Мнението ви за МГ "Баба Тонка" град Русе

• 15 277
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
Не се колебай за МГ "Баба Тонка". Нашето семейство е завършило там. В момента е училището с най-високи изисквания. И все пак изберете паралелката с биология в другите математиката е №1. Няма да сгрешите!

# 16
  • Русе
още едно мнение ЗА. Аз съм завършила там отдавна `91г. всички от класа ни се реализираха успешно в живота. Дъщеря ми сега е в СОУЕЕ, добро е но не достатъчно - догодина ще кандидатстваме в МГ от 5-ти клас. Част от учителите са били и мои млади учители, част от тях са ми съученици. Директора е железен - Митко Кунчев - страхотен математик. По мое време беше учител. Биолозите са нови. Но нивото се е запазило. От моя випуск има медици, биолози и зъболекари - от биологичната паралелка. Каквато и паралелка да избере, важното е че там се учат да мислят, а не да зубрят уроците. 90% от завършилите МГ насърчават децата си да учат там.
Ето един пример. Сина на моя позната замина миналата есен за Кембридж - приет физика. Други две момчета заминаха за Англия и Германия - не помня в кои университети. и последно в сайта на МОН можеш да видиш класиране на училищата по бал от зрелостните изпити за тази година. а МГ е с най-висок бал и пълна заетост на паралелките за последните 3 години след 7 клас. това от само себе си е показателно. Успех на изпитите.

# 17
Благодаря ви адски много отново  bouquet ..Златни сте..
Иначе дъщеря ми се притеснява тези дни много и аз с нея..Няма си доверие и си мисли,че ще изкара две четворки и на двата изпити,и се притеснява,че няма да я приемат.. Confused
Всъщност някой знае ли долу-горе какъв е минималния бал за МГ.. Thinking

# 18
  • Русе
http://mg-babatonka.bg/e107_plugins/content/content.php?content.17 тук има информация за предни години, можеш да се ориентираш. Успокой детето, да не се оценява само. ВАЖНОТО Е ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА И ДА СИ ПРОВЕРИ ЗАДАЧИТЕ ПРЕДИ ДА ГИ ПРЕДАДЕ. сори за големите букви натиснала съм без да искам. успех желая.

# 19
Благодаря  bouquet

# 20
Офф..Мами,ние имаме 4,143 по БЕЛ и 4,000 по Математика..Дали ще ни приемат в МГ Русе с биология ? newsm78

# 21
Приеха ли ви?

# 22
Колко паралелки и по колко деца приемат всяка година в гимназията?

# 23

5 по 26
2 с математика, 2 с информатика, 1 с биология

# 24

5 по 26
2 с математика, 2 с информатика, 1 с биология

+ 1 от 26 след 4-ти клас

# 25
  • Русе
ние сме приети в паралелката за 5 клас. наистина няма по-добро училище в Русе. Директор Кунчев е успял до голяма степен да запази традициите и стойността на училището. Беше директор на мен, сега и на дъщеря ми.

# 26
Ако имате още въпроси относно нещо в МГ - питайте, повече от запозната съм :Д

# 27
ами нас вече ни тресе яко ... 15-ти наближава и чакаме с нетърпение първият учебен ден в новото училище ... моята щерка ще е в "а" паралелката и съм много притеснена ...

# 28
Не мога да разбера за какво са притесненията. Децата са големи, в гимназия са вече, смея да кажа най-добрата в града, няма повод за притеснения и то от страна на родителите.

# 29
Ами комплексно е .... една майка винаги се притеснява. Най-малкото от новото и неизвестното ...

Общи условия

Активация на акаунт