Удобни обици с клипс?

• 708
  • 9
  •   1
Отговори
Въпрос към дамите с непродупчени уши — знаете ли магазин в България (или сайт с лесна доставка до България), където мога да намеря удобни обици с клипс, от които няма да ме заболят ужасно ушите след половин час? Трябват ми да издържат за една сватба време Simple Smile

Доколкото успях да проуча, има по-съвременни модели с пружинен механизъм или с подложки от епоксидна смола, които били по-безболезнени, но не мога да намеря никъде.

# 1
Когато носех обици, купувах от Бижу Бригите или от Етси.
Също така при много от обиците клипсът може да се "разчекне" малко, така че да не стиска толкова силно. Някои "разчекнати" обици ми бяха толкова удобни, че ги носех цял ден без да ги усещам.
Сега съм с прическа, която скрива ушите и не нося обици. Един проблем по-малко Hug

# 2
Благодаря, mondchen, ще пробвам номера с разчекването Simple Smile

# 3
По-леките са по-удобни, независимо от модела на щипката.
Ако намерите някъде, пишете къде, защото е практически невъзможно да се намерят в последните години.

# 4
kikithealien, аз имам няколко чифта от Bijou Brigitte отпреди 3-4 години, със стандартна щипка, предполагам още продават. Проблемът е, че доста ми стягат и ме болят ушите. Ще видя дали могат да се разчекнат.

# 5
Погледнах на сайта им и не видях въобще модели с щипка, заради това помолих да пишете, ако намерите някъде.
Онлайн въобще не съм намирала, само в 1 физически магазин успях да купя последният брой обеци с щипка.
Иначе всички бижутери обясняват, че не се купуват, защото щипката изисква материал, колкото малка обеца, цената е по-висока и направо ги претопяват последните години.
Освен това успях да си купя и 1 чифт от сергия, на която продаваха стари бижута, които не са от благородни материали, в центъра на Констанца миналото лято.
В един магазин за сребърни бижута в центъра на Варна имаше изложени и дори ни казаха, че могат да сложат щипка на друг модел по поръчка, но онлайн не мога да намеря магазина, а тогава от готовите не ми харесаха моделите и оставих да си поръчам, когато се прибера.

# 6
Кой сайт сте гледали?
Ето линк, има 3 страници обици с клипс:
https://www.bijou-brigitte.com/search?search=Ohrclips
В реалните магазини не винаги има всички модели, но обикновено има избор.

# 7
Обеци клипс или магнитни обеци е по-добре ?

# 8
Аз лично предпочитам класически клипс пред магнит, защото клипсът може да се поразчекне, ако стяга, а при магнита нищо не може да се направи.
А най-практични според мен са клипсовете с винт. Винтът се затяга според дебелината на ухото, така че обиците да бъдат максимално комфортни за носене. Ако стискат, просто се разхлабват мъничко:

# 9
Аз поръчвам такива само от Shein , повечето са по 2-3лв и дори много обемистите са супер удобни, само тези на халки след няколко часа започват да болят

Общи условия

Активация на акаунт