Мнението ви за МГ "Баба Тонка" град Русе

• 15 281
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, аз скоро ще трябва да влизам в гимназия. Избрах математическата. Може ли да ми кажете дали се влиза трудно в нея. аз искам да вляза с биология.

# 31
Здравейте, аз скоро ще трябва да влизам в гимназия. Избрах математическата. Може ли да ми кажете дали се влиза трудно в нея. Аз искам да вляза с биология. Супер много се притеснявам как ще се справя на изпита и дали ще вляза.

# 32
Просто трябва да изкараш колкото може по-висок бал на НВО-математика, защото той се утроява. Балът по БЕЛ се взима само веднъж. Макс. бал за паралелката по природни науки все пак е по-нисък от математическите паралелки. Провери също на сайта на РУО-Русе колко е бил минималният бал за влизане с природни науки през последните 1-2 години.

# 33
  • Русе
Максималният бал за биология е съизмерим, а в някои години и по-висок от математиката и софт. науки http://mg-babatonka.bg/e107_plugins/content/content.php?content.17
Залягаш здраво за 6 по математика и биология от дипломата в училище и възможно най-висока оценка на НВО. Влизането е само първата трудност. Учи се много и е тежко. Ако не смяташ да учиш здраво, си избери друго училище, защото крайния резултат - диплома в 10 -12 кл. няма да е висока. Ако си много мотивирана и имаш амбиции, това е твоето място.

Общи условия

Активация на акаунт