Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 221
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • до една звездичка
хммм, явно никой друг не харесва мъжете, които харесах във филма  Rolling Eyes

Кои бяха те? Я ни кажи пак набързо, може да не сме се чели достатъчно... Thinking

# 91
Или да не сме забелязали някой хубавец скрит в ъгъла.  Mr. Green

# 92
А това нещо,дето стърчи над тях новия Шефкет ли е?Мнооого е зле горкия......  Shocked

# 93
А това нещо,дето стърчи над тях новия Шефкет ли е?Мнооого е зле горкия......  Shocked
hahaha Joy hahaha
Същия!
 Чеб, едва ли има такъв индивид, щом става въпрос за мъже очите ни стават ей такива Shocked hahaha

# 94
  • София
Левент и Али  Embarassed

# 95
Али-Ръза и Хайрие - Те се обичат, но я няма страстта, което прави отношенията им скучни. Хубавото е, че след толкова много години все още са предани един на друг.

Седеф и Шефкет - Ако Седеф беше малко по - отракана, не се обличаше като момиченце и беше действала в самото начало, преди Шевкет да залитне по Ферхунде, щяха да са чудесна двойка, защото си отиват много като характери.

Неджля и Джем - Джем е Мистър Перфектен, но Неджля има нужда от някой страстен, първичен и непредвидим като Оуз. Явно я привлича опасното и дивото...

Джан и Лейля - Всеки на неговата възраст въздиша по млади момичета. Лейля не трябваше да му дава надежди. Вярно, че тя го възприема повече като приятел, а и наистина има нужда от такъв, но не може да се каже, че е съвсем невинна, тя много добре знае, че за него не е само приятелство.

Джан и Ойя - Бракът им беше в криза. Добре, че се появи Лейля, за да се сети Ойя да започне да обръща повече внимание на мъжа си. Напоследък започна да се издокарва и да си освобождава повече време за семейството си. Жалко, че се сети късно. Иначе си отиват като двойка.

Тахсин и Фикрет - Те си умират един за друг. И са чудесна двойка. Но на Тахсин не му стиска да постави майка си на мястото й. Отдавна трябваше да й каже да се махне.  

Ахмет и Нехир - Нехир преиграва. Много неестествено ми изглежда поведението й. Сценаристите са прекалили. Иначе са точно един за друг. За любовта няма възраст - дори и на 90 пак можеш да си лудо влюбен. Тялото се променя, но сърцето не.

Оуз и Неджля - Страст има, но само със страст не се живее. Оуз е егоист, Неджля е горда. Това не е любов.

# 96
  • до една звездичка

А, Левент и аз го харесвам вече. Като поведение. Интересен ми е на фона на останалите.

# 97
  • Burgas
Али-Ръза и Хайрие - дълготрайна, умерена и вярна-аз гласувах така Peace , но според мен ако бяха българско семейство със сигурност щяха да са женени по любов Hugискам да кажа че на филма даваха че са се взели без любов, как така се вземат незнам  newsm78 newsm78 newsm78чудна работа Tired

# 98
  • София
налиии.....загадъчен е ....винаги има тайнственост в погледа му...невероятен е:))))
ще дойдете на моятааа  Hug

# 99
  • Варна
Ето тук има още един мъж след 2 минута може да ви хареса случайно http://www.youtube.com/watch?v=5XhBMf8K7Lo&feature=related

# 100
Ферхунделата ще "овършее" и Левент.Лошото е ,че за нас не останаха........  #Crazy

# 101
Аз Левент още не съм го опознала като поведение. Засега го дават малко като на игра на котка и мишка с Ферхи. Само дето не се знае кой е котката и кой мишката.  hahaha Joy Joy Joy
Като външност не ми харесва, ама като поведение ще му дам шанс пък да го видим какво ще направи.  Thinking

Ето тук има още един мъж след 2 минута може да ви хареса случайно http://www.youtube.com/watch?v=5XhBMf8K7Lo&feature=related

И този не ми харесва. Ама и аз съм един мис каприз не може да ми се угоди.  Mr. Green
Ама ми направи впечатление, че Седефката много се е разхубавила. Има и хубава усмивка.  Party
То покрай този Шефкет хич не й остава време да ни я показва. Все е една такава меланхолична.  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 16:06 от Cheburashka

# 102
  • Burgas
Ферхунделата ще "овършее" и Левент.Лошото е ,че за нас не останаха........  #Crazy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 103
ммм ЧУДЕСНА анкета! мн мн мн подходящ въпрос отдавна имах чуството че въпросите малко позациклиха...това си беше "свежа кръв" .  Аз гласувах за Седеф и Шефкет,но само заради Седеф ,Шефкет е мухлъо,а това между Фикрет и Тахсин е просто навик и свикване   
smile3521

# 104
#Crazy Нещо не ми хареса честно казано,но всеки си има вкус  Peace

Общи условия

Активация на акаунт