2 едвам изтрайва после се буди в 7и30 и след това на 3ч и яде по 150 гр Simple Smile

# 182
Здравейте, момичета Simple Smile . Вчера навършихме 40 дни. Беба беше удивително спокойна. Заспа в момента в който влязохме в църката и спа през цялото време, въпреки че си я подавахме от ръка не ръка доста пъти. Тази сутрин за първи път заспа самичка след закуска. Дано не ни е за последен Simple Smile .

# 183
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН И АЛЕКС
Влизам да се отчета че тази седмица ме нямаше на линия но си имам извинителна причина.
1. Нашия татко си взе отпуска и от петък 30.04 до днес включително сме си заедно по 24 часа което беше едно супер преживяване поради много причини.
1. защото тати успя да си почине от работното напрежение
2. успя да се наслади всяка една минута на Алексчо и той каза че това за него е супер преживяване за него и вече е успял така да свикне със сина си Grinning Grinning Grinning защото до този момент не му се беше отдавало толкова дълго да са заедно.
3. Аз също успях да си почина защото имах възможност да свърша доста неща без да съм на щрек за бебо защото тати се справя много успешно и ме замества напълно в задълженията за Алекс. Във вторник цял ден ме нямаше до късно вечерта и двамата се гледаха много успешноя а аз ходих да поработя през деня че примен клиентите не чакат, а вечерта и по разпуснах защото имахме събиране на съучениците от техникума който съм завършила.
4. Вчера даже и на Кино отидох със Какта. Гледахме Мисия Лондон голям смях падна.
5. Но най важното на 02.05 направихме кръщенето на Алекс в Русе в Басарбовския скален манастир. Преживяването беше страхотно. Местността е със страхотна природа а и времето беше супер слънчево и направо лятно. Алекс успя да си покаже характера защото се уцели времето му за хранене и той по време на церемонията доста поплака нослед като го къпаха и го облякох до края на церемонията се хранихме защото предвидливо му бях приготвила шише. Най-интресното е че като трябваше да го топят във водата и беше гол спря да плаче. Joy Joy Joy нали е на мама рибката.

А също несмея много да се хваля ама май и коликите ни изчезнаха след кръщенето Joy Joy Joy нали това бях казала че ще е един от методите за борба с тях и май проработи newsm10 Вече нищо не му давам оставила съм единствено чайчето от копър за всеки случай .

Ами това за сега от мен. По късно ще кача и снимките от кръщенето имаме и малко видео но него сигурно ще го кача във фейсбук.

Пожелавам приятен ден на всички и много  Hug Hug Hug от нас.

# 184
Здравейте и  от нас.
Мамо STELLE, честито ти християнче!
И аз да се похваля, тази нощ спахме от 11.00 до 5.30 без да се събуди въобще. И аз се моля вече да пропускаме нощното хранене.  Praynig
Ние мислим тази година чак края на август или началото на септември да ходим на море, защото в "дебелите книги" чета, че не било добре до 6 месечна възраст детето да сменя климата, вие как мислите за това. Иначе баткото го заведохме на море като навърши точно 6 месеца.

# 185
Здравейте,момичета!Изчетох ви,толкова неща щях да пиша,ама нали съм руса,забравих  Embarassed
Ние с бебо сме добре,научихме се,че в 22:30 се заспива,но пак си продължи стария режим-1 ,3,5 часа.Като след 5 часа до към 8 не заспива,а си гука.Сещате се-хем се радвам,че гука,хем умирам за сън. Проблема с кърмата си остана,малко ми е кофти,като знам каква дойна крава бях  bombs Не,че нямам-вечер след 20 часа до 5 сутринта си го кърмя,след това през деня е по-слаба и дохранвам с резвервите от фризера,а от няколко дена ми се върти в главата идея и за АМ.Подариха ми 5 кутии Фризолак,пробвах го 2 пъти-хареса му. Интересува ме една кутия за колко време свършва ако всички хранения на детето са с АМ? Аз кърма имам-запаси за около месец и половина,то след това от третия месец се почва с пюренцата,но ми се ще така един път на ден да давам АМ,ГРЕШКА ЛИ ЩЕ Е?
Някоя мама пита вчера за забелването на пишлето - нашето вече е почти забелено.При всяко сменяне на памперса мажа пишата с едно мазно кремче на Бюбхен,изчаквам няколко минути и тя кожичката омеква.Вече се вижда главичката  Laughing Чудех се да ви споделя ли,понеже снощи с мъжо бяхме шокирани,ококорихме едни очи...абе като забелвахме пишата тя стана по-дебеличка и стърчеше... нали още не функционират половите хормони и т.н. какво беше това,чудим се,смеем се,ужас. И като се сетихме,че тъкмо същия ден моята баба ни даде съвет "И няма да го барате и цунквате за пишката да не стане вазвратен"  hahaha Joy си викаме "Ааа,смяхме се на баба пък виж кво стана"  hahaha
Имаме и проблем с памперсите-двойката му прижилва на крачетата,тройтата много голяма-опасан става до гърдите...Ползваме Памперс,Молфикс -и двата така.Вие за дете 4,300 какви памперси ползвате?

Пак ще мина назад,че имах да отговарям на някоя мама,ама забравих въпроса,че пак ще прегледам изпуснатото.Лека за сега  
bouquet

# 186
Стеллее,честито ви християнче  bouquet

Годаива, това е бебешка ерекция,нормално е Wink

# 187
ЧЕСТИТИ НАВЪРШЕНИ 2 МЕСЕЦА НА

Симеон на мама vassi79

Алекс - МОЕТО МИШЛЕНЦЕ

Радослав на мама Цветослава

Велизара  на мама hiki_miki  

Георги  на мама ilein7

Валентин на мама Lena_R

Александра на мама мила-лила  

Ивет на мама sunlight74  

Кристиян на мама schani  

ДА ПОЧЕРПЯ И ВИРТУАЛНО ЗА ЗДРАВЕТО НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 12:17 от STELLEE

# 188
Честито християнче Алекс на мама Стеле и втора месечинка, и на другите бебоци на този ден също! Прекрасна почивка сте си направили, дано често да я повтаряте!
Моята щерка ме изненада със сън по никое време та сега ни е жал да я събудим да излизаме и чакаме.
Ние сме се видяли в чудо с бодърстването и не знам дали само при нас е така. Значи събужда се с рев да яде. Яде. Преобличаме се. Почва да се гърчи и пак яде, да съм сигурна, че не е гладна. Слагам я под въртележката в леглото (иначе спи при нас), радва и се 5 мин и почва да се гърчи. Взимам я и я разнасям с мен половин час е кротка и после реве до следващото хранене. вече не мисля ,че са колики, тях ги различавам. В парка е същото, не се вози в количка ако е будна, а я носим, първо не реве и след десетина минути се почва рев. Вече не знам. У дома пеем, дрънкаме с играчки, правим се на циркаджии, подхвърляме я, рев и рев. Какво да я правя като е будна часове от следобяд до къпането, спи по за 30 мин. два пъти.

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 18:52 от Mama Da

# 189
ЕТО И МАЛКО СНИМКИ ОТ КРЪЩЕНЕТО НА АЛЕКС И ПОСЛЕДНИТЕ СЕДМИЦИ

http://martenki2010.snimka.bg/baby/aleksand-r.486307.18603114

# 190
Magdalin*,след моя опит ви съветвам да не ходите на море,не мога да си позная бебето,все едно са го сменили  Joy
Но таткото ще иска да идваме и лятото 100 %,пък и на мен ми се идва аз съм свикнала с много време на морето миналата година стояхме до много късно,пък и рябва да хвърляме едно око на хотела ,няма как ,другия вариянт е да стоя сама в Пловдив...

Мама Да,все едно говориш за нашия ревлио!

# 191
  • София
Mama Da, yanin4eto и Коко понякога има такива ревливи дни. Да кажем вчера беше ужас, почти не беше спал през деня, от ядене до ядене се скъсваше да реве.
Днес обратното, гласчето не съм му чула и само спи.  Thinking

# 192
  • Варна
mama da споко и ние сме така ако спим през деня 3ч викам ура днес не става за разходки направо подивяхме вкъщи рев спи 30мин после пак ревеч е е гладна яде 100гр след час още 50-60 и след 2ч и половина пак гладна направо се побърквам навън само спи Simple Smile

# 193
мама да и моя краско е така и аз си мислех че само той прави така,но ето че се появиха още ревльовци hahaha  не бива да са мартенчета bowuu

ние днес бяхме при свекито и краси за първи път е послушен при нея,иначе все реве като идем...защо ли така незнам Whistling
иначе като цяло не ни е ден.спи по 15 мин и се събужда бодър и готов за усмивки или мрънкане Crazy  Tired добре че мама помага.

ох айде пак се събуди след  15 минутна дрямка,отивам.....  baby_neutral

# 194
Много е сладък Алексчо на Стеллето.
Добре, че не пишете фермани, та да ви прочитам набързичко.  Hug
Ние се гледкаме.
Цункам ви.

Общи условия

Активация на акаунт