Мнението ви за МГ "Баба Тонка" град Русе

• 15 276
  • 33
  •   1
Отговори
Здравейте !!

Имаме седмокласничка,която иска да кандидатства в тази гимназия..С профил "Биология"..

Та искам да ви попитам - дали е добро училището..Материална база,извънкласни дейности и такива неща..

Като цяло ви моля да ми дадете информация,за МГ Русе

# 1
Никой ли не знае..Помогнете

# 2
  • ride my bike...
yozii_ , завършила съм МГ преди 15 години. Ей.....Получила съм много добра подготовка, бяхме прекрасен клас. До колкото знам МГ-то е на много добро ниво и в момента. Дано и други се включат по темата, че ми е тръпка това училище Wink
Успех   bouquet

# 3
Благодаря ти много  bouquet
Дано и другите се включат,де...

При избора на училище не й се бъркам,но все пак искам да имам малко инфо... Peace
Благодаря ти отново адски много  bouquet

Иначе се колебае дали да кандидатства с биология или математика..Вие как мислите?

Според мен е по-добре с математика,а пък да отиде на СИПове по Биология..Но пък след 12 клас иска да следва биология и това ни обърква... newsm78

# 4
  • ride my bike...
Лично моето мнение е ако се е насочил към биология, нека си почне с биология.
Аз съм завършила математика и наблягаха основно на математиката. Биологичната паралелка беше по съвсем различна програма. Повечето се насочиха към медицина.

# 5
Благодаря ти отново Hug  bouquet

# 6
Една от най-елитните гимназии в Русе  Peace

# 7
  • морето, сините вълни...
Още един глас за МГ-то.
Верно че съм завършила отдавна, но и в момента имам приятели чиито деца учат там.
Доволни са!
И ако ще кандидатства после медицина наистина е по добре да бъде в "биология". Математическите паралелки учехме доста повече математика Simple Smile СИПа няма да и е достатъчен. В "биологията" наблягаха на биологията и химията, за сметка на нашата математика.

# 8
Благодаря ви..

Крен  - да,иска да кандидатства с медицината..Значи по-добре е с "биология" Hug

А иначе знаете ли какви са баловете за тази година..Или според вас долу-горе какъв е минималния,средния и максималния..

И благодаря ви наистина много Hug  bouquet

# 9
Да, щом ще кандидатства медицина, определено биология.

# 10
А някакви състезания/олимпиади по Биология или Английски - провеждат ли се в МГ ? Thinking

# 11
up-вам темата Blush

# 12
От друг град съм, но зная, че ученици от МГ Рс се представят отлично през последните една-две години на национални състезания и олимпиади по англ.ез, които по принцип са трудни и за английски гимназии.  Не зная дали са възпитаници на една и съща учителка или дали не дължат подготовката си на разни частни школи, но горното е факт.  Поразпитайте из града за повече инфо.

# 13
Благодаря  bouquet

# 14
Хей..Давайте още мнение..
Все повече и повече наближава краят,а ние започваме все повече и повече да се притесняваме..

*Също така имаше една тема за седмокласниците..Някой може ли да ми даде линк към нея,че нещо не мога да я намеря

Общи условия

Активация на акаунт