Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 145
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Сетих се и за още нещо в повечето случаи събота и неделя е доста скучничко. Може да направим един ''смешен петък'',така и така има само една серия.Номинациите да са в събота и неделя - както е по-принцип,а в петък да отпуснем от тежката седмица  Laughing и вместо Листопад да има''Косопад''
Браво, чудесна идея! newsm10 Подкрепям! Както и първата ти идея за номинация на най-безконфликтен съфорумец! Днес имаш вдъхновение! Flutter
Може да се каже  Hug Hug

# 106
хммм, явно никой друг не харесва мъжете, които харесах във филма  Rolling Eyes
за статията за Оуз, хвърлих един поглед на бързо: в общи линии е депресиран от славата, камерите и от това, че няма личен живот...и че не е срещнал подходящата жена!

Много благодаря!   bouquet

# 107
Единственият мъж който харесвам от филма е Левент! браво  smile3501  на Ферхундето че го е хванала и в живота! ЕВАЛА!

# 108
rozi4kata, чудесно разширение на анкетата! Peace За мъж - визия и поведение - най ми харесва Левент.

# 109
Честно казано Оуз повече ме кефи от Левент.Оуз поне проявява характер,Левент се държи като темерут......Оузчо си ми харесва и това е..... Whistling

# 110
  • Burgas
Единственият мъж който харесвам от филма е Левент! браво  smile3501  на Ферхундето че го е хванала и в живота! ЕВАЛА!
оооооооооооо така ли , ей тая Фехри, опасна е Mr. Green

# 111
  • София
е да ама нали вече се били разделили  Thinking

# 112
Да така е. Вече са се разделили Ферхунде и Левент в живота.  Whistling

# 113
  • Burgas
Да така е. Вече са се разделили Ферхунде и Левент в живота.  Whistling
нормално за Фехри Mr. Green

# 114
Айде и аз - примъъъъъъъък Simple Smile)))
За анкетата - Тахсин и Фикрет - даже и мъжа ми им е фен  Flutter
Благодаря на Джеврие Ханъм-фен за темата  Hug

# 115
  • Пловдив
И аз съм ЗА - да си имаме номинации. И без това дори в петък започваме в повечето случаи. А и все ще се намерят 5 мин. за темата и номинациите.

http://www.gecce.com/haber.aspx?Id=131325    може ли някой турскоговорящ да каже защо е депресиран Оуз  Praynig Не целия материал, само с 2 изречения за да разберем долу горе.
С две думи, че се чувства самотен - без приятелка, няма семейство и деца; освен това когато се осмели да говори пред журналисти те изопачават думите му и го изкарват от черен по-черен, от лош по-лош... Ей, почитателките на Оузчо - вместо да му плетете пуловери и шушони по-добре му сгответе нещо хубаво и го гушнете, да не плаче момчето че е самотно  Mr. Green Twisted Evil Peace

# 116
rozi4kata, чудесно разширение на анкетата! Peace За мъж - визия и поведение - най ми харесва Левент.
Мерси! Flowers Bouquet

Междудругото Ферхунде и Оуз биха си отивали много ако имаше поне малко химия между тях и не се мразеха.  ritnikИ двамата обичат парите и си ги докарват по всевъзможни начини, (но никога почтени), страстни са, импулсивни, силни и решителни.

# 117
И аз да се запиша   bouquet

Да така е. Вече са се разделили Ферхунде и Левент в живота.  Whistling
Ей жалко харесваха ми като двойка

А за анкетата най харесвам Тахсин и Фикрет Simple Smile

# 118
  • ах, морето...
Скок и аз тук  Hug!
За анкетата - Тахсин и Фикрет  Peace.

# 119
 Tired и тоя от клипчето не ми харесва

Общи условия