МАРТЕНЧЕ 2010 расте и хубавее,а мама по разходки с него вършее(3)

• 26 084
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви момичета, yanin4eto, Ения, дидипейчева, Антония. Hug вече си мислех, че само ние сме така и не знам как да си гледам детето. Успокоявам се, че ще пораснат и ще се очовечат. Днес, например в парка гледаше известно време дърветата, легнала в количката, със смъкнат сенник, за да вижда, т.е. возила съм я будна без да реве.  newsm44
Леле Ения, къв е тоя скорпион ?
Много съжалявам за премеждията на бебчетата на Челси , wola и дидипейчева

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 14:19 от Mama Da

# 196
  • Враца
Здравейте милички. Благодаря ви за подкрепата и милите думи за нащо премеждие. Аз се виждам в чудо с това ядене на Сами. През деня като сме в нас се буди на два часа и половина рядко на три да яде. Успявам да го излъжа да изпие малко вода и после си хапва по 150, 180 мл. мляко. Ако му дам по малко пищи докато не си получи останалото. Яде по 6 ,7 пъти на ден и какво ще го правя не знам. И при нас положението с реването в къщи е като при вас. Няма мирка. На вън спи по три часа но само ако бутам нон стоп количката. Минаха 48 часа от удара по главичката и честно казано тези дни се радвам като се събуди, че нали постоянно го наблюдавам да няма реакции от този удар. Понякога го виждам че му се подгажда но то е когато се надува да пълни памперса. Не винаги е пълен и сега съм в чуденка от надуването ли му се гади или от удара. Преди малко яде и сега си рита спокоен в кошарката ама да видим до кога. И да ви се оплача от тези три позиционни биби на авент. То е ужас просто той се дави и олива като прасе. Едва ли не половината мляко му отива по дрехите. С тройката няма проблем но тази ми я пробутаха с по голямото шише на авент. Днес чак се радвам че времето е гадно и не става за разходка щото пък нямаме асансьор и както съм на 12 етаж няма мърдане. Боже пак изписах ферман. Целувам ви всички.

# 197
Успях да ви изчета най - сетне и аз  Hug
Стеле честито християнче! И аз се чувствам прекрасно, когато мъжа ми си е с нас.

Разгледах снимките с голям кеф - veni-sasi, mama Iv, Stellee, Цецинка,Челси  - ама много са ни хубави бебчетата мартенчета , пу-пу-пу Heart Eyes

Mama Da браво на Дара  Hug

Челси и Wola направо ми настръхнаха косите като си представих стреса, който сте изживели. Най-важното е че бебчетата са ддобре. Peace И аз да дам един глас за намазване с олио на ударено-  наистина не става синьо, изпробвано многократно при дъщеря ми  Peace

Ения а този скорпион  Shocked от къде се е взел, вие в нова къща бяхте нали?

GodaiVa
сина ми беше на 1 месец 4,300 и си ползвах Пампперс двойка, даже все още сме си на този номер, не забелязвам да му се впиват в крачетата  Peace

Синева как си мила?

Почивните дни са към края си, и ми става едно тъжно.  Нашата каката  се разболя баш на Гергьовден,изкара някакво вирусче, но благодарение на точната преценка на хомеопата ни и  Свава  на Богу вече е добре и даже си мисля утре да я пускам на градина, че и на нея и се ходи. Дано поне времето се оправи и пак си е пролетно и слънчево, че тези сиви облаци така ме подтискат.  Hug Hug Hug за всички ви  Heart Eyes

# 198
мама да.щастлива съм и аз съм в чуденка от де се е взел.всяка година се прави основен ремонт при наще(в момента съм при наще от 1 месец и тука си има специална детска стая за внучетата)и се чудя въобще в къща как може да влезе скорпион #Crazy
баща ми каза че може дча се е опитвал да се скрие от жегите но е объркал терените и някак е влязъл,а как незнам,от някъде се е промушил.още немога да забравя и все се оглеждам ooooh!  да се надяваме че няма повече да се повтаря Crossing Arms

лола с количката и ние сме така ако не го бутам се събужда веднага и вече развих мускули от това бутане,да не говорим че ръцете ми почерняха като на негърче hahaha

феникс как се справяте с подготовката,каката готова ли е?намерихте ли обувчици Hug

а някой знае ли нещо за красита,много отдавна не е писала,дано да са добре Praynig  дано скоро драсне някой ред.и много други мамчета ми липсват.маринексчето,сусалинда,роси17,сиси2000,камаче,фемме,фелизидад,натали иванова,кармен,мамма,васси79,петяя,цветослава, и още мнооого други,хйде мамчта организирайте се и драснете по някое редче
много ви обичкам и прегръщам

# 199
Привет майчета!Може ли някоя от вас която е ползвала БиоГайа да ми сподели давала ли е повече от пет капки на ден? newsm78

# 200
  • Sofia
На мен педиатъра ми предписа Био Гая три пъти по 5 капки против честото акане

# 201
Момичета влизам, че съм в шок  Shocked Shocked Нашия дани нали много реве и четох в интернет за масаж на баба ванга против колики, но нещо не ми се вярваше, ето тук е описано как се прави http://roads.1gb.bg/authors/alexboldin/receptitenavanga.htm на раздела колики. Та там пише че като се масажира излизат едни черни косми като четина, не вярвах въобще, но майка ми каза, че като сме били малки и тя ни е правила и много сме се успокоявали та реших да пробвам от любопитство. И за мой голям шок излезнаха много черни косми като мъжка брада като трънчета #Crazy #Crazy #Crazy след това Дани беше много спокоен и сега спи като къпано бебе идея си нямам какво е ама е много странно, но абсолютен факт детето е спокойно, някоя от вас вадила ли е такива трънчета??????? четох една тема в този форум и в други и там много жени са открили ефекта на трънчетата, ама кви са тези трънчета .....  newsm78 newsm78 newsm78

направила съм снимки мога да пусна да видите  Rolling Eyes

# 202
Tasty0703  Shocked ама къде излизат тези черни косми? В акото ли, по бебчо ли? Отивам да гледам линка който си дала. Аз искам да видя и снимките ти  Peace

Shocked Shocked Shocked Прочетох! А ти с мас ли маза и колко дълго трябва да трае масажа?

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 23:47 от Щастлива съм!

# 203
аз също съм супер шокирана  #Crazy #Crazy #Crazy Масажа се прави над дупчиците на дупето под и в средата на плешките, с бебешко олио го направих аз на 2-3 минута направо взеха да ми боцкат и докато не му ги махнахме с пинсета ги махнахме не се успокои, но после заспа направо от раз и в момента си спинка сладко сладко много странно ама факт стана Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

eто едвам успях да го снимам, че бързахме да ги махнем
http://martenki2010.snimka.bg/baby/trancheta.499431

# 204
аз също съм супер шокирана  #Crazy #Crazy #Crazy Масажа се прави над дупчиците на дупето под и в средата на плешките, с бебешко олио го направих аз на 2-3 минута направо взеха да ми боцкат и докато не му ги махнахме с пинсета ги махнахме не се успокои, но после заспа направо от раз и в момента си спинка сладко сладко много странно ама факт стана Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

eто едвам успях да го снимам, че бързахме да ги махнем
http://martenki2010.snimka.bg/baby/trancheta.499431

Леле ти направо ме разби е как може такова нещо????Довечера ще пробвам и аз!?!?!? Shocked #Crazy #Crazy newsm78

# 205
  • Варна
добро утро от мен тъкмо ви прочетох и видях и линка за тоя масаж ще го пробвам щом се върна от университета направо се ококорих като прочетох това за косъмчетата ако и на нас ни се появят веднага ще пиша...Аз пък съм в голяма чуденка с моята принцеса от 11и30 снощи е почнала да ми яде на 3ч. кръгло обаче изяжда по 100-120гр не повече направоо се побърквам и спи за сега де Simple Smile аз в 8и30 ще я оставя на баба й за час дано се оправят че тя каквато е паника и ми звъни през 15мин аз мислите си не могад ас ъбера а отивам контролни да правя........въобще ми е много весело Simple Smile) хубав ден от мен дано напече и да става за разходки Simple Smile

# 206
  • Варна
http://martenki2010.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=470432;page=18;#paging
и аз ви качих снимки имам и още 3-4 ама после ще кача и тях.
Многооо ама много са ни сладки бебчетата и как растат просто не е истина Simple Smile)

# 207
Tasty0703 Аз този масаж го правя отдавна,след баня със зехтин по няколко минути,косми ни изникнаха между плешките,не съм ги махнала,защото не знаех че трябва да се махат,къде точно правиш масажа над дупето?нашите колики не са намалели от тази процедура,но явно не я правя както трябва.

# 208
ду!лелеееее и аз се шокирах #Crazy  отивам да чета статията.... Crazy

тейсти а не го ли боля дани докато махахте с пинсета,че там нали пише да се избръснат,ама как ще бръснем такава нежна кожа,аз не смея.иначе още днес ще робвам.мноооого благодарско че веднага споделяш с нас Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 10:33 от eniq

# 209
Много странно  #Crazy
А с какво ги махате тези косъмчета?
Зехтина какво го правите ,преварявате ли го?КОлко време?

Излиза че тези косъмчета са си били там,а с масажа ги изкарваме?Те какво общо може да имат с коликите?Колко често трябва да се прави и всеки път ли ще излизат...

И аз ще пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт